Verzija 2.0 i 2.1 ove ploče ima dodatni čip koji radi za otklučavanje jezgara tako da ne zavisi samo od BIOS-a. Evo nekoliko meseci mi radi ova ploča i nikad ni u jednom trenutku se nisam pokajao što sam je kupio. Godinama koristim samo GIGABYTE i nikad mi ni jedna nije pravila problem.
javi utiske.
iskreno, mislim da nisi pogreshio. neka te sluzi lepo.
Imam jedno pitanje u vezi ove ploce:
Da li obavezno mora da postoji onaj sundjer koji se nalazi u kutiji ispod maticne posto ga ja nisam nasao, i cudno mi je to sto sam primetio na socket-u nesto kao ostatak termalne paste?
Imam osecaj da nisam ja prvi koji je otvorio kutiju...
Da li da reklamiram to?
Hvala
U kutiji se nalazi i sunđer podloga od nekoliko milimetara debljine i nekoliko nalepnica kao što su GIGABYTE, Dolby Home Theatre normalno i kablovi sata i pata, ali u svakom slučaju prodavac je ispred mene otvorio kutiju i izvadio ploču da bi prepisao serijski broj i obeležio ploču sa garancijskom nalepnicom pa je možda zaboravljeno da se vrati sunđer. Ali za termalnu pastu mi nije jasno to u svakom slučaju ne treba ba bude tamo. Moguće da je neko malo istestirao ploču (jer je takva da nemožeš da odoliš kad je vidiš) ali to onda već po meni nije u redu. Može da se kaže ili pita budući vlasnik tj. ti da li se slažeš sa testiranjem.
I šta je sa pločom. Da li si reklamirao. Čekam da saznam čime se naši prodavci bave i kakve prevare smišljaju.
da li mogu da se otkljucavaju jezgra na ovoj ploci?
GA-890GPA-UD3H Rev 1.0 beta BIOS - Enable Hidden Core
Latest bios supports enabling the processor’s hidden cores and already upload in GIGABYTE website.
Support for DDR3 2000(OC)/1333/1066 MHz memory modules
Support for DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz memory modules
A do čega je kod mene sa GA790XTA-UD4 pločom, piše da podržava 1866MHz, a moja 1600MHz Mushkin Blackline Stilleto neće nikako preko 1600Mhz. Jel moguće da je do memorije da neće da se ni mrdne sa deff kloka? To mi se nikada nije dešavalo. Pošto CPU može do nekih 260MHz, ali onda moram da smanjim memoriju a to mi se ne sviđa.
zar rev 2.0 nema mogucnost otkljucavanja?
Ja sam kupio rev 1.0 pa mi je crkla posle mesec dana, i na njoj nije bilo otkljucavanja ni posle flesa biosa, posele su mi dali drugu plocu rev 2.1 ina njoj ima opcija, i da na rev 2.1 memorija je kod mene u plavim slotovima
Memoriski moduli trebaju da budu u belim slotovima
Poz :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari