To sam i ja pomislio ali ajdeVerovatno su ograničeni od strane mreže na kojoj gostuju
@Globaltel Support
Molim Vas objasnite vaš najskuplji postpaid paket sa neograničenim razgovorima i sms porukama + 40GB mesečno za 2199 dinara gde korisnik dobija dodatnih 200GB na poklon.
Dakle u opštim uslovima piše da po jednoj SIM kartici ili eSIM profilu postoji FUP ograničenje na 40GB u toku kalendarskog meseca, nakon čega korisnik dobija usporen internet.
Iz iskustva pokazalo se da je ta brzina 128kbps. Da li to praktično znači da vi planirate da korisnici taj bonus od 200GB koriste pri ograničenoj brzini od 128kbps (kad potroše 40GB koje dobijaju u paketu)?
Ako je brzina idalje ograničena na 128kbps, korisniku će trebati više od 5 meseci konstantnog prenosa podataka da bi potrošio sav bonus od 200GB (nakon potrošenih 40GB iz paketa). Što je u praksi ako ne nemoguće onda izuzetno smešno.
Jos uvek nikako da je azuriraju "pametnjakovici".I dalje ne radi kako treba nova aplikacija, opet se vratio na staru
Mozda ima,ko zna to. Dokle god im deca budu radila na aplikaciji , a ne neko ozbiljan,app ce biti puna bagova.Ne radi pozivanje iz imenika, ne stiže sms u aplikaciji, pojavi se notifikacija ali ne može da se pročita jer nema ništa u sms porukama. Ne znam da li ima još nešto.
Verovatno im za to sluzi ona net kartica@Globaltel Support
Molim Vas objasnite vaš najskuplji postpaid paket sa neograničenim razgovorima i sms porukama + 40GB mesečno za 2199 dinara gde korisnik dobija dodatnih 200GB na poklon.
Dakle u opštim uslovima piše da po jednoj SIM kartici ili eSIM profilu postoji FUP ograničenje na 40GB u toku kalendarskog meseca, nakon čega korisnik dobija usporen internet.
Iz iskustva pokazalo se da je ta brzina 128kbps. Da li to praktično znači da vi planirate da korisnici taj bonus od 200GB koriste pri ograničenoj brzini od 128kbps (kad potroše 40GB koje dobijaju u paketu)?
Ako je brzina idalje ograničena na 128kbps, korisniku će trebati više od 5 meseci konstantnog prenosa podataka da bi potrošio sav bonus od 200GB (nakon potrošenih 40GB iz paketa). Što je u praksi ako ne nemoguće onda izuzetno smešno.
Jedino logično je da će Freepaid postati skuplji ili sa manje interneta i minuta+sms poruka.Realno sam ocekivao npr slicne pakete prepaidu al sa jedno 10-15% popusta i to bi bilo zanimljivo bar da se zamislis da potpises postpaid.Ili neki flix,hbo,disney ili tako nesto🤣🤔.
Mada koliko kukamo da je njesra mogu samo da poskupe jos🤣🤣🤣
Ako upropaste frepaid i ja takodje.On da nema smisla biti kod njih.Jedino logično je da će Freepaid postati skuplji ili sa manje interneta i minuta+sms poruka.
Prevarili su se...prvi ću otići na drugu mrežu...tačnije vratiću se u MTS![]()
Sto jes jes, najskuplji je mts 😸Jedino logično je da će Freepaid postati skuplji ili sa manje interneta i minuta+sms poruka.
Prevarili su se...prvi ću otići na drugu mrežu...tačnije vratiću se u MTS![]()
Moja zena koristi ho u italiju 50 Gb za 6 evSto jes jes, najskuplji je mts 😸
Nasi provajderi prednjace sa cenama u evropi, pa mozes da ih poredis samo u nijansama. Ja sam jos pre 5 godina u italiji koristio paket od 200Gb po ceni od 10€ a sad je jos jeftinije. Najskuplji kb je u Srbiji, verujem da je skuplji jedno 10 puta od zapadne evrope. Svi su se stisli da ni iglica ne moz' da im udje 🤓
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari