E ***. sadMada opet me je malo iznenadio test, izgleda da u real time igranju skoro da i nema razlike izmedju karti...
Merenje na ovaj način je putem štapa i kanapa, ko kada bi na trci na 100m svakom atletičaru merio drugi sudija sa štopericom i na osnovu toga proglasio pobednika![]()
![]()
Using the Just Cause 2 built-in benchmark we recorded a minute of the “Dark Tower” level. Just Cause 2 was not featured in our first round of testing, so we are not sure how the GeForce GTX 400 performed with previous driver builds.
![]()
Just Cause 2 - Očigledna prednost na stani GTX470 dok je gubitak u The Dark Tower benchmarku verovatno vezan za CUDA renderovanje vode jer u samom benchmarku je dominantan prikaz mora.
Problem sa Just Cause 2 je u tome shto se tamo koristi CUDA za vodu, pochetak testa Dark Tower pokazuje bash tu vodu. Ati, naravno, to ne renderuje...
Ja nisam naleteo na te bagove sa Anno probao sam igru radila je kako treba na max. L4D nisam probao sa Atijem.
Dali su grafike tako da ne znam zasto bih sumnjao u verodostojnost testa tacno se vidi da su isto radili i isti su padovi frejmrejta i skokovi sto je i logicno, a poklapa se i sa Pixellovim rezultatom taj JC2 test verovatno jeste ta CUDA, ali poklapa se znaci da su testovi tacni..
Malo su stimovali u koristi ATI pa imas toliko fantastino drasticnih suprotnih primera .Hajde ponovo pogledaj celu tabelu koju je Pixell postavio. Pogotovo pogledaj test nivoa Concrete Jungle i reci gde je tu ATI brzi? Koliko se vidi iz grafike duplo je sporiji.
Voda u igri se renderuje potpuno drugacije na obe karte i ne izgleda isto, a to gospoda sa onog testa su prosto "zaboravili" da napomenu. Ako su tu vec muvali, logicno je da se posumnja da su muvali i dalje.
Na stranu sad ciji je test merodavan :d... ali nisu vam ista setovanja - oni koriste 8xAA (i 16xAF pride, znaci max stress graficke), dok si ti testirao bez ikakvog Anti-aliasing filtriranja... mozda tu nastaje razlika?
Jeste, moja greska... priznajemBez obzira čiji je test, dobili smo iste ili slične rezultate. Promašio si poentu mog posta![]()
Jos da ima lepu cenu...
Pa dobro...ne planiram kupovinu pa gledam stvar sa chisto estetske strane...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari