zato ja necu imati problema, na mojoj abit ploci ima dooosta prostora izmedju agp i prvog pci slotajazza je napisao(la):Sto je super kartica. Mnogo mi se svidja. Ako ovako mora da radi pod default vrednostima. Onda ce im trebati i treci PCI slot da bi mogla da se overclockuje.... A zamislimo nekog ko ima Micro verziju ploce, jadnicak morace da sve da izbaci napolje :beat:
jazza je napisao(la):A zamislimo nekog ko ima Micro verziju ploce, jadnicak morace da sve da izbaci napolje :beat:
Snake Pliskin je napisao(la):Sta je ono sa zadnje strane kartice-uticnica za zasebno napajanje?!?!?!
Da nije to neka sprdnja?!
Kartica je odvratna.
Bogda je napisao(la):Ponovicu ono sto rekoh jos pre dva mesec: da FX ima zadovoljavajuce perfomanse ne bi koristili ovu smejuriju od coolera vec bi karticu klokovali 30MHz nize i hladili je normalnim coolerom. Ocekujem da ce FX biti prvo veliko razocaranje koje je nVidia priredila svojim fanovima.
Freak_Power je napisao(la):Onaj test sto je uradio Maximum PC, a potvrdila NVIDIA je pokazao da je GFX sporiji od Radeon 9700Pro kartice u nature test pod settings 1600x1200 AA 2x
45 FPS za Radeon, 41FPS za GFX. POd UT2003 i Quake 3 je bila brza, medjutim apsolutno nema znacaja ta razlika, jer je vec i previse brzo na Radeon kartici. Sta mislite sto nisu stavili AF 16x i AA 4x, pa zato sto bi Radeon pojeo GFX
16gb/s je usko grlo za GFX...kompresija je zalosna takodje...Ati radi kompresiju preko 50GB/s efektivno 20GB/s mem protok.
Nego eto samo sto nije r350 koji ce da oduva sve...![]()
byMaX je napisao(la):sve je to lepo, ali ipak mislim da su malo zalosniji Radeon-ovi drajveri. Evo i Ashley je rekao, "kada sam promenio (sa R9000 na GF4MX) primetio sam da mi sistem radi stabilnije"... kapiram da to nije mogao da objasni a to se oseca svaki put kada bocnem GF posle ATI-ja. Da bi presao i sam na ATI, morace da bude 40% jevtiniji i isto toliko % brzi, jer drajveri jos nisu DOBRI!
Broz je napisao(la):Obzirom da gf-fx izlazi 6 meseci(a mozda i vise) posle radeona9700, da je radjen u 0.13, da je nasviran do jaja jednostavno ne sme da se desi da postoji i jedan jedini test u kome je razlika manja od 25% u korist gffx-a. Sve ispod toga je neuspeh i debakl za nV. Taj cinematics computing je bulja ako mene pitate jer je ciljna grupa za nV uvek bila ona koja je "frame-hungry-fanatic".
Kontaktiram sa nekim ljudima koji drze online prodaju hw i kazu mi da tri nedelje nisu prodali ni jedan ti4600! Koliko ja pratim stanje, recimo na neweggu za mesec dana je prodato 2 ture i naceta je treca. Ne znam kolike su te ture ali male nisu sigurno. Videcemo sta ce biti ali nV opasno kasni...ATi grize iz sve snage, sto rece Veljkovic - jedino neobavestenost ide u korist nV.
Radeon 9700(bez pro) je vec na 220$ i ja ne mogu ni da zamislim a ni da predvidim kad ce nV izbaciti graficku za taj segment a da pritom bude konkurentna...
TI4800 kosta kao radeon 9700 i 256mb ddr pc2100 i samo bi lud covek kupio geforce...
Max pa zar nemas ti radeta? Kakva su tvoja iskustva? Podrazumeva se ispravan raspored u nizu hyperion, DX, catalyst![]()
Broz je napisao(la):Ako bude 399$ ja cu biti generalni zastupnik za Srbiju i svi clanovi foruma ce je imati za 440$![]()
Broz je napisao(la):Ako bude 399$ ja cu biti generalni zastupnik za Srbiju i svi clanovi foruma ce je imati za 360$![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari