djwibe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2005
- Poena
- 349
'ajd' sad jedan drugi problemcic...jel' iko uspio natjerati front audio panel da mu radi?
ako je sve prikaceno kako treba sa fron panel-a na plocu, princip je sledeci, ispratisliku ispod.

dakle stikliraj ono pod 2 i doboces mogucnost da pritiskom na ikonicu slusalice odaberes izlaz koji zelis da baca zvuk na fron panel.
Default je Headphone.
Hmmmmm...tek sto sam stvarno pomislio da nesto nije u redu na astralnom nivou posto je ploca pocela da se vraca na default od momenta kada sam ipak napisao na koliko radi procesor...HAHAHAHAHAH....konacno sam otkrio sta je problem....AZALIA CODEC! Prodao sam Audio karticu i ukljucio Realtec...pogadjate...masina nece da se bootuje na zadanim vrednostima. Elem ovo je problem kod mene 100% jer sam probao jedan SB Live u masini i dize se na koliko hoces...3ghz nije problem postici ni sa 2140, medjutim kada se ukljuci integrisani audio tu pocinje veselje.
moz' biti al ne mora da znaci. tacnije tu nikakve logike nema!
SB integrisani radi bez ikakvih problema. problema moze biti jedino sa PCI karticom.
Ja sam jedini problem sa plocom imao sa PCI modemom (koristim ga za telefoniranje sa kompa), sa kojim su se dogadjala zakucavanja npr. prilikom paljenja EVERESTA!!!
Chim sam iscupao modem sve je bilo OK.
TV karta bt878a radi OK.
Poslednja izmena: