activated1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2004
- Poena
- 709
Zanimljivo... toliki hejter Intela i nVidie a stoje mu u mashini i Intel i nV.
i ovo shto pricha oogabooga je isto klasichan hejt. Neradi mu ovo neradi mu ono. Pa CCC jeste loshiji od nV CP ali ne toliko. Ipak se sve da namestiti. Reinstaliraj sistem ili ako te bash mrzi da radish toliki posao podigni drugi sistem na drugom HDD-u ( treba ti ~1h ) pa da vidish kako ce sve poleteti.
P.S. Ja sam Gainward 8800GT GS kupio nekih 10 dana pre izlaska 4850 zato shto nisam mogao vishe da izdrzim sa Gainward 7600GS GS i dobro se zayebo inache bi mi sad u mashini bio jedan Gainward 4850. Nisam ochekivao da ce biti bash toliko dobra.
Bash sam ****** ionako sam igrao samo COD4 MP koji je radio u 60 FPS na 7600GS naravno sve na off i rezolucija 960x600 i odkad sam uzeo 8800GT nishta drugo nisam ni igrao. :wall: Uzeo sam je chisto onako da COD4 napucam u MAX i onda sam video da to uposhte nevalja za MP i da se nepriatelj lakshe uochava ako je sve na low...
Slichno stanje je i kod mene, ja praktichno nisam ni igrao nishta. Ali sam bio prodao 7900GT i bila mi frka za grafiku jer sam preko nedelju dana vozio PCI Grafiku sa 4mb koja nije mogla ni native rezoluciju za moj monitor da izvuche. Ja sam hteo ATI-a i chekao, ali ne dovoljno. Jedino za razliku od tebe je bi verovatno vijao Sapphire 4850
:wave: