Није ми било овако до јуче кад је био онај пад мреже. Од тад се појавило овако, док код другара на А1 стоји већ неко вријеме да има опцију 5G. 😁😅kod mene idalje isto
Pogledajte prilog 353710
EDIT: ti si na ios 16? Mozda je tamo pusten, al za 15.6.1, jos uvek nista![]()
Molim te, hocu da instaliram app na andorid telefonu (globaltetl broj 2) Huawei P20 lite, kako da izaberem staru verziju u google play store-u?Nova aplikacija 2.8.6 nista ne radi (bar kod mene) ,dok 2.6.3 radi sve bez problema, verzija 2.7.4 nisam ni probao jer 2,6,3 radi sve
Vise puta dok sam sada u Srbiji boravio, dobijao sam redovno poruke i za viber i za watsapp .Прорадило је. Послије три сата🤬
Је л се некоме ово десило можда?
Naravno da može. To i jeste jedna od prednosti globaltela. Ako minuti nisu potrebni moze se produživati samo net sa 5Gb za 300rsd, pa se nakupi još net-a.Pozdrav. Imao bih pitanje. Ukoliko prebacim broj u Globatel mrežu, dobijam 200 Gb gratis. Da li ih mogu produžavati kombinacijom od 50 minuta i 1Gb za mesec dana za 300 dinara. U suštini, samo me internet interesuje na tom broju.
Kakva je situacija sa TV paketom? Besplatan svo vreme dok se uplaćuje mesečna pretplata?Naravno da može. To i jeste jedna od prednosti globaltela. Ako minuti nisu potrebni moze se produživati samo net sa 5Gb za 300rsd, pa se nakupi još net-a.
imas porukuMolim te, hocu da instaliram app na andorid telefonu (globaltetl broj 2) Huawei P20 lite, kako da izaberem staru verziju u google play store-u?
2.8.6. mi uopste ne funkcionise i sada razumem ljude koji su frustrirani (ja takvih problema nemam na IOS-u - iphone-u).
Hvala u napred!
Vise puta dok sam sada u Srbiji boravio, dobijao sam redovno poruke i za viber i za watsapp .
U roamingu Globaltetl funkcinise besprekorno!
Pogotovu ako se app koristi, tad je bez greske![]()
Da, upravo tako.Kakva je situacija sa TV paketom? Besplatan svo vreme dok se uplaćuje mesečna pretplata?
Besplatan jeste, ali skida internet ko blesav.Kakva je situacija sa TV paketom? Besplatan svo vreme dok se uplaćuje mesečna pretplata?
jer rade kao MVNO preko a1 mreze zato je ne vidis.To sam primetio kod korišćenja WIFI. Registrovao neki broj i dobio 7 dana TV-a. 1GB za 10ak minuta, ili tako nešto. Koliko je realno da pri skeniranju ručno ne vidim Globatel mrežu? U telefonu je A1 i MTS kartica.Pogledajte prilog 353761
Како год окренеш прескупо је, тако да се не исплати, може ти бити минут типа 20 динара. Најбоља опција ти је да купиш БиХ сим картицу и допуњујеш је онлајн.Pogledajte prilog 353759
Molim vas,gde mogu da vidim važeći cenovnik ako uzmem broj za BiH (virtualni) koliko će biti cena poziva/minuta?
Ovako je sa Srbijanskog broja 50din/min + uspostava poziva :/ :/ :/ 😳
Ali fora je sto zivim u Skandinaviji? Jeftinije mi je da zovem sa Srb broja BiH,ili eventualno sa skandinavskog nekog…🤠😀🙈🙈🙈Како год окренеш прескупо је, тако да се не исплати, може ти бити минут типа 20 динара. Најбоља опција ти је да купиш БиХ сим картицу и допуњујеш је онлајн.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari