Ja sa bio u Bugarsku radilo je ok, vezuje se za vivacom mrežu, za Tursku ne znam.Jedno pitanje ako neko koristio , kako radi i dali radi ovaj dodatak na Freepaid od 1 GB global Travel i Explore , zanima me relacija sa autom ,Srbija Bugarska Turska
hvala na odgovoru
Da nemaš uključeno u telefonu preusmeravanje poziva na neki drugi broj?Poz!
Preključe pisah sa globaltel podrškom jer sam im javio povratnu informaciju da sada sms poruke o obnovi paketa stižu novmalno,
Pitao sam ih oko poruka kad vas neko zove i kad niste dostupni i da li taj ko vas je pokušao dobiti dobije poruku kad ste ponovo dostupni oni su mi rekli da te poruke stižu.
Ja testirao, stavio telefon u airplane mode, pozvao se, upalio ga no poruku o propuštenom pozivu dobio nisam kao i na drugom broju da sam ponovo dostupan poruku nisam dobio.
Jok more,Da nemaš uključeno u telefonu preusmeravanje poziva na neki drugi broj?
Pa znaš kako u poslovnici ti ne mogu ništa pomoći, jedino da registruješ broj.Kontaktirao sam banku tj drugara koji je tamo admin i proverili su sve i poslali mi logove gde se vidi da banka salje ka operateru i da je kod njih promenjeno i sve ok. Prosledio sam mejl i cekam, bio u MTS poslovnici naravno oni nemaju nikakve veze sa Globaltelom .....
Mega plan se sam obnavlja svakog meseca narednih godinu dana. Sve sto trebas da uradis je da dopunis kredit 4 puta po 200 din. na 3 meseca,zbog vazenja kartice.Meni je prenet broj ove nedelje iz Globaltel-a u A1 baš iz razloga što nisam dobijao verifikacione poruke (PayPal, ponekad i neki drugi servisi).
Automatski sam dobio od A1 promo Mega plan nisam morao ništa da aktiviram, a kada zatražim proveru stanja i dodataka u USSD meniju, dobijem SMS poruku gde piše da važi do oktobra 2025. godine (nije mi se deaktivirao dodatak sam od sebe kao što su ostali članovi imali iskustva u drugoj temi na forumu, a nemam ni opciju da ga deaktiviram u A1 aplikaciji, ali ću svakako pratiti stanje i reaktivirati dodatak ukoliko se to desi).
Prvi dan (kada je broj prenet iz Globaltel-a u A1) mi nisu dolazile poruke od banaka, nisam nijednu banku u kojoj imam račun kontaktirao da menjaju operatera u sistemu, i evo da kucnem ispravilo se sve samo od sebe i dobijam poruke što od banaka, pa tako i od PayPal-a i ostalih servisa.
Jedino mi je žao tog interneta u Globaltelu koji mi je baš dosta značio, ali ću verovatno prebaciti drugi broj kod njih čisto da ne razmišljam o tome. Ovo je trenutno odlična kombinacija ko ima dva broja, glavni broj u A1 zbog poruka a drugi u Globaltel za 200GB koje se dobiju prenosom.
Pravo je osveženje kad ne morate da razmišljate hoće li vam poruka stići ili ne, kada bi to ispravili odmah bi se vratio nazad nakon 2 meseca s obzirom da su ubedljivo najjeftinija mreža, ali eto pošto mi je glavni broj bio u Globaltelu sada sam makar rešio taj problem.
Ja sam raskinuo UO Sigurica staru dok su davali 2000d za sve mreze,za po 800d mesecno...ta tarifa vise i ne postoji odavno.E ugovor sam raskinuo 07.10 ovog meseca castili me sa Dobar Plan 15dana za dzabaka i to je sve,a nude mi samo taj isti Dobar Plan za 700d mesecno i Mega Plan za 1000d mesecno pa za 1000d imam najjeftiniji Freepaid u Globaltelu.Sad se kajem sto taj dan ne registrovah broj koji sam kupio,i aktiviro u MTS poslovnici a bila ispred meneMega plan se sam obnavlja svakog meseca narednih godinu dana. Sve sto trebas da uradis je da dopunis kredit 4 puta po 200 din. na 3 meseca,zbog vazenja kartice.
NEO net beše da nije baš neo u A1? Negde 40Gb pa seku ako se ne varam, lupam... E, ako Glo. bude do daljnjeg davao 32Gb po 900 kinti - tu su negde...U mts (i Globaltel) ne bih preneo broj ni da mi dozivotno daju sve za dzabe. A1 je zakon sto se tice brzine interneta a i nisu skupi (cenu mozes da dogovoris sa agentom). Ja za 1350 din. imam sve neograniceno.
Ništa novo da budem iskren.NEO net beše da nije baš neo u A1? Negde 40Gb pa seku ako se ne varam, lupam... E, ako Glo. bude do daljnjeg davao 32Gb po 900 kinti - tu su negde...
Drugar mi kod Yet. imao pripejd i zove ga diler i pita koliko pl. mesečno? Ovaj reče 4x300 dopunu. Evo, nudimo neo pričanje + 30Gb za 1200.
Ali neću da se vezujem!
Možete da otk. kad hoćrte, reče ovaj.
Spuštaju loptu polako svi...
Agent je ponudio Go Extra+ paket bez ugovorne obaveze?NEO net beše da nije baš neo u A1? Negde 40Gb pa seku ako se ne varam, lupam... E, ako Glo. bude do daljnjeg davao 32Gb po 900 kinti - tu su negde...
Drugar mi kod Yet. imao pripejd i zove ga diler i pita koliko pl. mesečno? Ovaj reče 4x300 dopunu. Evo, nudimo neo pričanje + 30Gb za 1200.
Ali neću da se vezujem!
Ograniceno je samo deljenje na 50 GB mesecno.NEO net beše da nije baš neo u A1? Negde 40Gb pa seku ako se ne varam, lupam... E, ako Glo. bude do daljnjeg davao 32Gb po 900 kinti - tu su negde...
Ali neću da se vezujem!
Najverovatnije da.Da li se produžava promocija od 200gb za prenos broja u Globaltel mrežu?
Na sajtu zvanicno ne rok je istekao danas,a sta ce MTS resiti videceno.Zasad ostaje samo 200Gb ko prenese broj...Da li se produžava promocija od 200gb za prenos broja u Globaltel mrežu?
Najverovatnije da ostaje kao i do sada. Isto tako je MTS produžio promociju za prenos broja kod njih (Postpaid) za onih 100 giga koji važe do kraja UO.Na sajtu zvanicno ne rok je istekao danas,a sta ce MTS resiti videceno.Zasad ostaje samo 200Gb ko prenese broj...![]()
Poz!Da li se produžava promocija od 200gb za prenos broja u Globaltel mrežu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari