Na Globaltelu sam od 21.12.2020.
Prebacio broj tamo. Za sad bukvalno ni jedan jedini problem.
^ dva dana si tek kod njih. Sačekaj malo više da bi oformio mišljenje.![]()
Ja sam u CA banci, i ne stize mi poruka, i ovo je prvo prebacivanje broja.![]()
Ajde drugari iz Globaltela napravite neki paket za net samo koji mogu da uplatim i da važi godinu dana, svaki mesec da dobijem par GB i da ne vodim računa da li kartica ističe i da je dopunjavam svaki mesec.
Sada pare za to dajemo cg mtel-u, 50 eura godišnje, 40 za promociju i 10 eura da ne moramo karticu dopunjavati svaki mesec-dva, jer niko kod nas nema takvu opciju da uplatiš i godinu dana ne razmišljaš od toj kartici.
Zanimljiva ponuda.Ova godina je baš… Prošla. Slavimo što je tako, a slavimo i što si sa nama. Zato do 15.01.2021. pozovi *100# i odaberi opciju 4 za aktivaciju novogodišnjeg poklona od 10 GB neta, koji će zatim biti dodat na tvoj aktuelni paket. Potrebno je samo da u tom trenutku imaš aktivan paket koji sadrži internet. Jedva čekamo da "otpakuješ" svoj poklon![]()
lakse mi sa mtel, uplatim i godinu dana ne razmišljam o toj kartici. Na to ciljam, a ne vidim šta im je to problem da naprave, pa neka naplate koliko misle da treba.Aktiviras paket od 5GB - ukljucis auto obnovu u aplikaciji, uplatis 1000 dinara kredita, pa za nesto manje od 3 meseca (kolko vazi kredit) uplatis ponovo i tako. Sve sto ne potrosis sabira se. Ja tako koristim na jednoj njihovoj SIM kartici. Radi odlicno, a nije mi veliki trosak za dodatni saobracaj.
Najgora mreza ikada. Tehnicka podrska im je uzas. Kada ih zovem sa broja iz njihove mreze tehnicka podrska nece da se javi, kada zovem sa drugog broja javljaju se odmah (predpostavljaju da je nov korisnik). Posle 2 meseca im je crkla sim kartica (mislio sam da je nemoguce da sim kartica crkne ali kod njh je sve moguce). Trazili su da im posaljem karticu i trebalo im je 10 dana da ustanove da je kartica neispravna. Platio sam 500 din da im stigne preporucenom postom (naravno nisu mi refundirali). Poslali su mi novu ali na njoj nije bio aktiviran postpaid paket. Paket sam platio 3. u mesecu. Sim kartica postala neispravna 10-og.
Do kraja meseca nisam imao ni internet ni minute ni sms, a sve sam uredno platio na pocetku meseca.
Na email odgovaraju posle 4 sata, i ne citaju uopste sta je napisano. Nisu mi nadoknadili ni dinara. Jedno jako lose iskustvo i nepotreban stres.
Najgora mreza ikada!!!!
Poslao sam zahtev za promenu mreže, pre 2 dana, putem vaše internet stranice i da danas nisam pozvao podršku ko zna kada bi reagovali. I treba kaže 7 do 10 dana za prenos broja, da li ide peške iz Beograda?
Poslao sam zahtev za promenu mreže, pre 2 dana, putem vaše internet stranice i da danas nisam pozvao podršku ko zna kada bi reagovali. I treba kaže 7 do 10 dana za prenos broja, da li ide peške iz Beograda?
Nisam zadovoljan prvim utiskom...
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Istina, ali ja sam poslao zahtev još pre 2 dana, i niste ništa konkretno preduzeli dok ja danas nisam pozvao, mogli ste do sada da mi pošaljete ugovore, danas bi stigli, a ne danas da mi kažete poslaćemo vam u ponedeljak,tek. Znači doći će u utorak kod mene, proceduru neću završiti ovim tempom do Srpske nove godinePoštovani,
Sama procedura prenosa možda iziskuje nekoliko dana više, a za to postoji nekoliko razloga. Prvi se odnosi na dokumentaciju, koju Vam šaljemo na kućnu adresu da potpišete i istu vraćate kurirskoj službi koja nama dostavlja potpisane primerke, za šta je potrebno 3-4 dana. Nakon dospele dokumentacije, zahtev za prenos broja se upućuje Vašem trenutnom operateru, koji po pravilniku o prenosivosti broja, ima 5 radnih dana da odgovori na zahtev. Ukoliko zahtev bude odobren, realizuje se prenos broja u Globaltel mrežu.
Istina, ali ja sam poslao zahtev još pre 2 dana, i niste ništa konkretno preduzeli dok ja danas nisam pozvao, mogli ste do sada da mi pošaljete ugovore, danas bi stigli, a ne danas da mi kažete poslaćemo vam u ponedeljak,tek. Znači doći će u utorak kod mene, proceduru neću završiti ovim tempom do Srpske nove godine
Da, to me malo i nervira, nadam se da će iskustvo biti mnogo bolje u budućnosti....Sve je to kilavo od samog pocetka,a ni naviduku se ne vidi poboljsanje.
Može, otvori iPay račun, iWallet aplikacija, uplatiš preko e-bankinga na svoj virtuelni račun koliko ti treba, i onda kroz Globaltel aplikaciju prebaciš novac
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Uđeš u iWallet aplikaciju, zatim ideš na prvo dugme ispod stanja (znak +) ispod koga piše Add Funds (meni je tel na engleskom), i dobićeš sve podatke za uplatu običnom uplatnicom, odnosno el. bankarstvom.Možeš li molim te da pojasniš ovo. Ako sam dobro shvatio mogu da uplatim SIM dopunu na virtuelni račun. Gde da nadjem broj tog računa?
Uđeš u iWallet aplikaciju, zatim ideš na prvo dugme ispod stanja (znak +) ispod koga piše Add Funds (meni je tel na engleskom), i dobićeš sve podatke za uplatu običnom uplatnicom, odnosno el. bankarstvom.
![]()
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari