Vidim da se raspravljalo oko sms servisa da ne dolaze poruke.
Pa sto se mene tice taj problem postoji i sa sms porukama od obicnih ljudi ako mi posalju npr 7 poruka, meni dodju 2 ili 3. I to bez pravila. Recimo dodje prva, treca i sesta poruka.
Ja koristim globaltel oko 2 godine. Internet je dobar i najbolja opcija za moje potrebe je 5GB=300dinara 30 dana jer mi nista drugo i ne treba, sim kartica mi sluzi uglavnom za internet i ovo je ubedljivo najbolja opcija za mene jer skoro nikad ne potrosim tih 5GB.
Neko je ovde pisao o signalu da je u zadnjih pola godine ili malo jace losiji. To je istina. Ja sam na zapadu Srbije u malom gradu i vidim razliku da je signal dosta losiji u mojoj sobi. Ranije sam imao full signal 4G 4 crtice, a zadnjih pola godine, u istoj sobi je 1 ili retko 2 crtice 4g signala.
Napolju je sve u redu. Ili cim predjem u sobu koja je okrenuta kontra od ove, pun je signal. A prije je bio pun u obe sobe. Pisao sam nekad ranije na email podrsci, provjerili su sa VIP-om i odgovorili mi da je sve u redu i da nisu nista mjenjali na baznim stanicama.
A sad da se vratim na SMS.
99.9% vremena nista drugo ne koristim. Sve obavljam preko aplikacija
Tako da ne znam sad sta se desava oko SMS-a od obicnih ljudi.
Posto ne koristim SMS, ne znam kakva je sad situacija ali ono sto znam je da mi se to desilo 2 puta od prijatelja koji mi je poslao 7-8 poruka u razmaku sat vremena, meni je doslo mozda 2-3.
To isto se desilo i nekad ranije, par mjeseci ranije. Isto tako mi je poslao 6-7 poruka, a ja dobio 2-3.
Posle mi nesto pricamo, kad on kaze pa poslo sam ti. Mi udjemo kod njega na telefon, sve poruke stoje da su poslane i primljene, a kod mene vise od pola fali.
Ali kao sto rekoh, ja ne koristim sms skoro pa nikad, tako da ne znam kakva je sad situacija u zadnjih 4-5 mjeseci.
Mozda ako bude voljan prijatelj i bude imao poruka, mozda ga nagovorim da to istestiramo ponovo.
Slao je sa BiH m:tel kartice i sa MTS Srbija. Sa oba broja ista situacija je bila.