- Učlanjen(a)
- 11.02.2014
- Poena
- 130
Dobrodosao na 'zelenu' stranu sile.....:d........jos ostaje @goldi i par 'nesalomivih' amd-ovaca,:smoke: i zatvaramo radnju....![]()
Polako ja sad saram pomalo, usvajam jednog crvenog kod kuce :-devil-:
Dobrodosao na 'zelenu' stranu sile.....:d........jos ostaje @goldi i par 'nesalomivih' amd-ovaca,:smoke: i zatvaramo radnju....![]()
Pa, to kad stavis pod vodu, i da se flasne neki custom bios, sa 1.28v to ima da ide do 1.600mhz....:whip:
Inace, kartica naravno, sve tera na 60fps i grafika maximum na full HD, moze dosta igara da pokrene na 60fps i na 1440p, i neke straije igre na 60fps i na 4K....
Inace, mislim da bi bilo dobro, kada bi mogao da uzmes neku memoriju na oko 2.200 - 2.400mhz, malo ce ta memorija na 1.600mhz praviti bottleneck u odredjenim igrama....:trust:
Ma i meni je 290 radio posao sem tako, ali eto ukazala se fina prilika, jos karta nova 3 godine garancije, milina, za 1080p teski overkill na duze staze![]()
IlZnaci sve okej 3 meseci, igra se dosta, mozda pao prosek na 4 sati dnevno al sve okej, battlenet/steam/origin/uplay. Pre 2 dana instaliram Diablo 3, danas igram kad ono black screen na kratko i izbaci nvidia stopped working. Koji djavo moze da iskoci tako nakon 3 meseci i onda pocne da zeza svakog dana ? Ne kapiram. Jedino sam premestio komp 2 metra u drugom uglu, temperature niske u tim trenucima sve na oko 35-40c. Pre par minuta opet u Overwatch koji je bas igran u prethodnom periodu..
Drajvere nisam dirao jos od tada bas iz tog razloga, sistem reinstaliran nakon 15 dana od kada je problem nestao i eto par meseci sve ok. Sad opet da se nerviram svaki put![]()
Nije oc duh nigde otisao, samo što ja bas volim da igram starije igre, retko koja nova mi privuče pažnjuGde nestade overklokerski duh,
onu 290 si 'cedio' do maximuma, ako bude neki dobar ASIC, teraj to na 1.600mhz, da vidimo kako stoji vs klokovane 1080, mislim da na tim klokovima, razlika nije visa od 10%....:smoke:
Pocelo je i meni da nedostaje graficka valjda necu da se pretvorim u kolegu Borata
Jas malo pa da i ja uzivam u carima 980ti
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
HahahaNeces uspeti da izdrzis...pasces kad tad veruj mi![]()
Il
Sent from my D6503 using Tapatalk
nenad 970 postajem vlasnik 980ti iduce nedelje
jedva cekam![]()
voki moja podrska...tesko je znam, ja sad jesam srecan ali kad vidim ovakve situacije setim se kako je meni bilo, zato, da znas nisi sam...
Meni ce sutra mesec dana bez graficke i sada se premisljam cak da li da je ponovo kupim? Prosto predivan osecaj kada nisi rob necega, od kako je nemam vise sam u gradu vise se druzim sa prijateljima, visim po parkovima, setam, odemo u kafic na pice sa drustvom ili neku klopu... mnogo dobar osecaj mogo bi da probas.
Sto se tice kartice verovatno da cu da pokusam da nabavim 980ti po povoljnoj ceni ali tek za dva tri meseca ne pre a do tada mozda 1070 bude povoljnija pa je uzmem. Sve najbolje
Kakve veze ima kartica sa timJa verovatno ipak ostajem sa 980ti, po benchovima rade isto, cak 980ti i dobije negde po neki fps. Cekam Ti. Izgleda resio i problem sa pucanjem drajvera tako da :banana:
Jesi na poslednjim drajverima ili ..?Inace dobra ti odluka,kad vec imas TI zasto bi iso na 1070,ne vidim razlog![]()
Ja se samo trenutno dvoumim zbog dx12 da kasnije ne zazalim sto nisam uzeo 1070 a dok se ja odlucim na kupovinu 1070 ce sigurno da bude tu oko 400 evrica, a da jurim polovnu 980ti nije losa varijanta ali ja koje sam srece cu kupim neku koju je neko jasio na maximalnim klokovima a ja nisam bas ljubitelj toga! I auto moze da ide 240 pa ga niko svaki dan ne vozi pri tim brzinama. Samo zato bih se radije odlucio na noviju kartu.
Nema veze dal je neko "jasio" karticu na maksimalnim klokovima,
Tu se ne slazem, sve je to lepo ali OC definitivno povecava sansu za kvar, bez obzira na hladjenje, temperature itd. Prosta fizika. Koliko - zavisi, ali naravno da je bolje bez tog "natezanja". Pitaj Reviewa sta mu se desilo uostalom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari