Možeš ih zvati preko globaltel aplikacijeGlobaltel supp pomagajte. Izlizao mi se već ekran od kuckanja hvalospeva na ovom forumu naravno za rad mreže u zemlji. Trenutno sam u Albaniji i ni na jednog operatera ne mogu da se zakačim. Imam karticu treći mesec i preko 1.000 RSD kredita. Ovde mi radi samo Viber WhatsApp, Da li se mogu obratiti preko istoga u vezi pomoći ako vi nemate rešenje? Hvala!
Globaltel supp pomagajte. Izlizao mi se već ekran od kuckanja hvalospeva na ovom forumu naravno za rad mreže u zemlji. Trenutno sam u Albaniji i ni na jednog operatera ne mogu da se zakačim. Imam karticu treći mesec i preko 1.000 RSD kredita. Ovde mi radi samo Viber WhatsApp, Da li se mogu obratiti preko istoga u vezi pomoći ako vi nemate rešenje? Hvala!
@Globaltel-suppDa li neko koristi automatsku obnovu kredita? Ja sam to ukljucio i danas sam dobio SMS od banke da mi je skinut neki novac a u aplikaciji nema nicega. Takodje nije ni trebalo danas, nego za 14 dana.
Ima li neko iskustva ili da brisem sve opcije vezane za karticu?
Pogledajte prilog 289162
Pogledajte prilog 289163
Cudno skroz, nesto istoce za 14 dana, tv za jedan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari