- Učlanjen(a)
- 25.09.2009
- Poena
- 290
Ne znam ko ce normalan ovo da uzme pored mnogo povoljnije ponude Atija....
Ja cu da je uzmem jel to problem ???:banana::banana::banana:
Ne znam ko ce normalan ovo da uzme pored mnogo povoljnije ponude Atija....
Za ~280 evra ( gledajuci na 470 i 480 kod kojih je $=evro kod nas) ?!?! Ok, tvoje su pare u pitanju...
Pa ne znam zasto bi bilo drugacije nego sa 470 i 480, ali dobro videcemo.... Ispod 250 evra ne verujem da ce biti....
pa ja igram na 1280x1024 ne razmisljam menjati monitor jer mi je ovaj super i dovoljno velik ne znam koji ce mi 470gtx tako sam nesto konto ne znam videcu al zeleni mora da bude
opaaaaaaaaaaaaaaa http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/faith/gtx490-throws-down-to-5970/
Ja cu da je uzmem jel to problem ???:banana::banana::banana:
A koji su to segmenti??, da nije GPGPU, DX11, tesselacija, Cuda, Phisyx?
Ako se izuzme gtx 470 po ceni kojoj je bio u a-maze, što je bio apsolutni best buy :smoke:
Jes',puna Nemachka bogatih svaba koji pale tompuse sa evrima...Ne moras da mi verujesh na rec,ali te svabe mnogo vise cene kesh od nas,i mnogo vise racunaju od nas. Zato ga i imaju...
![]()
Klasičan nVidia odgovor koji sam već čuo danas.
Pa i ATI je zadnjih mesec dana izbacio 2 performance drajvera. Ali to se verovatno ne računa.
GTX470 sa novim driverima 257.15 je slicna 5870.. i sa njom je treba porediti... ja ne razumem zasto neko ocekuje da ona ima slicni cenu sa 5850-kom...
Da, ali upoređuješ nVidija BETA drajvere sa ATI WHQL.
Aj daj link odakle si uzeo te rezultate, zanima me test.
Zotac announces the fastest air-cooled GeForce GTX 400 Series
Zotac announces the fastest air-cooled GeForce GTX 400 Series
Opet ponavljam posto ocigledno NISI SHVATIO moj post koji si citirao ali ajde mozda nisam bio dovoljno jasan.NVIDIA je sporija,vise trosi,vise se greje,skuplja je i da ponovim SPORIJA klasu za klasu od ponudjenih kartica.Da je EVENTUALNO BRZA pa da covek zanemari ono negativno,ali nije SPORIJA JE.Jel sad jasnije?
Vidi ovako,da te svabe razmisljaju kao ti,to jest kao prosecan stanovnik ove gubernije verovatno bi odavno propali.Oni veoma gledaju sta je isplativije i zato su tu gde su sada.Tvoje poredjenje je obicna glupost,znaci po tebi je ati punto a nvidia bmw???Ja bih pre uporedio to ovako:Ati je bmw a nvidia u srbiji je wolfksvagen golf 2 DIZEL,svi znaju da ne vredi te pare ali eto i dalje imas mazohista koji ce dati za dvojku 91' dizel "U SUPER STANJU" 2-3k evra:d
A sto se tice kola svaba kupuje bmw jel na autobanu moze da ga pegla 200 i posle 20 godina i dalje ce ici 200 i biti u odlicnom stanju,ne znam dokle ce stici taj punto sto si naveo.
Da dodam,navedi mi igre koje koriste TESALACIJU(za physics znam 4-5 igara) izuzev dirt2 u kome se pokazuje da dolazi do velikih usporenja bas na pomenutoj nvidia-i.
Opet ponavljam posto ocigledno NISI SHVATIO moj post koji si citirao ali ajde mozda nisam bio dovoljno jasan.NVIDIA je sporija,vise trosi,vise se greje,skuplja je i da ponovim SPORIJA klasu za klasu od ponudjenih kartica.Da je EVENTUALNO BRZA pa da covek zanemari ono negativno,ali nije SPORIJA JE.Jel sad jasnije?
Da,objasni mi tih 80% gde je nvidia bolja.
Amen to that, DAS... nikad tacniji sazetak nisam procitaoNije.
Nisi u pravu.
Mozes da kazes da je nVidia skuplja a brza (GTX 470, GTX 480 u odnosu na 5850, 5870), ili sporija a jeftinija (GTX 470, GTX 480 u odnosu na 5870, 5970), ne mozes da kazes da je skuplja i sporija.
Ne bi me cudilo da je photoshop od koga rezultati dolaze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari