@meganfox Ljudi kojima pukom srecom radi sve kako valja nece skoro moci da skapiraju da je to mahom sreca i to nevezano samo za mobilne mreze nego za bilo sta drugo. Ne znam za WA zasto zeza, ali definitivno zovi korisnicku ili pisi mail-ove i napinji, a ovi koji se ovde javljaju verovatno ne rade vikendom tako da odgovor mozes da ocekujes sutra, mada racunaj na prolongiranje jer ne mogu oni da utvrde zasto ti ne stize kod za WA. Poslace ovu primedbu A1, cekas odgovor koji je uglavnom genericki i svodi se na "fenomene" koji se desavaju neobjasnjiim razlozima.
Realno, ima bezbroj faktora (razliciti modeli telefona, isti telefoni za razlicita trzista, lokacije, jacine signala) i recimo ljudi se ovde zale kako im ne stizu OTP kodovi za Postansku stedionicu, a meni to uredno stize iako sam se pre par meseci prebacio ovde iz mts-a, ali bez problema sve uredno stize, nikog makar za to nisam morao da zovem. Sa druge strane meni od pocetka nije radila prosta naplata parkinga preko Globaltela i to sam probao ne znam ni sam koliko puta i pre par dana sam pokusao da platim ponovo i uspeo, tako da bukvalno nema pravila nikakvih kada ce nesto raditi, kada ne. Ovde pre Globaltela krivim parking SMS servis, ali definitivno i drugi ljudi imaju problem sa placanjem parkinga ovde i vec su se javili prilican broj puta. Zato je preporuka da uvek imas backup karticu kao sto vec radis, a na ove bug-ove jednostavno moras da se naviknes. Kada dodjes ovde sve je cool i super kada za bagatelu u odnosu na ostale i to bez ugovora imas sve ovo i onda krenu zezancije koje se obicno ne resavaju vec jednostavno prihvatis ove bug-ove zbog manje cene i to je to...
P.S. Ljudi kojima sve radi kako valja ne mogu cudom da se nacude kako drugi imaju probleme i kako uopste postoje ovakvi forumi gde zamisli drugi ljudi daju svoje misljenje i iskustvo koje se razlikuje od njihovog, a kada oni imaju bilo kakav drugi problem, krece zeeeeesca kuknjava