Jesu skuplji, ali nije normalno porediti takvu prodaju sa nekom online radnjom koja sa par zaposlenih radi iz jedne zakupljene kancelarije.A najskuplji su na foru, jer masa ljudi ne ume da potraži online da li ima negde jeftinije. A to da deru deru pošteno npr. Samsung 980 Pro 1TB kod njih bio 21,000 na drugim mestima 16,700.
Uzima sam u par navrata nešto kod njih ali kad nije bilo na drugom mestu, inače su mi poslednji na spisku.w
OK, slažem se sa tobom. Logično je da bi veliki OLED TV prvo otišao negde da pogledam nego da verujem nekom potplaćenom youtuberu.Jesu sku
plji, ali nije normalno porediti takvu prodaju sa nekom online radnjom koja sa par zaposlenih radi iz jedne zakupljene kancelarije.
Viđao sam u inostranstvu u nekim prodavnicama "match price guarantee" ponude. Dakle, ako kupac nađe negde isti proizvod jeftinije, oni će ponuditi tu istu ili bolju cenu. Naravno, uvek je bila ispod fusnota sa napomenom koji prodajni lanci dolaze u obzir za poređenje, jer ne mogu da se porede online radnje.
Da nema standardnih prodavnica, mogli bi samo na osnovu fotografija i priča plaćenih youtuber-a da zamišljamo kako neki proizvod zaista izgleda. Naročito za neke veće uređaje (TV, bela tehnika, kućni uređaji i sl.) dosta ljudi ode da pogleda kako izgledaju u nekoj radnji, pa onda traži online jeftinije.
To su trebali odmah da urade, drago mi je da su se pokrenuli.Zvali su me malo pre i trazili da im prosledim podatke o uplati. Rekli su da cu moci da preuzmem najverovatnije do kraja nedelje.
zbog istrage je trebala da se formira sadržina odgovora, to oko podataka nije dolazilo u pitanje nijednog trenutkaGlup im je odgovor da nisu mogli zbog istrage da kažu jesu li ili nisu preuzeti podaci. Videćemo u narednom periodu da li su slagali ili ne.
Ne znam da li radiš tamo pa imaš neki info ali ne verujem tek tako na reč.zbog istrage je trebala da se formira sadržina odgovora, to oko podataka nije dolazilo u pitanje nijednog trenutka![]()
Evo upravo sam dobio poziv od nekog iz Gigatrona, jer sam se interesovao prekjuce za svoju porudzbinu, dobila je broj od kolega. Sutra ce porudzbina biti fiskalizovana i poslata, nada se da ce stici do kraja nedelje.
Evo upravo sam dobio jos jedan poziv da je predat kurirskoj sluzbi i da ga ocekujem sutra ili u ponedeljak najkasnije. Ne znam stvarno od cega zavisi da nam daju ovoliko razlicite informacije...Vrlo su nepouzdani sa pružanjem informacija. U jednoj radnji kažu jedno, u drugoj drugo, evo sad čitam na temi o S23 da su jednu članicu zvali da dođe da preuzme telefon, da je stigao. Veoma je sve čudno i konfuzno. Nekima su preko fejs stranice odgovarali da će isporuka biti tek u martu itd.
Vecu odgovornost ima firma poput Gigatron od našeg voljenog foruma jer su njima poveravani kompleksniji I sadrzajniji podaci nego forumu.Bench forumu kad se desi problem u stvari nije ga ni bilo i sve je sređeno po najvišim standardima, kamoli kod jednog Gigatrona![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari