Šta je novo?

Gigabyte (i sve ostale) 4850 - prvi utisci

Zanimljivo... toliki hejter Intela i nVidie a stoje mu u mashini i Intel i nV.

i ovo shto pricha oogabooga je isto klasichan hejt. Neradi mu ovo neradi mu ono. Pa CCC jeste loshiji od nV CP ali ne toliko. Ipak se sve da namestiti. Reinstaliraj sistem ili ako te bash mrzi da radish toliki posao podigni drugi sistem na drugom HDD-u ( treba ti ~1h ) pa da vidish kako ce sve poleteti.

P.S. Ja sam Gainward 8800GT GS kupio nekih 10 dana pre izlaska 4850 zato shto nisam mogao vishe da izdrzim sa Gainward 7600GS GS i dobro se zayebo inache bi mi sad u mashini bio jedan Gainward 4850. Nisam ochekivao da ce biti bash toliko dobra.
Bash sam ****** ionako sam igrao samo COD4 MP koji je radio u 60 FPS na 7600GS naravno sve na off i rezolucija 960x600 i odkad sam uzeo 8800GT nishta drugo nisam ni igrao. :wall: Uzeo sam je chisto onako da COD4 napucam u MAX i onda sam video da to uposhte nevalja za MP i da se nepriatelj lakshe uochava ako je sve na low...

Slichno stanje je i kod mene, ja praktichno nisam ni igrao nishta. Ali sam bio prodao 7900GT i bila mi frka za grafiku jer sam preko nedelju dana vozio PCI Grafiku sa 4mb koja nije mogla ni native rezoluciju za moj monitor da izvuche. Ja sam hteo ATI-a i chekao, ali ne dovoljno. Jedino za razliku od tebe je bi verovatno vijao Sapphire 4850 :)

:wave:

Zanimljivo... toliki hejter Intela i nVidie a stoje mu u mashini i Intel i nV.

Ali ja zelim da se procistim! ZELIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ovo shto pricha oogabooga je isto klasichan hejt. Neradi mu ovo neradi mu ono. Pa CCC jeste loshiji od nV CP ali ne toliko. Ipak se sve da namestiti. Reinstaliraj sistem ili ako te bash mrzi da radish toliki posao podigni drugi sistem na drugom HDD-u ( treba ti ~1h ) pa da vidish kako ce sve poleteti.

Ma provalio sam ga ja, taj hugaluga ili kako se vec zove nije niko drugi do papachau, poznatiji kao yoyooo (by bambi)

P.S. Ja sam Gainward 8800GT GS kupio nekih 10 dana pre izlaska 4850 zato shto nisam mogao vishe da izdrzim sa Gainward 7600GS GS i dobro se zayebo inache bi mi sad u mashini bio jedan Gainward 4850. Nisam ochekivao da ce biti bash toliko dobra.

HEEHEHEHE....LOSER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bash sam ****** ionako sam igrao samo COD4 MP koji je radio u 60 FPS na 7600GS naravno sve na off i rezolucija 960x600 i odkad sam uzeo 8800GT nishta drugo nisam ni igrao. :wall: Uzeo sam je chisto onako da COD4 napucam u MAX i onda sam video da to uposhte nevalja za MP i da se nepriatelj lakshe uochava ako je sve na low...

Tuzi Nvidiju bre.....

storm na chemu si ?? :D Daj i meni malo :p

Poslednja izmena:
mozda se covek zaljubio!? :p

storm na chemu si ?? :D Daj i meni malo :p

Sta da ti kazem? Neko to mora da uzima oralno, a neko se rodi sa tim u mozgu...

atiitabt1.jpg

"Ma provalio sam ga ja, taj hugaluga ili kako se vec zove nije niko drugi do papachau, poznatiji kao yoyooo (by bambi)" <----- a?

@oogabooga: Nesto slabo to,pa toliko otprilike baca 4850 :trust:

Pa jeste slabo ali on izgleda nije voljan da OS pregazi sa novim i lepo sve instalira ponovo.

Koja karta i koje si drajvere stavio? Extra rezultat :)
Eto sta ti je bench, najstariji, a pogle mu rez :d
Avaka cast :)

E8400@4000MHz

ATI 4850 @ 700/1100

sa zelenom prljavstinom.;)

3Dmark 2006....14399

Hvala na ovoj slicici.
Ubedio si me da ipak ostanem na mojoj karti i sacekam razumnu cenu ( oko 200€ ) za gtx260.

Kod mene je na mojoj konfi rezultat:
3D 06 ~15874.
Vantage ~ 7425.

@Yoti

GIGABYTE 4850,a driveri 8.6.

Samo sam deinstalirao NV driver od 9800GTX,stavio CRVENE 8.6 i to je to.:p

@borab

i ja cekam da se sve slegne i neku razumnu cenu za gtx260,probacu jos ati 4870,pa cu videti.

Bas mu znaci brzina magistrala :) ti vozas po autobanu :d

jel ima neka fora u cod4 za fps da se poveca.... znaci, sledece se desava..... sve na max nasvirano, radi ko djavo, ali fps je konstantno 60, ne ide ni ispod ni iznad..... kontam da je to nesto vezano za osvezavanje monitora koji je na 60hz....... pitanje nije direktno za ovu temu, ali posto vec isprobavam ovu 4870 u raznim igrama, moglo bi i ovde da prodje....?

jel ima neka fora u cod4 za fps da se poveca.... znaci, sledece se desava..... sve na max nasvirano, radi ko djavo, ali fps je konstantno 60, ne ide ni ispod ni iznad..... kontam da je to nesto vezano za osvezavanje monitora koji je na 60hz....... pitanje nije direktno za ovu temu, ali posto vec isprobavam ovu 4870 u raznim igrama, moglo bi i ovde da prodje....?

Prvo, tema je o HD 4850!
Drugo, iskljuci Vsync...
btw ocajna je ta 4870 :d ja stvarno ne znam kako mozes da je drzis vise od jednog dana u kompu (ako je uopste imas) ,)

Poslednja izmena:
dobro, provalili ste me, ja je u stvari ni nemam......
svi ovi rezultati su u stvari na integrusi......

Poslednja izmena:
integrisana muzicka ili integrisana video kartica??:d
ili Lancia HF Integrale? :d
mislim da je ona brza i od 2 x HD4870X2...:shock:
ah, da, tema o 4850, sorry:wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno