au bedak. bash shteta, super je to plocha.
aj da si ti to klokovao neshto spec ali 3.2 ghz je nishta. nadam se samo da pri toj frekveciji nisi mozda ostavio auto setovan napon za vcore i qpi pa da je plocha sama ochepila napone preko 1.4v. to u kombinaciji sa loshim naleganjem kulera na mosfetima, moze dovesti do spaljivanja naponske. a mozda jednostavno si ubo krsh primerak.
takodjer, ono shto mi pada na um je da si mozda montirajuci megahalem iskoristio onu gumu shto inache ide samo na s775 i da si plochu savio u minus montirajuci kachenje i bekplejt, ostavljajuci te krajnje mosfete golim. u suprotnom, ako se pretegne u drugom smeru stradaju srednji mosfeti u liniji koja spaja plastichna zakachaljke hladnjaka.
pishi lepo gigabajtu, preti inspekcijom radnji/uvozniku, mozda i upali (mislim ne upali u smislu zapali vec uspe

, shala naravno). reci da je mogla kuca da ti se zapali, da si koristio sve kvalitetne komponente, ovo ono, nemoj da im to prodje.
neko je naveo da pishte kondenzatori. koliko ja znam ne pishte oni vec zavojnice iliti simpatichne kockice oko procesora