Zbog toga planiram da ih napstim. Mogao sam da prusmerim poziv pre a sada ne mogu ni to, a ni da aktiviram poziv na čekanju. Obično to radim jer imam dve različite mreže i ako jedna nema signal negde druga ima pa preusmeri da ne propuštam poziv.
Ne znam za ranije, ja primam pozive sa fiksnog i dobijam sms za propustene pozive. Jedino call waiting ne funkcionise.Znam da im nije radio sms servis za propuštene pozive i da sa fiksnih nisu omogućili pozive ka Globaltel brojevima.
Zvao sam call centar jos jednom od onda i opet me je ubedjivala da je rok 6 meseci i da joj nije jasno zasto jos uvek nisu promenili na sajtu.Al jos nisu ispravili na sajtu rok vazenja karticeTesko je to,onako,bas teško...
Koji je rok vazenja kartice? U balance Expiration date pise 20.07.2019. Par meseci nisam uplatio kredit. Jel moguce da je istekla? Ne mogu da pronadjem mrezu da se povezem. Uplatio danas kredit opet, ali i dalje isto. Ima li nekog resenja?
@Globaltel-supp
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
@Globaltel-supp
Da li cete popraviti automatsko produzivanje kombinacije 150min+4gb net jer je sada nedostupna?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Paket Uzbudljiva kombinacija ima svoje ime, samim tim je i zaseban paket iz ugla korisnika. Ako je već kombinacija 2 paketa, iz vašeg ugla gledano, i potrebno je aktivirati svaki zasebno, pa napravite da aktivira svaki zasebno, prvo jedan pa onda drugi, nema šanse da je toliko komplikovano da je nemoguće napraviti![]()
Hoće li biti preusmeravanja, poziva na čekanju u konferencijskih poziva? Zbog čega to predstavlja problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari