Posteno, pomalo smaras sa tvojim zakljuckom....
Malo pogledaj PS3 Hack temu, pitanja i odgovore...
"Da li se ova igra moze poterati sa ovim cfw, a kako da koristim ovaj manager, a ne radi mi ovaj pup..."
Malo mi izgleda kao da je prepisana iz PC teme....
E zato necu da trosim pirate (ne zato sto sam gadljiv na njih) a to sto ti lupas za cenu i ostalo....
Ako stavis na papir koliko si utrosio za net, hdd -ove, koliko igara online nisi igrao i to poredis sa mojim legalno kupljenim pa x puta zamenjenim igrama i online provedenim vremenom, videces ko je bolje prosao....
I naravno, NECU da mi se pojavljuju hakeri u MP igrama na PS3 (a postovao sam i linkove za te igre negde ranije...)
No, tvoje je pravo da relativizujes razloge koji ti se ne svidjaju i da ih pobijas sa nekim cinjenicama koje su samo tebi jasne...
Rece covek kome je potpis "Necu da igram igre na PC-ju !!!!!!!"
Pa nemoj, ali isto tako to sto covek pise koga kvotujes ne govori cinjenice koje su samo njemu jasne, vec globalno su i te kako jasne. Naravno da je bedak kada se sazna da je gomila novca "mozda uzaludno utrosena" i jednostavno taj osecaj je uzhasno odvratan i ne moze da se potisne time sto se genijalnost jednog tinejdzera stavlja u potpuno drugu konotaciju.
Da, on je hakno ps3 do te mere da je ovo zaista globalni problem, samo pitanje je za koga i ko to prihvata kao problem??? Ja da imam konzolu, a ne bi verovao da me samo nazalost nedostatak kvalitetnog LCD-a granici tj odvaja od iste, bio bih presrecan da znam da je covek od te sprave "stvorio" neshto sto moze biti josh vecji dobitak od same stvari. *** pa kupio si jednu stvar i dobio jos xyz drugih..zbog cega bi bio prokleto nezadovoljan ???
Sto se tiche cheat-ova..pa to je toliko jadno da ne vredi ni da se komentarishe..uvek ih je bilo i uvek ce ih biti svuda..
Ne pricam o MW-u 2, on je imao cheatove pre hacka zato sto je igra slabo napravljena. Problem je u tome sto sada SVAKA igra moze imati cheatere jer je moguce napisati aimbotove i slicne budalastine. Necu takve stvari u igrama koje igram.
*** pa kupio si jednu stvar i dobio jos xyz drugih..zbog cega bi bio prokleto nezadovoljan ???
exploite je od PSP-a napravio strava stvar, multinamenski uredjaj koji moze da radi milion stvari (mislim da ce poceti da pere i kuva uskoro)..... ni blizu ne bi bio toliko popolaran bez homebrow scene....
isto vazi i za PS3, steta sto nije ranije hackovana
Ovaj exploit PS3-ke pogadja samo snobove i Sony
Meni je zao sto ps3 nije razbijen jos na pocetku, kada je bio prava atrakcija sa svojom hardverom, sad ga je pregazio pc,
svi se secamo davne 2007 i super racunara koje pogoni ps3 jedan od projekata link
2010 1,760 PS3′s Used For Pentagon Supercomputer
exploite je od PSP-a napravio strava stvar, multinamenski uredjaj koji moze da radi milion stvari (mislim da ce poceti da pere i kuva uskoro)..... ni blizu ne bi bio toliko popolaran bez homebrow scene....
isto vazi i za PS3, steta sto nije ranije hackovana
Ovaj exploit PS3-ke pogadja samo snobove i Sony
Ne pricam o MW-u 2, on je imao cheatove pre hacka zato sto je igra slabo napravljena. Problem je u tome sto sada SVAKA igra moze imati cheatere jer je moguce napisati aimbotove i slicne budalastine. Necu takve stvari u igrama koje igram.
Što se tiče logovanja na PSN sa starim FW, izašao je spoof koji 3.55 predstavlja kao 3.56 i samim tim omogućava logovanje na PSN.
kolko sam ja razumeo, spoof sluzi da zavara sonyjeve servere kao da vec imas 3.56 da ne bi doslo do automatskog update-a. ali opet, to ti nije dovoljno da bi se nakacio na psn.
za kacenje na psn se koriste dns hakovi, koje sony nonstop blokira.
Pročitaj do kraja, može i PSN![]()
Cekaj, nemoj tako brzo da ides.
Makar nam reci da se slazes sa potezima Sony-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari