Bio sam postpejd 4 godine i ovo je pravo okrepljenje. Uplati se unapren 500-1000 din. i preko aplikacije se bukvalno u realnom vremenu za te pare kupuje ono što tog momenta treba, a aplikacija vodi računa i javlja koliko čega je još ostalo i koliko dana još važi. A kad zatreba flat - 900 dinara tog momenta rešava narednih 30 dana.U MTS su bio postpaid ili na prepaid korisnik? Razmišljam se da prenesem postpaid broj bez ugovorne obaveze, pa me interesuje.
Hvala. Koliko dugo je trajao proces migracije?Bio sam postpejd 4 godine i ovo je pravo okrepljenje. Uplati se unapren 500-1000 din. i preko aplikacije se bukvalno u realnom vremenu za te pare kupuje ono što tog momenta treba, a aplikacija vodi računa i javlja koliko čega je još ostalo i koliko dana još važi. A kad zatreba flat - 900 dinara tog momenta rešava narednih 30 dana.
Hmm, koliko se ja sećam, ranije su karticu naplaćivali 399 dinara, a dostava je bila besplatna. Kako piše, sada su i kartica i dostava free, plaća se samo odabrani paket.
Elem, meni se dogodila sledeća neprijatnost. Na sajtu sam odabrao paket Uzbudljiva kombinacija 7 dana, sa 2 GB interneta i 30 min/sms, za 200 dinara. Uz paket sam poručio karticu, tj. kupovinu obavio kao novi korisnik, i platio 200 dinara putem platne kartice. Prilikom kupovine, jasno je naznačeno da su SIM kartica i njena dostava besplatni. Kada mi je kurir dostavio pošiljku, morao sam ponovo platiti 200 dinara cenu dostave, iako jasno piše da je dostava besplatna, a plaćeni iznos je samo za odabrani paket! Možda sam nešto propustio, ali mi baš nije najjasnije kako je ovo moglo da se dogodi. Ako su kartica i dostava free samo za Freepaid, a za ostale pakete ne važi, to bi onda jasno trebalo naznačiti! Šta predlažete, šta uraditi u ovoj situaciji?
Pozz svima. Jedno pitanje. Da li je SIM kartica i njena dostava besplatna samo uz Freepaid paket, kupljen putem Globaltel sajta i plaćen platnom karticom, ili i za Uzbudljivi prepaid?
Stoji sve to, ali 3G...malo sam se iznenadio da budem iskren, nisam to očekivao. Trebalo bi to da naglase da je 3G, ja bih sigurno tražio neku drugu varijantu, ipak je 2020 godina.
Inače, iako mi je podešeno da primam pozive u aplikaciji, desi se da poziv dođe direktno preko sim kartice, i ako ne primetite... ode kredit. Malopre sam imao takav slučaj. Sve u svemu, lepo zamišljeno, ali realizacija je jako slaba.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Upravo to se dešava, ne radi net po nekoliko sati i onda odjednom proradi. I tako svaki dan.Ne mogu da tvrdim, ali postoji mogućnost da je to nije do globaltela, već do mreže na kojoj gostuješ. Vodafone gr je jedna od najkatastrofalnijih mreža koje sam koristio (i to sa njihovom karticom). Dešavalo se upravo to što pričaš, samo što nije trajalo danima, već po nekoliko sati, gde je internet bio potpuno van funkcije.
Sad sam gotovo siguran da to nije do globaltela, već do vodafona.U prvom slučaju ako je podešeno da prima pozive u aplikaciji a nemaš net onda će ti stići regularan poziv. Za drugi slučaj nisam siguran, a treće, nije vezano za IP već se tarifira isto kao da si u matičnoj mreži.
I ponovo ne radi net već nekoliko sati. Sinoć kad sam pošao na spavanje radilo sve ok, od jutros opet ne radi. Haos, za 8 dana koliko sam već u Grčkoj, tačno pola vremena mi je radio net a pola nije.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Kontaktiraš podršku na mail i obrišuKupio danas eSim da probam, zanimljivo sve. Plan je da lagano sve brojeve clanova porodice kojima posao ne zavisi od telefona prebacim na globaltel. Malo mi bode oci virtuelni broj u app. Moze li se obrisati?
Sent from my iPhone using Tapatalk
kako aplikacija radi u romingu, da li se gleda po IP adresi pa se pozivi naplacuju vise, ili se sve tarifira kao da sam u srbiji?
Послато са SM-G935F помоћу Тапатока
Kod nekih da, treba pitati.Prešao bih i ja u Globaltel ali me interesuju par stvari.
1. Da li rade obaveštenja od banke?
Radi u nekim gradovima, treba pitati za spisak2. Da li radi plaćanje parkinga?
Moralo bi Ratel to garantuje. Neka neko potvrdi.3. Da li bez problema mogu da se vratim u neku od drugih mreža?
Prešao bih i ja u Globaltel ali me interesuju par stvari.
1. Da li rade obaveštenja od banke?
2. Da li radi plaćanje parkinga?
3. Da li bez problema mogu da se vratim u neku od drugih mreža?
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Da li su omogucena SMS obavestenja od Banke Intese? Pre nisu stizala.
Sada sam pogledao i kod mene polufunkcionišeDa li kod vas funkcionise Globaltel aplikacija? Izgleda da je neki prekid.
Sent from my Moto C using Tapatalk
Da li kod vas funkcionise Globaltel aplikacija? Izgleda da je neki prekid.
Sent from my Moto C using Tapatalk
Da li možemo da Vam pomognemo?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari