Da.Hvala na odgovorima.
Prenosice se sav saobracaj sve dok uplacujem isti paket, npr uzbudljivu kombinaciju od 200 ili 500 din, ukoliko uplatim uzbudljivu konekciju ili uzbudljivi razgovori, sav saobracaj se brise (restartuje) i dobija se samo ta trenutno nova uplacena kombinacija?
Dobijaju se neograniceni besplatni minuti ka Globaltel mrezi, nebitno dal je aktivirana uzbudljiva kombinacija, ili uzbudljiva konekcija, ili uzbudljivi razgovori? Bitno je samo da bude neka promocija aktivirana?
Kada se salje sms preko aplikacije ka globaltel broju, da li taj sms stize kao pravi sms, ili stize na aplikaciji? Tj treba da je aktivirana aplikacija kod tog drugog globaltel broja i da se udje u aplikaciju, kako bi se poruka videla, poput vibera?
Sakupio si prenosivi saobracaj, sta ako se ukinu ili promene ove trenutne promocije, da li ces izgubiti sav saobracaj koji ti se prenosio?
Aj ako je neko koristio globaltel van Srbije, neka mi se javi da mi prenese iskustva.
Ujedno jel uplacivao neko razlicite promo pakete, ako uplatim ovaj mesec samo razgovore, a sledeci mesec samo internet, da li se prenose neiskorisceni minuti iz prethodne promocije?
Ja sam pokusao da ga koristim u Rumuniji. Imam Globaltel SIM i kupio sam neki roming net paket. Jedva se kacio na mrezu jer Vip tamo ima ugovor sa zaboravio sam kojim operaterom koji koristi EDGE. Bacen novac...
E, pa onda su Globaltelu losi roming ugovori. Doduse lepo je radio preko wi-fi ja tamo...
Kod Telenora imaš tarfni dodatak za 690 din sa 1 GB neta koji važi kod svih operatera u zemlji koja je podržana dodatkom.
Nisam siguran da važe kod svih operatera, evo prošle nedelje sam bio u Grčkoj, nisam mogao, sa Telenor karticom I tim dodatkom, da se nakacim ni na jednu mrežu osim Vodafone, a bez tog dodatka drugim brojem koji je isto telenor mogao sam da biram mrežu.
Kod Telenora imaš tarfni dodatak za 690 din sa 1 GB neta koji važi kod svih operatera u zemlji koja je podržana dodatkom.
Moguće u tvom apartmani da je imao samo E. I BG neko kući još uvek i a samo E. Zavisi od lokacije.Pa meni je bitno jer u apartmanu jedva da imam domet vodafone, a Cosmote full signal, zato mi odgovara Bonbon , mogu da menjam operatera koji ima bolji signal i net. A verovatno nisam jedini koji u Grčkoj ima problema sa dometom.
Sigurno je neko vec imao iskustva pa ako moze da mi prenese:
1. Ako se nalazim u inostranstvu i imam sim karticu ali nemam net, da li mogu da primam pozive od globaltel broja bez troskova ili ne?
2. Ako sam u Srbiji, da li neko iz inostranstva preko globaltel apk moze da me zove na sim karticu (iskljucen net) bez dodatnih troskova?
1. Ne. Samo preko aplikacije kojoj je neophodan net da bi radila. Sa karticom si u romingu koji se plaća, još uvek nažalost.Sigurno je neko vec imao iskustva pa ako moze da mi prenese:
1. Ako se nalazim u inostranstvu i imam sim karticu ali nemam net, da li mogu da primam pozive od globaltel broja bez troskova ili ne?
2. Ako sam u Srbiji, da li neko iz inostranstva preko globaltel apk moze da me zove na sim karticu (iskljucen net) bez troskova?
Kome nece da zvoni? Ne bi me cudilo, vec mesecima Viber i WA ne zvone uopste mnogima.Bolji je kvalitet GT u odnosu na Viber i WA. Cele prošle nedelje supruga bila u inostranstvu, kvalitet razgovora na zavidnom nivou. Na Viberu je bilo neko kašnjenje, WA se dešavalo da neće da zvoni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari