- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
^ Tako je, ko misli da je overkill za 19" samo neka nabaci tonu AA i AF pa da vidi kako FPS polako klizi ka dole. 
uh, pa necu se sloziti jer cu i sebi uzeti 4870 kada za to dodje vremeipak je ova kartica overkill za 19'' - slozices se.
uh, pa necu se sloziti jer cu i sebi uzeti 4870 kada za to dodje vremesta znaci overkill? ako nista, duze ce mi trajati nego da nije "overkill"
sto se tice monitora, ostajem ja na svom jos neko vreme obzirom da nisam ljubitelj 22-ki od 170e uz koje dobijes i kilo parizera gratis
:wave:
Ja nisam dobio moj parizer :d
uh, pa necu se sloziti jer cu i sebi uzeti 4870 kada za to dodje vreme sta znaci overkill? ako nista, duze ce mi trajati nego da nije "overkill"sto se tice monitora, ostajem ja na svom jos neko vreme obzirom da nisam ljubitelj 22-ki od 170e uz koje dobijes i kilo parizera gratis
edit: neki su govorili da je 8800GT svojevremno bio overkill za 12x10 i preporucivali su 9600GSO/GT, pa sam ja itekako bio srecan sto sam ipak imao 8800GT![]()
kako da povecam obrtaje ventilatora 80c idle???????
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1491532&postcount=97kako da povecam obrtaje ventilatora 80c idle???????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari