Šta je novo?

Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci

Ma svestan sam ja svega samo sam malo izfrustriran celom situacijom. ***. Te besparica, te ovo , te ono itd...

Sorry!

Poslednja izmena:
stiza u subotu jos jedna 4850 u klub

ej, pa ja sam u pogresnom topicu, ja imam 4870........ AHAHAAH

ma ti imas 4850 sa boljom memarom i hladjenjem...

ovo je bilo jace od mene..... 1080p ldctv, desno se vide klokovi i temperature, 8xAA i 16xAF, HIGH... cpu na defaultu 2.33GHZ, znaci da sam i njega klokno, bilo bi i vise... :)

Prilozi

• kriza18.JPG
    kriza18.JPG
    386.4 KB · Pregleda: 133
  • kriza19.JPG
    kriza19.JPG
    384.8 KB · Pregleda: 111
  • kriza20.JPG
    kriza20.JPG
    378 KB · Pregleda: 120
i jos jedna na snegu, gde lete one karakondzule i ujedaju......

Prilozi

• kriza21.jpg
    kriza21.jpg
    241.2 KB · Pregleda: 192
Ehhhhhhhhhhhhh... Samo da 4970 padne na 160-17-e i uzimzm je odmah!!!

Jel i dalje brljavi ATI u MAyi, ili su konacno sa 4xx serijom sredili drajvere?:trust:

Poslednja izmena:
ma koga briga za mayu... vidi kako crysis leti :)

Ehhhhhhhhhhhhh... Samo da 4970 padne na 160-17-e i uzimzm je odmah!!!

Tek sad vidim shta sam napisao... Tastatura je kriva :D

Ehhhhhhhhhhhhh... Samo da 4870 padne na 160-170-e i uzimam je odmah!!! :banana:

Kad ce taj test crossfire-a? Odlucujem se ovih dana da li da kupim CF 4850 ili jednu 4870 pa kad bude para josh jednu :D

zavisi na kom cipsetu....

Diablo izasli su zvanicni 8.7 :)
Hvala covek! :)

Nego, kako da namestim u Crysis-u sve na very high? Ne da mi iz nekog razloga. Poigrao bih se malo sa setovanjima.

Trenutno igram u 1600x1200, no AA, sve na high, sa dve 4850. Na onom delu sa vanzemaljcima u bestezinskom stanju sto ste kacili shotove imam 66-75 fps (povecava se fps kako se odbrojavanje blizi kraju). Konkretno mislim na ovaj deo:
attachment.php

Jos jedno pitanje. Nadam se da nece prerasti u flejm. Sa ovom konfiguracijom iz potpisa da li da ostajem na XP-u ili predjem na Vistu i DX10?

:wave:

Hvala covek! :)

Nego, kako da namestim u Crysis-u sve na very high? Ne da mi iz nekog razloga. Poigrao bih se malo sa setovanjima.

Trenutno igram u 1600x1200, no AA, sve na high, sa dve 4850. Na onom delu sa vanzemaljcima u bestezinskom stanju sto ste kacili shotove imam 66-75 fps (povecava se fps kako se odbrojavanje blizi kraju). Konkretno mislim na ovaj deo:
attachment.php

Jos jedno pitanje. Nadam se da nece prerasti u flejm. Sa ovom konfiguracijom iz potpisa da li da ostajem na XP-u ili predjem na Vistu i DX10?

Za very high ti treba Vista ili patch za XP. U principu very high bi trebao da koristi DX10 pa zato ne mozesh da ga aktivirsh po XP-om.

kakve zvrcke mogu da mi se dese ako uparim ovu moju gigabajat 4870 sa asusovom 4870, ili nece da bude nikakvih zvrcki nego ce da sljaka ok? stoji mi tu jedna asus na stolu, pa se gledamo i merkamo, pa ne znam da li da se upustam u to.......

kakve zvrcke mogu da mi se dese ako uparim ovu moju gigabajat 4870 sa asusovom 4870, ili nece da bude nikakvih zvrcki nego ce da sljaka ok? stoji mi tu jedna asus na stolu, pa se gledamo i merkamo, pa ne znam da li da se upustam u to.......
Slobodno ih upari... i baci koji rez ;)

Elem... probah dx10 look i prepolovio mi se fps. :D Mada, da je bolje - bolje je definitivno!

ne bih da zvuchim kao potpuni noob ali da li se zna shta je potrebno da bi ta igra izgledala VRZHNJAU i sa dx10 i svim patchovima i SLI/CF-ovima ramovima i ostalim dodatnim buranijama ?

koja grafichka karta mozhe da ti da potpuno 101% uzhivanje u toj igri...koliko sam shvatio do sada nije izashla sa svim kombinacijama uz procesor/plochu nasviran ram, vodeno hladjenje i vrucje gibanice ?

4870, pogledaj malo iznad Yoti je kachio shotove gde ima ~30fps na 1080p rezoluciji sa very high setovanjima.

Poslednja izmena:
jesam, sljaka......... ali sam ipak porucio 280gtx (mozda cak i dve) za od nedelje............. sta ces, nvidia je ipak nvidia.... :)

jesam, sljaka......... ali sam ipak porucio 280gtx (mozda cak i dve) za od nedelje............. sta ces, nvidia je ipak nvidia.... :)

Samo napred, ali jako ces se razocarati :-devil-: Samo cu ti reci ringla, a zaista ne opravdava svoju cenu :trust:
Nazovi me, trebaju mi Radeoni :)

Cek... pa dve 4870 kostaju kao jedna 280gtx. Ne isplati ti se ni malo da uzimas nvidiu, kamo li dve za sli. I dalje mislim da se najvise isplate dve 4850 za ispod 140e komad, za ono sto nude.

pozz

hehe, blago tebi... Mislim zasto da ne, ako covjek ima mogucnosti, uvjek treba teziti ka boljem!;)

P.S. Hoces li bacati neke rezove Crossfire-a dve 4870? Bilo bi to zanimljivo. Ili ako neces, reci ovako, iz prve ruke koliko je dobitak u performansama u odnosu na jednu 4870? Pozz:wave:

Nazad
Vrh Dno