- Učlanjen(a)
- 27.04.2004
- Poena
- 680
sta ces kad sam polumadjar, zeleno mi u krvi...........
i ja sam isto polumadjar,zeleno mi je u krvi,ali ovog puta crveni su stvarno dobri.
sta ces kad sam polumadjar, zeleno mi u krvi...........
vec je asusova 4870 otisla dalje, nek joj je sa srecom...... ma zelene su "mama", sve ovo sa crvenim je nekako kilavo ipak... ko da sam sa najjaceg intela presao na najkrntaviji amd..... sto crveni u sustini i jeste..... da je bar onaj shugavi CCC malo bolje uradjen, pa i da razmislim..... ionako sam klinji obecao novi komp, on dobija ovo, a ja se vracam zelenima.....
vec je asusova 4870 otisla dalje, nek joj je sa srecom...... ma zelene su "mama", sve ovo sa crvenim je nekako kilavo ipak... ko da sam sa najjaceg intela presao na najkrntaviji amd..... sto crveni u sustini i jeste..... da je bar onaj shugavi CCC malo bolje uradjen, pa i da razmislim..... ionako sam klinji obecao novi komp, on dobija ovo, a ja se vracam zelenima.....
Iako sam obećao sebi da neću odgovarati na ovakve postove, jednostavno, moram da se zapitam gde je granica fanboy-izma kod nekih ljudi. Pogotovo sada, kada saznajem da imaš i klinju. Doduše, svesno ili ne, ti ulažeš u budućnost i naraštaj izvodiš na pravi put dok sebe zakopavaš u bajatu konzervativnost.
BTW ako su sada zelene "mama" onda su crvene "tata" a svi znamo (verovatno i ti) šta tata radi mami.
I da, ovo je samo konsatacija, ne želim da se upuštam u ikakvu raspravu. Na forum dolazim da se opustim i podelim sa mnogima iskustva i saznanja ali što je mnogo, mnogo je.
Hoce li ATI vec jednom da sredi brljanje drajvera u MAYA softveru?
Hoce li ATI vec jednom da sredi brljanje drajvera u MAYA softveru?
kod mene se isplativost meri kolicinom kesha koju imam u dzepu. Ako mi finansijska situacija dozvoli uzecu GTX 280 SLI.
U izboru nisu uvek presudni samo $/performance, meni je najbitnije koliko ja para imam.
"pare nisu problem, para ima......"
evo i ja kupi power coler 4850 ede ivicu i maricu hihi,sredijo sam joj temp 48 u idleu
evo i ja kupi power coler 4850 ede ivicu i maricu hihi,sredijo sam joj temp 48 u idleu
Pisao, al nema vajde. Neodgovorno sa njihove strane. Naprave bruka karticu i ne mogu da srede drajvere.pisi im..mozda ti odgovore![]()
Hmm.. Ati,nVidia,Ati,nVidia,Ati.. znaci sledeca je nVidia,nemoj da izneveris :wave:Tako sam i kupovao grafike zadnjih par godina (X800GT, 7900GS, 2900PRO, 8800GT i sada HD4850).
Hmm.. Ati,nVidia,Ati,nVidia,Ati.. znaci sledeca je nVidia,nemoj da izneveris :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari