Šta je novo?

Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci

^ Tako je, ko misli da je overkill za 19" samo neka nabaci tonu AA i AF pa da vidi kako FPS polako klizi ka dole. :)

sad sam na onom brodu, rokam se sa velikim alienom, pada kisha i gore vatre i nalecu oni leteci zlotvori, sa tim podesavanjima ne pada fps ispod 40, sto je extra.... probao sam i onaj nivo gde vozim tenk, na otvorenom, sve prsti i gruva, isto ne pada ispod 40fps...... igrao bi na tv-u na 1080p, ali jos uvek nemogu podesiti sliku u HD rezama da nisu ljubicasto zelene.....

ipak je ova kartica overkill za 19'' - slozices se.
uh, pa necu se sloziti jer cu i sebi uzeti 4870 kada za to dodje vreme :) sta znaci overkill? ako nista, duze ce mi trajati nego da nije "overkill" :) sto se tice monitora, ostajem ja na svom jos neko vreme obzirom da nisam ljubitelj 22-ki od 170e uz koje dobijes i kilo parizera gratis ;)
edit: neki su govorili da je 8800GT svojevremno bio overkill za 12x10 i preporucivali su 9600GSO/GT, pa sam ja itekako bio srecan sto sam ipak imao 8800GT ;)
:wave:

Poslednja izmena:
Ja cu za razliku od Chinaski-a ipak da preporucim ljudima sto brzi prelazak sa 19" na 22", razlika je osetna. (ti si ipak jedinstven slucaj, nema vas mnogo sa 970p i 971p modelima tako da kapiram sta te zadrzava)

uh, pa necu se sloziti jer cu i sebi uzeti 4870 kada za to dodje vreme sta znaci overkill? ako nista, duze ce mi trajati nego da nije "overkill" :) sto se tice monitora, ostajem ja na svom jos neko vreme obzirom da nisam ljubitelj 22-ki od 170e uz koje dobijes i kilo parizera gratis ;)
edit: neki su govorili da je 8800GT svojevremno bio overkill za 12x10 i preporucivali su 9600GSO/GT, pa sam ja itekako bio srecan sto sam ipak imao 8800GT ;)

pa ta srecna 4870-ka koju ces da pazaris (zelim ti iz sveg srca :smoke:), ce svakako BITI overkill za 19''... cime ces ti to da oznojis? i 4850 radi posao jaaaaaaaako! cak bi rekao da za 4850-ku i treba 22''. e sada to "duze ce mi trajati"... je malo diskutabilno. nije da nece, ali taman dajes i vise para. uzmi i to u obzir. naravno niko tu ne moze predvideti koliko ce sta da "dobro radi" - te se ne mora menjati.
a sto se tice 22'' - tu se slazem ali delimicno. oni koji su cca 20k dinkica su sasvim solidni - da se ne bih zalio da imam jedan taki :D:D:D
(LOL - ovo sa parizerom je overkill svidja mi se:d)

anyways - naigracemo se mi jaaaaaaaaaako za male pare
:banana:ATI:banana:

Poslednja izmena:
E mrzim vas sve shto mi sad pravite zazubice sa ATI-em, al kad nisam mogao da chekam vishe. ATI Rage II jednostavno nije mogao vishe da me zadovolji :p

Dace Bog da se ATI vrati u moje kucishte uskoro :type:

kako da povecam obrtaje ventilatora 80c idle???????

a ruchno preko nekog programa kao npr. riva tunera??

Malo pre sam uzeo Gigabyte 4850, ali ne mogu da nadjem na ATI-jevom site-u nigde drivere za 48xx seriju... Ima od 3870 pa na dole. Odakle ste vi skidali?

POZ:wave:

Vidim da je taj hotfix oko 70MB, da li ga instaliram kao drivere ili preko njih?

Bolji su ti 8.7 beta! Ako ides na hotfix instaliraj ih tek posto izbrises stare!

Preko drivera. ;) Kad dodju 8.7 driveri, taj hotfix ti nece ni trebati.

Pa da instalira 8.6 drivere i hotfix preko njih. Zar ne ide tako? :)

Ma evo upravo sam instalirao 8.7 beta za Vista x64, sto je postavio Shunjal0, za sada radi. :)

Gidra85 ajde izvrti neke igre pa okaci da vidimo kako sve to izgleda sa AMD-om.

Voleo bih da izvrtim neke igre, ali nemam u ovom trenutku... sem WoW-a :) Tako da moram da vidim, da od nekoga uzmem da instaliram pa cu reci, nije problem.

Poslednja izmena:
Uzeo sam 4580, krenuo malo da se igram, pa imam par pitanja.

1) Koji je validan opseg za vgpu koji se moze postaviti putem biosa (koliko sam video krece se u granicama 0.8xx - 1.2xx)?

2) Da li u tom opsegu moze da se postavi bilo koja vrednost ili postoje neke predefinisane (ako postoje, koje su)?

3) Ako vrednost za vgpu za odredjeni mod nije navedena u biosu, cime je odredjena?

Hvala unapred! :wave:

zashto nece da mi radi ni jedan 3d mark sa novom grafom?
dont responding mi se pojavi kada ulazi u 3d mark i ostane zakucan onaj mali screen..

Au ovo pitanje se provlachi stalno :D. Morash da instalirash hotfix za 3dmark, ili da pokrenesh 3dmark sa -nosyteminfo ili da odesh u C:\windows\system32\futuremark i obrishesh ili rename-ujesh dll koji je u tom folderu.

Poslednja izmena:
Treća stavka i mene zanima. :)

Nazad
Vrh Dno