@core.graphics
To je sledeca tema kojom cu se pozabavti ako me ne bude mrzelo jer podesavanje krive a da to bude 100% stabilno moze da potraje 😛 Mene sutinski zanima samo maksimum oc i performanse, samo sto je sa mnogim kartama malo teze da se postigne adekvatan maksimum u performansama jer kada napon ode gore ne mogu da se ohlada dovoljno dobro da bi se doslo do tog maksimuma.
Evo koliko si izgubio u odnosu na moguci maksimum sa tom kartom, ili bilo kojom drugom 370w kartom, mada je ta 366w 😛 Preslikao sam tvoju krivu kod mene i odradio test u igrama, cisto da imas neki uvid koliko si realno izgubio u odnosu na neki moguci maksimum za kartu tog tipa koja ima hladjenje slicnog kapaciteta.
Ovo su ige koje razlicito drze maks bosto klok, recimo u Assassin's Creed - Odyssey konstatno u testu drzi 2070~2100mhz, ne pada na recimo 1950, dok Shadow of the Tomb Raider najcesce oko 1950mhz, mislim da nigde i ne predje 1950mhz... Samo jos da pomenem da je ovo odradjeno samo za test, ne znam da li je ova kriva stabilna, ja to ne volim tako da radim al aj da pretpostavimo da je upotrebljiva za 24/7.