nenad 970
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 275
Uzivaj kolega u karti i performansama,980-ti je dobra karta i odlican izbor si napravio
Ima ljudi koji su spremni platiti vise zarad domace garancije. Ko garantuje da ce Fanta i slicni upste da se javljaju na taj mob. za 3 godine. Mozda zapali odavde mozda bude u tvorzi...
Slazem se sa tobom.Koga briga jel legalno ili nije? Jel legalno to sto nas u radnjama sibaju po novcaniku za po 50-100 evra za komponentu, to je znaci legalno a cim se ljudi snadju sa strane e to nije legalno.
Oduvek sam postavljao pitanje sto ti u radnjama ne mogu da zarade samo 10 evra na proizvodu nego moraju odmah 50 evra? I ti izgovori uvoz marze i ostala sr*nja to nas ne zanima, nas zanima ako je u EU preorucena cena 250 evra onda neka bude ta a ne u EU cena 250 evra a kod nas kada dodje ona bude 350, zbog cega. Koji su to porezi i marze i uvozi pa da sve to toliko kosta.
jer ako roba radi ona ce da radi pa da radi ako je fals onda ce da crkne posle dva dana
Samo ti znas po kakvoj si logici stigao do takvog zakljucka. Sto se tice garancije, vise su me ispostovali madjari i daleko brze nego ALTI ili ostale "firme" kod nas u prethodne 2 godine. Samo ono sto mi je smesno a svima prolazi jeste da kad odredjeni koji uvoze daju "garantni list" koji je zapravo samo zbirni racun bez pecata i sl, preprodaje se daleko lakse nego od onih koji uvoze na isti nacin a posalju samo skenirani zbirni racun (na mail/viber) da ne bi vadili iz firme pojedinacno, i navodno to nije onda garancija :trust:
Kako god serijrski broj je garancija, jer se u firmi odakle uzimaju stavi artikal pod skener i ocitaju na jos koliko je garancija i da li je ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari