Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Ako te nekad sretnem imas sok od djumbira i pola kile parizera od mene za ovo

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Pozz
Da li neko zna kakva je pokrivenost signalom na Zlatiboru, sto se tice interneta i 4g?

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Koriste Vip mrezu. Ako imas iskustva sa Vipom, onda znas.

Znam da koriste Vipovu mrezu. Nemam iskustva, zato i pitam, koristim Telenor...

Ja sam prosle godine koristio Vip u tom delu oko Zlatibora, u blizoj okolini je pristojan bio, kod Stopica pecine je bio bolji Telenor, ali sam vece brzine imao na Vipu na samom zlatiboru - recimo cak kod ranca Zova je bolje radio - brze Vip od Telenora... Tamo prema Mokroj gori i Bosni su tu negde i Telenor i Vip, ka Uzicu sam uglavnom imao 4G signal. Tolko iz mog iskustva.

Ok, znaci mi i to. Hvala puno...

Globaltel supp pomagajte. Izlizao mi se već ekran od kuckanja hvalospeva na ovom forumu naravno za rad mreže u zemlji. Trenutno sam u Albaniji i ni na jednog operatera ne mogu da se zakačim. Imam karticu treći mesec i preko 1.000 RSD kredita. Ovde mi radi samo Viber WhatsApp, Da li se mogu obratiti preko istoga u vezi pomoći ako vi nemate rešenje? Hvala!

Globaltel supp pomagajte. Izlizao mi se već ekran od kuckanja hvalospeva na ovom forumu naravno za rad mreže u zemlji. Trenutno sam u Albaniji i ni na jednog operatera ne mogu da se zakačim. Imam karticu treći mesec i preko 1.000 RSD kredita. Ovde mi radi samo Viber WhatsApp, Da li se mogu obratiti preko istoga u vezi pomoći ako vi nemate rešenje? Hvala!
Možeš ih zvati preko globaltel aplikacije

Poštovani,

Pronađite u Vašem mobilnom uređaju aplikaciju SIM toolkit (STK/SIM alati), odaberite ručno biranje mreže, kad se povežete na mrežu, vratite na automatsko biranje mreže.

To je prvo što sam probao i ne prihvata nijedna mreža karticu. Problem je ipak vezan za moj broj 066 272 656 preseljen iz MTS jel kolegi sa običnom prepaid globaltel karticom radi lepo. Takođe jako čudno je što ne mogu da zovem ni iz aplikacije povezane na wifi Fi a recimo televizija preko aplikacije radi dobro.

Да,наравно да је то прво,повезивање,ручно или аутоматски,али неће ништа,.Жао ми је,пробај да промијениш слот за картице,ако имаш,неке глупости.Имао сам слично искуство.Само сам замијенио картице и мреже.

Sva sreća što pri bilo kom problemu sa karticom sa podrškom može da se prica besplatno preko aplikacije. Trik je bio u tome da se setovanja tipa mreže prebace na 2G/3G, i tek nakon uspešnog kačenja vrati na 4G. Podrška zaista radi savesno. Ne znam kako će biti ako veliki broj ljudi pređe na ovu mrežu ali za sad je osećaj sigurnosti evidentan.

Koristim globaltel vec godinu dana, i sada sam nabavio telefon koji podrzava e-sim. Da li za QR kod moram otici u globaltel poslovnicu ili mogu do e-sima doci preko podrske globaltela pa da kod dobijem recimo na e-mail ?

Da li neko koristi automatsku obnovu kredita? Ja sam to ukljucio i danas sam dobio SMS od banke da mi je skinut neki novac a u aplikaciji nema nicega. Takodje nije ni trebalo danas, nego za 14 dana.
Ima li neko iskustva ili da brisem sve opcije vezane za karticu?

Ja sam imao kredita na samoj kartici i sa nje mi skidaju, kada sam ostao bez kredita to je bilo to,zavrsila se automatska obnova.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Za koliko dana otprilike stize sim kartica narucena online?

Mislim da ako se poruci do odredjenog vremena salje se isti dan i stize sutra.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Evo upravo stigla, mislio sam da salju postom, pa sam se iznenadio sto nema, kad ono Aks doneo, nije ni cudo sto im je trebalo nedelju dana da isporuce...

Hvala, znam da nije do vas nego da Aks-a....

Da li neko koristi automatsku obnovu kredita? Ja sam to ukljucio i danas sam dobio SMS od banke da mi je skinut neki novac a u aplikaciji nema nicega. Takodje nije ni trebalo danas, nego za 14 dana.
Ima li neko iskustva ili da brisem sve opcije vezane za karticu?
@Globaltel-supp
odgovorite na ovo pitanje čoveku...dal je moguce da se ovim bavite?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

najverovatnije nesto baguje i meni danas ne radi app izbacuje nema mreze ali rade pozivi android 10 mi a3.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Screenshot 2020-08-25 at 18.25.17.png
Screenshot 2020-08-25 at 18.25.56.png
Cudno skroz, nesto istoce za 14 dana, tv za jedan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

tv se valjda besplatno obnavlja kad god da istekne

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Pogledajte prilog 289162
Pogledajte prilog 289163
Cudno skroz, nesto istoce za 14 dana, tv za jedan...

Ako je automatska obnova kredita, ona je po ovim screenshotovima i trebala da se dogodi 25.8. To zaključujem po datumu osteka kredita iz aplikacije.

Jedino je pitanje zašto se dopunjen kredit ne vidi u aplikaciji. Da proveriš ponovo?

Alternativno, ako nije aktivirana automatska dopuna kredita, već automatsko obnavljanje paketa od 300din, onda je pogrešan podatak dokle važi paket (trebalo bi da piše 30 dana a ne 14)

Poslednja izmena:
Kako god pogresno je. Pare su skinute sa kartice a nigde se to ne vidi. Probao sam logout i sve sto sam mogao.

Da ne baguje aplikacija specifična za iPhone? Probaj da proveriš sa *100#.

Nope, provera kaze 5 dinara. Sva sreca uzeo sam eSim kao test da vidim da li bi vredelo preci. Za sada tesko, dosta decijih bolesti ima u svemu.

Poslednja izmena:
Traži iz *100# stanje (opcija 2) i pogledaj šta piše za datum isteka paketa.

Nazad
Vrh Dno