slaksm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2015
- Poena
- 305
A sa kojom mrežom se ti patiš?Koliko se vi patite sa GLOBALTELOM treba vam dodeliti ordenje.
A sa kojom mrežom se ti patiš?Koliko se vi patite sa GLOBALTELOM treba vam dodeliti ordenje.
Ja se ne patim sve radi full, inače yettelA sa kojom mrežom se ti patiš?
Ne hvale se zbog cene ali sve radi, hoće skoro pa džabe.Nesto se kuka po svim temama , nisam bas citao da se hvale yetelom.
Vazi za svaku kombinaciju gde imas net, mozes samo net da uplacujes i tako se prenosi.Planiram da prenesem broj u globaltel pa me zanima ovih 200gb što se dobijaju, jel to važi i za one pakete uzbudljivi prepaid gde sam kombinuješ ili samo za one freepaid pakete?
Prvi put uplatiš Freepaid da bi ostvario pravo, a posle možeš da prenosiš preostali saobraćaj kroz pojedinačne pakete, odnosno makar 5GB za 340 dinara na 30 dana.Planiram da prenesem broj u globaltel pa me zanima ovih 200gb što se dobijaju, jel to važi i za one pakete uzbudljivi prepaid gde sam kombinuješ ili samo za one freepaid pakete?
Prvo moras frepaid paket da uplatis kad preneses broj i onda dobijes 238gb , posle toga biras pakete i sve se prenosi.To znam ali da li ako prenesem broj i imam taj paket, da li mi ostaju i tih 200gb pa se prenose svakom novom uplatom?
Meni je sve bilo vraćeno što je i bilo pre kvara.LOL
Na jednom broju posle sinocnjeg glicha vratili su mi 20gb i 50min, umesto 800+ minuta koliko je bilo pre njihovog kvara. Zena u call centru me je otkacila na keca, kaze da im pisem mejl.
Ode broj u A1.
Još ranije mi se desilo kod Telenora da uzmem dodatak od 100 gb koji sam redovno obnavljao godinu dana i sve se sabiralo, dok sam jedan dan zaboravio. Posle par sati sam ih zvao, pisao mejl i nisu hteli da vrate. Napustio sam ih, otišao u VIP i sada sam sa istim brojem u Globaltelu. U kol centru Globaltela su mi rekli da ukoliko nekada zaboravim da obnovim paket, samo ih pozovem i vratiće mi obrisano. Da su savršeni, nisu, ali za to što nude, meni su najbolji. P.S. Desilo mi se da sam par dana pre otpočinjanja ove akcije u kojoj daju 30 gb uz fripejd (pre 1.5. čini mi se), kupio svoj prvi fripejd kako bih ostvario pravo na 200 gb. Kada sam čuo da sutradan daju još 30 gb, zvao ih ubrzo i zamolio da mi storniraju paket, uradili su to. Kupio novi, sa 30 gb više. Sumnjam da bi Telenor ili A1 uradili isto.Ja se lično ne patim, desilo mi se da zaboravim da produžim paket na vreme pa sam im slao da mi vrate gigabajte, uvek su vratili u roku od pola sata. Da su savršeni nisu, ali otkako su operateri postali alavi, posebno Yettel, ja sam se sa Globaltelom spasio. Pa do nečeg boljeg.
Samo za Globaltel prepaid? Ili i za mt:s prepaid?Jel jos neko ima info za VoLTE? Meni danas rekose da je to uplanu,samo ne mogu da preciziraju vreme.
Krajnje diplomatski odgovor... Zamena za Nemamo odgovor na to pitanje ili necemo uvoditi VoLTE uslugu je... Planiramo ali ne znamo kada ce biti ostvarenje nasih planova 😂😂😂 Da nije tuzno, bilo bi smesno....Jel jos neko ima info za VoLTE? Meni danas rekose da je to uplanu,samo ne mogu da preciziraju vreme.
Poz!Nije potrebno da budes konektovan , sistem automatski radi obnovu ako imas dovoljno kredita.
Ako se slucajno desi da se paket ne obnovi , pozoves call centar i oni to rese
( vrate sav nepotroseni saobracaj i dodaju novi )
Obriši proxy iz podešavanja APN-a.Da li neko ima problem sa brzinom interneta?
U Globaltel mreži sam skoro dva meseca, i evo danas brzina interneta je neupotrebljiva.
Jedva mi otvori Benchmark forum, X, Google Classroom, Viber, Waterdrop aplikaciju, Deezer itd.
Problem nastaje na lokaciji: Narodna biblioteka Srbije, Tašmajdan park i Tehnički fakulteti (zgrada TMF).
Ja sam im juce poslao mejl sa upitom: Zbog cega mreza pada prilikom uspostave poziva sa 4G na E i svi pozivi/razgovori se odvijaju iskljucivo u E opsegu (GSM) umesto da skalira sa 4G na 3G i tu da se odvijaju pozivi???!!!Jel jos neko ima info za VoLTE? Meni danas rekose da je to uplanu,samo ne mogu da preciziraju vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari