Šta je novo?

GF-FX slike

Miroslav je napisao(la):
zato ja necu imati problema, na mojoj abit ploci ima dooosta prostora izmedju agp i prvog pci slota :D
Moram te razočarati, ali taj razmak je strogo definisan ATX standardom. U suprotnom bi svaka ploča zahtevala posebno kućište.

magick je napisao(la):
Moram te razočarati, ali taj razmak je strogo definisan ATX standardom. U suprotnom bi svaka ploča zahtevala posebno kućište.

Gresis magick. It7 i At7 imaju poveci razmak izmedju agp i prvog PCI slot-a, jer su maximalno integrisane pa svaka ima 4 (ili 3?) PCI slot-a. A cini mi se da je razmak izmedju AGP-a i prvog PCI slota, kod It-7 i At-7, jednak kao razmak izmedju AGP-a i drugog PCI slota kod, recimo, KX-7, BE-7...

Freak_Power je napisao(la):
Sto se tice Nvidie, godinama su prodavali smece, i cijelo bogastvo su stekli prodajom ****** TNT Vanta preko OEM fabrika i Geforce MX kartica.

Izvini, a kako je ATI "stekao bogatstvo"? Jeste, isto tako godinama prodajući smeće i ****** tipa Ati Rage preko OEM kanala. Sve do ovih novih Radeona (računam od 8500 pa nadalje) ATI je mogao samo totalnim neznalicama prodavati svoje kartice za "ozbiljno" igranje.

Vocko je napisao(la):
Gresis magick. It7 i At7 imaju poveci razmak izmedju agp i prvog PCI slot-a, jer su maximalno integrisane pa svaka ima 4 (ili 3?) PCI slot-a. A cini mi se da je razmak izmedju AGP-a i prvog PCI slota, kod It-7 i At-7, jednak kao razmak izmedju AGP-a i drugog PCI slota kod, recimo, KX-7, BE-7...

Možda zato što NEMAJU prvi PCI slot? Barem mi tako izgleda gledajući ovu sliku.

Vocko pa ti je bre svetski standard i nema sanse da je razmak veci mogu ce je samo da prvog pci slota nema pa se zato cini...Pa sta mislis kako bi ploca isla u standardna kucista kad bi svako izmisljao svoj razmak???

Da li ste citali sta sam ja pisao ?
Ja sam i rekao da je na tim plocama (it7 i at7) razmak izmedju agp i pci slota veci, jer fali jedan izmedju :)

Jeli Vocko jel ima neki logo na kutiji od ploce na kom pishe "GFFX-Ready"?:D

Nazad
Vrh Dno