Y
Yoti
Guest
Ma do napajanja je, u startu se grejalo kao ludo
Corsair ga i ne oseti, malo se smlaci
Napajanje je dusu ispustilo u testu Assault Harbora :d
:wave:
Ma do napajanja je, u startu se grejalo kao ludoCorsair ga i ne oseti, malo se smlaci
Napajanje je dusu ispustilo u testu Assault Harbora :d
Corsair ga i ne oseti, malo se smlaciNapajanje je dusu ispustilo u testu Assault Harbora :d
ma kad je 8800gt je bila skuplja od ove, i vredela je svaku paru, i sutra je definitivno vracam u komp, ovo djubre moze da ide sa srecom.......
Cekaj,ti si spalio Corsair ili neko drugo napajanje???
Yoti, ajde okaci ove rezultate sto si zabo sa mojom masinom.............. a ja ododh da spavam, jedva gledam.... i jos me kad sam vozio nazad za ZR zaustavili panduri, i progutali pricu da nista nisam popio.... ahahahaha
Yoti, ajde okaci ove rezultate sto si zabo sa mojom masinom.............. a ja ododh da spavam, jedva gledam.... i jos me kad sam vozio nazad za ZR zaustavili panduri, i progutali pricu da nista nisam popio.... ahahahaha
Ne znam zašto, ali imam utisak da je pola foruma nabacilo karticu iz HD 4000 serije..
Još jednom, svima kojima koriste referenti cooler i referentnu PCB kartice (još nisam videm custom modele) preporučujem:
1. Ispitivanje overclocka kartice iz Ovedrive-a
2. Iz programa GPU-z sačuvati BIOS kartice (slika 1)
2. Skidanje RBE (Radeon BIOS editora) odavde
3. Učitavanje sačuvanog BIOS-a u RBE 1.1 i menjanje vrednosti kako brzine ventilatora tako i voltaže i frekvencije GPU-a i memorije (slika 2).
4. Koristiti atiflash
5. Flash-ovanje BIOS-a iz DOS-a, najlakše uz pomoč bootabilnog USB stick-a.
Nakačio sam i BIOS koji sam editovao za dve mušterije i kojima kartice sada rade na 700/1100 load i 160/500 idle sa kontrolom ventilatora jednom već desetak dana, drugom par dana bez ikakvih problema + ljudi zadovoljni
Napomena: obezbedite PCI karticu za slučaj da BIOS flash ne uspe :d
Једно питањце... да ли vedor тј. име произвођача после флеша са овим твојим биосем остаје оригиналан или мораш у RBE-у да одабереш произвођача карте :wave:.......................
Nakačio sam i BIOS koji sam editovao za dve mušterije i kojima kartice sada rade na 700/1100 load i 160/500 idle sa kontrolom ventilatora jednom već desetak dana, drugom par dana bez ikakvih problema + ljudi zadovoljni...
evo malo krize sa 4xAA, 4xAF, sve na high, 1440x900
I kad vracas 8800GT u komp?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari