Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

^
Moracu tako, ako ne srede kroz nedelju dana kad imam u planu neko putovanje...

Znaci moze prenos i ako nije na moje ime?
Supruga kada stekne uslov (istekne tih 3 meseca) kupicu novu karticu...

na nbgd nema nikakvo prodajno mesto?
Može, nije nikakav problem. Jedino što je važno da ta Globaltel SIM kartica nije registrovana na drugo lice. Svakako, možeš nam poslati broj u privatnoj poruci da proverimo sve mogućnosti koje su ti dostupne.

Partnersko prodajno mesto na Novom Beogradu je:
Gold prodajno mesto - Bulevar Zorana Đinđića 12/28

@Globaltel Support

Da li je za registrovane korisnike automatski ukljucena mogucnost koriscenja
interneta u regionu zapadnog Balkana ?
Da li se mora kupiti internet dodatak ili se racuna u odnosu na kolicinu
GB sadrzanu u aktivnom Freepaid paketu ?

GTZB.jpg

Da li će Globaltel da uvede mogućnost i post paid !?
A zasto bi se obavezao ugovorom kada je ovako sasvim u redu?
Uzmes i menjas kako i kada hoces plus se sve prenosi.
Ovo bi trebalo svi da uvedu sto se freepaid-a tice.

@Globaltel Support

Da li je za registrovane korisnike automatski ukljucena mogucnost koriscenja
interneta u regionu zapadnog Balkana ?
Da li se mora kupiti internet dodatak ili se racuna u odnosu na kolicinu
GB sadrzanu u aktivnom Freepaid paketu ?

Pogledajte prilog 346585
Ukoliko si registrovan korisnik, prema definisanoj formuli sa slike se izračunava koliko MB možeš potrošiti u regionu Zapadnog Balkana iz svog poslednjeg aktiviranog paketa (mora da sadrži internet i da traje 30 dana) koji koristiš u Srbiji.
Roming internet dodatak možeš kupiti ako ti zatreba dodatni net, kada potrošiš MB koji su ti dostupni iz tvog paketa. :)

Поздрав, да ли неко зна, можемо ли у иностранству да користимо 5G мрежу, ако у овоме случају наш оператер (Глобалтел) у нашој земљи даје 4G? (eSIM је у питању).

Neko je nekad rekao da mu je u Bugarskoj (u Sofiji) radio 5G u roamingu sa Globaltel karticom. 95% sam siguran u to. Nisam lično proveravao.

Neko je nekad rekao da mu je u Bugarskoj (u Sofiji) radio 5G u roamingu sa Globaltel karticom. 95% sam siguran u to. Nisam lično proveravao.
Вјероватно се и у Бугарској Глобалтел закачи на А1, А1 у Бугарској има 5G.

Funkcioniše li Mastercard preko Globaltela?
Može li i dalje da se dobije? Koristio bih samo za kupovinu preko neta.

Na zalost ne.Meni prvome treba za tako nesto takodje.Ako sam ih dobro skapirao onima koji su je napravili funkcionise ali ne mogu da se prave nove.

Kako se prebacuje broj u Globaltel?
I koliko vremena je potrebno za ceo postupak?

Na Telenoru sam, broj prebacio iz postpejda u pripejd, a u Srbiji ću biti 10 dana. Jel može za to vreme da se uradi prenos broja, po mogućstvu bez odlaska više puta kod njih?

P.S. Gde se u Beogradu uopšte nalazi njihova poslovnica gde se radi prenos broja?

Zašto nije ako čovek ima Telenor postpejd? Što bi dodatno kupovao globaltel,registrovao karticu i menjao karticu i profile kad prelazi granicu ako mu ovo završava posao. Takođe, nisam ni siguran da li globaltel u romingu ima 4G ili ne...

Na Telenoru sam, broj prebacio iz postpejda u pripejd, a u Srbiji ću biti 10 dana. Jel može za to vreme da se uradi prenos broja, po mogućstvu bez odlaska više puta kod njih?

P.S. Gde se u Beogradu uopšte nalazi njihova poslovnica gde se radi prenos broja?
Na Slaviji Mekenzijeva ulica

Obrari pažnju na detalj kad si prebacio sa postpaida na prepaid. Mora da prodje bar 3 meseca da je možeš prebaciti u bilo koju drugu mrežu

Zašto nije ako čovek ima Telenor postpejd? Što bi dodatno kupovao globaltel,registrovao karticu i menjao karticu i profile kad prelazi granicu ako mu ovo završava posao. Takođe, nisam ni siguran da li globaltel u romingu ima 4G ili ne...
А зашто не би имао 4г?

Vrh Dno