ma koga briga za mayu... vidi kako crysis leti![]()
Ehhhhhhhhhhhhh... Samo da 4970 padne na 160-17-e i uzimzm je odmah!!!
Kad ce taj test crossfire-a? Odlucujem se ovih dana da li da kupim CF 4850 ili jednu 4870 pa kad bude para josh jednu![]()
Hvala covek!Diablo izasli su zvanicni 8.7![]()
Hvala covek!
Nego, kako da namestim u Crysis-u sve na very high? Ne da mi iz nekog razloga. Poigrao bih se malo sa setovanjima.
Trenutno igram u 1600x1200, no AA, sve na high, sa dve 4850. Na onom delu sa vanzemaljcima u bestezinskom stanju sto ste kacili shotove imam 66-75 fps (povecava se fps kako se odbrojavanje blizi kraju). Konkretno mislim na ovaj deo:
![]()
Jos jedno pitanje. Nadam se da nece prerasti u flejm. Sa ovom konfiguracijom iz potpisa da li da ostajem na XP-u ili predjem na Vistu i DX10?
:wave:
Slobodno ih upari... i baci koji rezkakve zvrcke mogu da mi se dese ako uparim ovu moju gigabajat 4870 sa asusovom 4870, ili nece da bude nikakvih zvrcki nego ce da sljaka ok? stoji mi tu jedna asus na stolu, pa se gledamo i merkamo, pa ne znam da li da se upustam u to.......
kakve zvrcke mogu da mi se dese ako uparim ovu moju gigabajat 4870 sa asusovom 4870, ili nece da bude nikakvih zvrcki nego ce da sljaka ok? stoji mi tu jedna asus na stolu, pa se gledamo i merkamo, pa ne znam da li da se upustam u to.......
jesam, sljaka......... ali sam ipak porucio 280gtx (mozda cak i dve) za od nedelje............. sta ces, nvidia je ipak nvidia....![]()
jesam, sljaka......... ali sam ipak porucio 280gtx (mozda cak i dve) za od nedelje............. sta ces, nvidia je ipak nvidia....![]()
eh,vuce te prema zelenima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari