Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Pa kredit na SIM ne može direktno klasičnom "uplatnicom".
Mora malo zaobilaznim putem, npr. prvo na iPay račun, i onda je pomoću E-MONEY pina dozvoljeno uplatiti od 100 dinara pa naviše.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa kredit na SIM ne može direktno klasičnom "uplatnicom".
Mora malo zaobilaznim putem, npr. prvo na iPay račun, i onda je pomoću E-MONEY pina dozvoljeno uplatiti od 100 dinara pa naviše.

Taj deo mi fali, kako od E-Money PIN-a uplatiti 100 dinara. Gde treba da ubacim PIN, u aplikaciji ne postoji ta opcija.

Taj deo mi fali, kako od E-Money PIN-a uplatiti 100 dinara. Gde treba da ubacim PIN, u aplikaciji ne postoji ta opcija.

Imam instaliranu aplikaciju na iPhone-u i u tome je problem. Upravo sam instalirao na android-u i tamo postoji opcija plaćanja preko iPay.
Na iPhone-u nema nikakvih opcija, tamo može samo da se uplati preko globaltel-a min. 500 din.

Stisneš strelicu pored prikaza stanja kredita i datuma isteka, nakon toga je ponuđeno 4 opcije, Google Wallet, Platna kartica, Moj kiosk i iPay.

Ideš na iPay, nakon čega samo uradiš copy/paste E-MONEY PIN i 3 cifre sa potvrde

Tek sad videh da je bilo dopuna u međuvremenu.

Ajfon ne koristim, tako da ne znam da li su iste opcije.

Stisneš strelicu pored prikaza stanja kredita i datuma isteka, nakon toga je ponuđeno 4 opcije, Google Wallet, Platna kartica, Moj kiosk i iPay.

Ideš na iPay, nakon čega samo uradiš copy/paste E-MONEY PIN i 3 cifre sa potvrde

A gde se nalazi pin? Odakle da kopiran?

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Ako je aktivan paket mix (minuti i internet) da li se dopunom paketa koji ima samo minute produzava i nepotroseni internet i obrnuto (ako se uplati samo internet, produzavaju se i nepotroseni minuti)?

Primer: ostalo 100 minuta i 1 GB interneta. Uplati se 250 minuta (traje 30 dana), stanje je 350 minuta i 1GB interneta jos 30 dana. Ili u drugom slucaju, ako se uplati 10 GB interneta (traje 30 dana), stanje je 100 minuta i 11 GB interneta jos 30 dana.

mora da uplatis mix paket ponovo ili posebno i pozive i net imas najjeftiniji mix 300 din 1gb i 50min ako treba da produzis samo.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

znaci mix dopunjava mix...
a ako ti je aktivan mix i dopunis internet onda ce minuti da nestanu kad se završi 30 dana mix-a,a internet ostaje da se sabira?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

znaci mix dopunjava mix...
a ako ti je aktivan mix i dopunis internet onda ce minuti da nestanu kad se završi 30 dana mix-a,a internet ostaje da se sabira?

Tacno tako.

Koristim eSim i aplikaciju na iOS 14.3 (iPhone). Kada koristim eSim dolazni pozivi su uvek preko Sim-a, a ne preko aplikacije iako sam u aplikaciji čekirao da primam pozive preko aplikacije:
Pogledajte prilog 294694
Ukoliko isključim eSim (= "izvadim") i aplikacije nije foreground nego u pozadini nema poziva, na kraju se dobija SMS o propuštenom pozivu.
Ako je aplikacije aktivna (foreground) onda dobijam poziv.

U opciji TV zvuk se čuje samo preko slušalice (bluetooth) ne i preko zvučnika. Kad prebacim na iPhone a ne na slušalice nema zvuka.

Ima li neko slična iskustva ili još bolje rešenje za ove probleme. Zvao sam njihov call-center 6771234 ali sem obećanja da će problem proslediti tehničkoj službi i da će se oni javiti ništa drugo.

Poštovani,
Upravo smo izvršili testiranje na iphone uređaju koji pokreće iOS 14.3 i sve funckioniše kako treba.
Molimo Vas da pokušate da uradite log out iz aplikacije, da je deinstalirate i da se ponovo ulogujete.
Što se tiče zvuka na TV, proverite da li Vam, je isključen zvuk. Da bi ste imali zvuk sa TV programa, potrebno je da zvuk na uređaju bude uključen.

Molimo Vas da pokušate da uradite log out iz aplikacije, da je deinstalirate i da se ponovo ulogujete.

Evo jedan feature request:
možete li da napravite da poruke i pozivi ostanu nekako zapamceni?

pošto prva stvar koju savetuje vaša podrška je uvek da se izlogujemo i ponovo ulogujemo u aplikaciju, i tom akcijom svaki put izgubimo listu poziva i sms poruke primljene u aplikaciji....

Ako smo kod feature request onda trebalo bi sledece u app:
Transfer kredita
Aktivacija/deaktivacija govorne poste
Brisanje nepotrebnih Globaltel brojeva
EPG programska sema za TV kanale
Napraviti posebnu Globaltel aplikaciju za tv
Promena UI koji je star vec 4 godine
SOS kredit
Promena tarife za Internacionalne brojeve
Povoljniji roming paketi u susednim drzavama
Brojevi iz susednih zemalja
Besplatne/Promo SIM kartice, pokloni prijatelju ili clanu porodice

Ako prenesete broj u Globaltel do kraja januara - dobijate 100GB poklon koji se prenosi dok god imate aktivan paket.

Ako prenesete broj u Globaltel do kraja januara - dobijate 100GB poklon koji se prenosi dok god imate aktivan paket.

Ovo kolko sam video vazi samo za "Freepaid".
Kako funkcionise prenos ako se predje sa "Freepaida" na "Uzbudljivi", onda se gube GB?
Nisam korisnik Globaltela, pa mozda pitam nesto sto je ocigledno...

Ti napravi prenos za uzbudljivi prepaid mozda ide i uz to. Nazovi najbolje 0677 1234 oni ce ti dati info iz prve ruke poziv iz app je besplatan

Samo 100 gb pa se nepotroseno prenoI ili se svaki mesec dodeljuje po 100 gb?

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

"samo" 100 GB, koji se prenose uplatom odgovarajućeg paketa

kolege,
ako uplatim uzbudljivu konekciju 5gb,a za 20tak dana uzbudljivu kombinaciju.jel mi se sabira net?

Mislim da da, ja sam svasta tumbao i uvek se dodavalo na postojece.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hvala momci

Izrazito neažurno od strane Globaltel-a. Zahtev za prenos broja podnet 23.12. online, zvao njihov kontakt centar 25.12. što mi nisu još uvek nije stigao zahtev, kaže nije još kreiran, poslaćemo u ponedeljak 28.12. naravno zahtev tek stigao u utorak 29.12. potpisao i vratio na dalju obradu. Sada saznajem da su tek juče podneli zahtev Telekomu za prenos broja, koji oni realizuju tek 08.01. znači brat bratu potrebno je mesec dana za prenos broja. Ako sve bude kako treba 23.01. će mi preneti broj kako napreduju brzo. Bore se kao za nove klijente, a izrazito su neažurni, ništa mi nije jasno.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Izrazito neažurno od strane Globaltel-a. Zahtev za prenos broja podnet 23.12. online, zvao njihov kontakt centar 25.12. što mi nisu još uvek nije stigao zahtev, kaže nije još kreiran, poslaćemo u ponedeljak 28.12. naravno zahtev tek stigao u utorak 29.12. potpisao i vratio na dalju obradu. Sada saznajem da su tek juče podneli zahtev Telekomu za prenos broja, koji oni realizuju tek 08.01. znači brat bratu potrebno je mesec dana za prenos broja. Ako sve bude kako treba 23.01. će mi preneti broj kako napreduju brzo. Bore se kao za nove klijente, a izrazito su neažurni, ništa mi nije jasno.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Poštovani,
Zaista nam je žao zbog stečenog utiska. Sama procedura u proseku traje oko 10-tak dana, međutim, usled praznika i novogodišnje akcije broj zahteva i pošiljki se znatno povećao i samim tim je to prolongiralo celokupan proces na nekoliko dana duže.
Takođe, dodatni uticaj imalo je i radno vreme kurirskih službi.
Zahvaljujemo Vam se na strpljenju i želimo Vam srećne praznike.

Kojom kurirskom sluzbom se salju kartice i ugovor?

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatalk

@Globaltel-supp definitivno treba da promenite kurirsku sluzbu. Od prebacivanja jednog broja sam vec ranije odustao zbog neozbilnosti, a evo i ovaj sto sam sada probao ista prica. Koja je poenta kurirske sluzbe koja ne zna sta treba da radi, pa na kraju ja treba da donosim ugovore u Mekenzijevu? Ili mozda da napravite how-to za korisnika sta sve treba da preduzme, objasni uradi i ostalo (sto nije njegov posao) kako bi sve proslo kako treba.
Evo sada situacija, kurir zvao kaze imate posiljku, sidjite, da posiljku kaze sve je placeno ok je i ode. Pogledam u posiljci stoje ugovori i sta sad, kurir se naravno ne javlja na telefon i ja imam blanko ugovore i neaktivnu sim karticu koja je placena? Daleko je ovo od savremenog kada prolazi toliko vremena za simple stvari.

Vrh Dno