Ne mora, odmah se može koristitiPitanje za Roming net (bilo koji) paket. Kupim sim na kiosku uplatim kredit i preko app aktiviram? To je to, ne moram nešto da zivkam podršku?
Detaljno objašnjenje:Pitanje za Roming net (bilo koji) paket. Kupim sim na kiosku uplatim kredit i preko app aktiviram? To je to, ne moram nešto da zivkam podršku?
Kada će biti puštena app na appgallery?Nakon ažuriranja aplikacije, kod Android korisnika se javlja navedena poteškoća. Nadležne službe rade na otklanjanju iste.
Uz svaki Freepaid 1GB roaming neta...
- Bonus 1GB roming neta traje tokom punog perioda aktiviranog Freepaid paketa (30 dana). Roming net je dostupan za korišćenje samo u Roming Zoni 1. Više informacija o roming zonama možete videti ovde
Zona 1
Albanija, Austrija, Belorusija, Bugarska, Češka republika, Crna Gora, Grčka, Holandija, Hrvatska, Irska, Italija, Izrael, Južna Afrika, Lihtenstajn, Mađarska, Makedonija, Malta, Nemačka, Novi Zeland, Portugal, Rumunija, Slovenija, Španija, Turska, Velika Britanija
Meni to nedeluje ni malo povoljno, Globaltel vec ima nesto slicno ali za ceo svet , mora kombinacija ali daleko jeftinijeDa li ce i kada ce Globatel uvesti ovakvo nesto, za susedne nam zemlje
Ima li naznaka?
1GB za 7dana 2800din nasuprot beskonacno i 1800din u MTS-u?Meni to nedeluje ni malo povoljno, Globaltel vec ima nesto slicno ali za ceo svet , mora kombinacija ali daleko jeftinije
Problem jeste tarifiranje Bosne koja je u tarifnoj grupi 6 a ne u balkanskoj ili EU roaming grupi.1GB za 7dana 2800din nasuprot beskonacno i 1800din u MTS-u?
Jednog lepog dana kada odluce da plate nekom krstenom ko zna da radi posao,e tada ce da proradi i da je srede kako treba.A izgled je kao sto sam vec rekao, kao da je dizajniralo dete od 5-6 godina.Zna li neko kada ce biti popravljena app za Android, posto mi se automatski ugasi prilikom pokusaja da je pokrenem? Pokusao sam reinstall ali nista. Citao sam pre nekoliko dana da imaju taj problem, ali da li je moguce da i dalje nije reseno?
MA uzmi i CG za primer, uzmi i Hrvatsku,Nije bitno…nigde nemas neigranicen net za 30dana trajanja i za tako «povoljnu» sumu…Problem jeste tarifiranje Bosne koja je u tarifnoj grupi 6 a ne u balkanskoj ili EU roaming grupi.
А зашто нам не дају SIP login па да користимо коју желимо апликацију? Питао сам више пута Globaltel support, одговор је био увек кратак да не дају SIP login. Не знам шта се бојеJednog lepog dana kada odluce da plate nekom krstenom ko zna da radi posao,e tada ce da proradi i da je srede kako treba.A izgled je kao sto sam vec rekao, kao da je dizajniralo dete od 5-6 godina.
Ne brinite, kod nas nema velikih troškova. Nakon potrošenih 1GB u romingu, internet konekcija se prekida, sve dok ne aktivirate novi roming dodatak.Klinac mi ide na more u CG, pa me interesuje posto ima neki freepaid paket od 8GB da li moze u romingu da mi napravi velike troskove za internet koji ce koristiti tamo ako prekoraci tih 1GB, Kako funkcionise freepaid kao preepaid ili postpaid.
Možete naravno. Samo pozovite korisničku podršku na broj 0677/1234 i prilikom podnošenja zahteva sa operaterom naglasite da već imate Globaltel SIM karticu koju želite da iskoristite za prenos broja.@Globaltel Support
Kupio sam vasu karticu na suprugino ime, i ostala mi je u vlasnistvu nakon pezupesnog prebacivanja broja u vasu mrezu.
Da li na tu karticu koja glasi na njemo ime sada mogu da prebacim moj broj da ne bi opet kupovao novu karticu a da se ispostavi da prebacivanje bude neuspesno?
Proverili smo sa kolegama, nažalost bonus 1GB roming neta za zonu 1 se ne dobija uz paket "Jaka osmica".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari