Pa kredit na SIM ne može direktno klasičnom "uplatnicom".
Mora malo zaobilaznim putem, npr. prvo na iPay račun, i onda je pomoću E-MONEY pina dozvoljeno uplatiti od 100 dinara pa naviše.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
I mene zanima ovo. Gde da nađem taj pin? Da li bi neko u kratkim crtama objasnio? Unapred hvala.Taj deo mi fali, kako od E-Money PIN-a uplatiti 100 dinara. Gde treba da ubacim PIN, u aplikaciji ne postoji ta opcija.
Taj deo mi fali, kako od E-Money PIN-a uplatiti 100 dinara. Gde treba da ubacim PIN, u aplikaciji ne postoji ta opcija.
A gde se nalazi pin? Odakle da kopiran?Stisneš strelicu pored prikaza stanja kredita i datuma isteka, nakon toga je ponuđeno 4 opcije, Google Wallet, Platna kartica, Moj kiosk i iPay.
Ideš na iPay, nakon čega samo uradiš copy/paste E-MONEY PIN i 3 cifre sa potvrde
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
znaci mix dopunjava mix...
a ako ti je aktivan mix i dopunis internet onda ce minuti da nestanu kad se završi 30 dana mix-a,a internet ostaje da se sabira?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Koristim eSim i aplikaciju na iOS 14.3 (iPhone). Kada koristim eSim dolazni pozivi su uvek preko Sim-a, a ne preko aplikacije iako sam u aplikaciji čekirao da primam pozive preko aplikacije:
Pogledajte prilog 294694
Ukoliko isključim eSim (= "izvadim") i aplikacije nije foreground nego u pozadini nema poziva, na kraju se dobija SMS o propuštenom pozivu.
Ako je aplikacije aktivna (foreground) onda dobijam poziv.
U opciji TV zvuk se čuje samo preko slušalice (bluetooth) ne i preko zvučnika. Kad prebacim na iPhone a ne na slušalice nema zvuka.
Ima li neko slična iskustva ili još bolje rešenje za ove probleme. Zvao sam njihov call-center 6771234 ali sem obećanja da će problem proslediti tehničkoj službi i da će se oni javiti ništa drugo.
Molimo Vas da pokušate da uradite log out iz aplikacije, da je deinstalirate i da se ponovo ulogujete.
Ako prenesete broj u Globaltel do kraja januara - dobijate 100GB poklon koji se prenosi dok god imate aktivan paket.
Samo 100 gb pa se nepotroseno prenoI ili se svaki mesec dodeljuje po 100 gb?Ako prenesete broj u Globaltel do kraja januara - dobijate 100GB poklon koji se prenosi dok god imate aktivan paket.
Izrazito neažurno od strane Globaltel-a. Zahtev za prenos broja podnet 23.12. online, zvao njihov kontakt centar 25.12. što mi nisu još uvek nije stigao zahtev, kaže nije još kreiran, poslaćemo u ponedeljak 28.12. naravno zahtev tek stigao u utorak 29.12. potpisao i vratio na dalju obradu. Sada saznajem da su tek juče podneli zahtev Telekomu za prenos broja, koji oni realizuju tek 08.01. znači brat bratu potrebno je mesec dana za prenos broja. Ako sve bude kako treba 23.01. će mi preneti broj kako napreduju brzo. Bore se kao za nove klijente, a izrazito su neažurni, ništa mi nije jasno.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari