Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Na uglu Resavske i Bulevara piše na reciklomatu da su otvorena vrata... a nisu :ROFLMAO: (danas oko 11:30)

Ugl. nije u funkciji zbog toga. Treba ga popraviti

kad se ocekuje da pocne da radi ovaj reciklom na Cukarici? Danima je u statusu "neaktivan"? :)
Reciklomat još uvek nije postavljen, očekuje se da će biti do kraja nedelje. :)
Na uglu Resavske i Bulevara piše na reciklomatu da su otvorena vrata... a nisu :ROFLMAO: (danas oko 11:30)

Ugl. nije u funkciji zbog toga. Treba ga popraviti
Hvala, prosleđeno nadležnima.
Ja ne mogu da verujem da danima i noćima pišete o tim aparatima za reciklažu.
shocked philip j fry GIF

Nakon svake akcije (ubacivanja predmeta ili klika na dugme) sesija se produžava za 45 sekundi. Ukoliko npr. nakon ubačene flaše ne odreguješ u narednih 45 sekundi sesija se prekida. Od sutra sistem će biti update-ovan i nakon ubacivanja ambalaže kada istekne 45 sekundi korisnik će biti prebačen na ekran za dopuni kredita. Ukoliko ni tada korisnik ne uradi ništa 45 sekundi sesija se prekida.

6 x Heineken 0.4 L (prazne flaše, naravno), su juče "žrtvovane" za testiranje tri reciklomata u centru Beograda.

Ništa nije promenjeno. I dalje se nakon isteka prvih 45 s bez upozoravanja korisnika sve PONIŠTAVA, nema prebacivanja na ekran za dopunu kredita.

6 x Heineken 0.4 L (prazne flaše, naravno), su juče "žrtvovane" za testiranje tri reciklomata u centru Beograda.

Ništa nije promenjeno. I dalje se nakon isteka prvih 45 s bez upozoravanja korisnika sve PONIŠTAVA, nema prebacivanja na ekran za dopunu kredita.
Možeš li nam reći koje su lokacije u pitanju? I okvirno vreme kada si "podneo žrtvu"? :)

Bulevar Oslobođenja, Njegoševa i Bulevar kralja Aleksandra 20.
Afterparty sati (rani jutarnji) :)

Poslednja izmena:
Поздрав људи, хтео бих да питам овде пошто желим да променим оператера (МТС), а најбоља цена пакета који хоћу је у Глобалтелу, да ли неко користи Глобалтел мрежу као примарну (и по могућству једину), да ми подели искуства, и која су предности и мане мреже. Ишчитао сам претходне стране али ми делује као да превише детаљно и много људи траже од оператера, вероватно због посла или чега већ, мени једноставно треба за позиве и поруке за уобичајено коришћење као и нет. Имам Шаоми телефон читао сам да су људи имали проблема међутим ја бих пренео број па не знам да ли то има неке везе око регистрације на mi налог ?

Поздрав људи, хтео бих да питам овде пошто желим да променим оператера (МТС), а најбоља цена пакета који хоћу је у Глобалтелу, да ли неко користи Глобалтел мрежу као примарну (и по могућству једину), да ми подели искуства, и која су предности и мане мреже. Ишчитао сам претходне стране али ми делује као да превише детаљно и много људи траже од оператера, вероватно због посла или чега већ, мени једноставно треба за позиве и поруке за уобичајено коришћење као и нет. Имам Шаоми телефон читао сам да су људи имали проблема међутим ја бих пренео број па не знам да ли то има неке везе око регистрације на mi налог ?
Za pozive ok, za sms ponekad dok ne uđeš u aplikaciju nećeš ni znati da si primio. Ako misliš da ga koristiš za verifikacije to ti je umetnost. Internet mene služi odlično, pokrivenost kao i A1 jer koriste njihove predajnike (zato se i zovu virtuelni operater). Ako nisi zahtevan korisnik preporuka moja uzmi slobodno, a ako si ipak zahtevan kao ja onda za primarni broj za sada ne.
U aplikaciji imaš i tv pa ako si na wifi eto razonode s time što za dva kanala ili tri još nisu promenuli ikonice i stoje stari nazivi 😃

Да ли око верификација има везе то што је мени број 063 а не 067 или је то везано за саму мрежу а не број, пошто бих ја свој 063 број пренео у Глобалтел ?

Да ли око верификација има везе то што је мени број 063 а не 067 или је то везано за саму мрежу а не број, пошто бих ја свој 063 број пренео у Глобалтел ?
Lično moj je 0677 ali pokušavao sam verifikacije na sajtovima, video da ne radi i digao ruke nije vredno živaca, za brojeve koji su preneti u mreži najbolje ti mogu odgovoriti korisnici koji su preneli brojeve. Mada lično mislim da je do globaltela.

U mom (ličnom) okruženju su dva stara 0677 broja i šest brojeva prenetih iz Telenor i Vip/A1 mreže.

Apsolutno svaki ima manje ili malo veće probleme sa sms porukama. Prijem običnih sms poruka i verifikacija uglavnom radi, ali ponekad i poneke ne rade.
Pojedini se problemi kroz masu razgovora sa Korisničkim servisom reše, ali neki ne.

Na lokacijama gde Vip/A1 lepo radi, lepo radi i Globaltel. Kako je Vip/A1 na mnogim lokacijama značajno degradirao kvalitet i poziva i korišćenja interneta, sigurica je samo da se prenese broj iz A1 mreže.

Poslednja izmena:
Malo ste me zbunili. Mogu li se promati porike... klasično, bez ikakve aplikacije?

Naravno.

Prijem/slanje sms (kao i pozivi) preko aplikacije je opciono, to je izbor korisnika. Naročito je korisno kada nema mobilnog signala (teretane, kafići, sutereni/podrumi...) a postoji wifi pristup internetu.

Naravno.

Prijem/slanje sms (kao i pozivi) preko aplikacije je opciono, to je izbor korisnika. Naročito je korisno kada nema mobilnog signala (teretane, kafići, sutereni/podrumi...) a postoji wifi pristup internetu.

Cisto da potrdimo, jer se i razmisljam da predjem po isteku ugovora. Kada se koriste klasican Dialer aplikacija i Android Messages nema frke, samo SMS baguje kroz Globaltel aplikaciju, tako?

Cisto da potrdimo, jer se i razmisljam da predjem po isteku ugovora. Kada se koriste klasican Dialer aplikacija i Android Messages nema frke, samo SMS baguje kroz Globaltel aplikaciju, tako?
Kupi pripejd globaltel broj i ako budeš zadovoljan lako prebaciš svoj broj. To ti je najmerodavnije, posle taj broj pokloni nekoj dragoj osobi 🍺🍟

Ako uzmeš neki broj za probu, za koji ti nisu vezane sve bitne stvari, nećeš moći da uočiš sve "čari" globaltela.
Čak ćeš biti uveren da sve savršeno funkcioniše.

SMS baguje generalno, nije vezano za aplikaciju.

Svakako je dobar predlog za kupovinu broja za probu. Pošalješ par puta 6-8 poruka na taj broj i prebrojiš koliko si primio. Zatim pozoveš Korisnički centar da ta rešite problem.
Čisto da stekneš neki utisak.

Poslednja izmena:
Mms je i nebitan kad se svi dopisuju preko vibera, whats app-a, messengera, itd... Lično ne pamtim kada sam u poslednjih par godina nekome poslao mms.

A duži sms na androidu, nekima koji ne obraćaju pažnju ma te stvari, ode kao mms koji meni nikada ne stigne

Pa ne kažem tebi, nego nekima koji ni ne razumeju razliku, i koji ne gledaju da su prešli limit za 3 poruke i telefon automatski konvertuje u mms

da mms kosta kao sms, koristio bi se mnogo vise
Ja sam prebacio broj iz mts-a nakon 14 godina u globaltel, broj koristim isključivo preko aplikacije. Sms mi stiže redovno, iako ga slabije koristim. Međutim aplikacija ima jednu manu, a to je da tokom razgovora od 10 minuta, budu bar 2-3 prekida na po 5 ili 10 sekundi, tj bude tišina. Bilo da je u pitanju 4G internet, bilo da je u pitanju Wi-Fi sbb na 5GHz 500/50 Mbps.

Pozdrav, pratim ovu temu i vidim da je podrška vrlo uslužna. Razmišljam i o prenosu broja, ali ću sačekati da preležite dečije bolesti. Što se tiče Reciklomata, ideja je odlična, ali bhi želeo da prijavim da mi je više puta do sada Reciklomat u Cvijićevoj limenke računao kao tetra pak ambalažu.

Prijavljuješ da reciklomat računa kako treba (kako i piše na njemu) ?

Poslednja izmena:
:) OK računa, nego me je zbunilo što kada ubacim limenku piše tetra pak. Sada vidim da se isto dobija za aluminijumsku i kartonsku ambalažu, nisam ni obraćao pažnju, ubacujem po navici.

@Globaltel Support Sta se desava sa Reciklomatima? Juce 2 limenke i 2 flase nije prepoznao, samo 2 plasticne flasice. Konkretno rec je o onom na bulevaru na uglus sa resavskom.

Nazad
Vrh Dno