Šta je novo?

GeForce GTX 970 Thread

85c je ok, a kamoli 65 :p Meni su grafike u SLI dobro klokovane i ne prelaze 72-3c (i to samo u FC4, ince ni 65 ne prelaze u drugim igram) Ranije su 780 isle i do 83-4c bez problema, ali to je neka gornaj granica za gpu... Samo da pomenem da su kod mene dobro odmaknute karte jedna od druge i da sa strena postoje dva 14cm venta koji izvlace topa vazduh, a sa gornje strane jedan 14cm vent koji ubacuje svez vazduh izmedju karti... Da ne misli neko da moze ove dve karte u SLI jednu do druge u zatvorenom kucistu, od tog posla nema nista, jer za SLI je potrebno dobro provetravanje kucista sa otvorenom stranicom.

meni je zatvoreno,ali jedna 12tica ubacuje direkt izmedju i ostalo je sve popunjeno imam jedan viska vent kojeg nemam gde da ubacim da ima poente i jedini hotspot koji imam je izmedju donje grafe i napajanja koji nemerem nikako da resim,mislim,korektno je i ovako,ali me nervira.definitivno za air sli/cf setap treba full tower sa 8 pci-e slotova i bar santimetar ili jace izmedju zadnjeg slota i napajanja,da bi bilo sve kako treba.

nikako da docekam da prodam svoju 670gtx, jedva cekam ovo cudo tehnologije, ziveti za nvidiu, za pixel sharede za dsr , novi drajver je nesto predivno :D:D:D

Pa kad si je malo precenio. Nema sta da trazi pored R9 270X ili 280(X) za slican ili isti novac sa dosta duzom garancijom. :)

GTX 670 je solidno brzi od R9 270X i neck to neck sa R9 280.
280X je brzi za 10-15%.

Naravno.

Ali cenovno nema sta da trazi pored njih. Zato sam napisao da ju je malo precenio.

GTX 670 je solidno brzi od R9 270X i neck to neck sa R9 280.
280X je brzi za 10-15%.

bice, bice zurim, al prikocim, necu da uletim pa da posle nemam za jesti haha, bice uskoro pa prvi benchmark jao zurka, zurka :D:D:D smanjicu cenu za koji dan pa ce otici brzo :D Nego ljudi kad ce neki drajver, 10 % ubrzanja zurka i tako to :D

bice, bice zurim, al prikocim, necu da uletim pa da posle nemam za jesti haha, bice uskoro pa prvi benchmark jao zurka, zurka :D:D:D smanjicu cenu za koji dan pa ce otici brzo :D Nego ljudi kad ce neki drajver, 10 % ubrzanja zurka i tako to :D

u utorak AMD izbaca alfa omega driver :p, morace i zeleni da odrade nesto.

kako se redeem-uje igra koja je obecana ako kupis gtx 970 ?
Ili to kod nas ne funkcionise ? :(
Evo ja spakovao Asusa u kuciste, mirno tiho gazi sve sto treba :)

kako se redeem-uje igra koja je obecana ako kupis gtx 970 ?
Ili to kod nas ne funkcionise ? :(
Evo ja spakovao Asusa u kuciste, mirno tiho gazi sve sto treba :)

Koja igra ? Zavisi da li je na Uplay-u a mislim da je kod nas uglavnom tako, verujem da je neka iz AC serijala ? Uglavnom samo se ubaci kod koji dobijes u klijentu (uplay,steam,origin) i aktiviras igru.

Sad gledam Gigabyte site, pise da treba maild a se posalje sa serijskim grafike, jos nekim cudima, invoice itd, pa ce ti poslati kod... ako ga posalju. Banda jedna!!!

Zavisi od uvoznika/maloprodaje i brenda i kakve oni međusobne dogovore imaju. Kodovi se ne dobijaju uz sve brendove, a sa druge strane maloprodaje na različite načine deli te kodove, emmi recimo šalje kodove na upit preko maila.

stigla mi ova strix ne ucje se a radi :D

Emmi:

Poštovani,

Oprostite na pogrešno dostavljenoj informaciji.
Ne šaljemo vaučere za Asus, Gigabyte, Palit itd… Vaučere koje imamo su obezbedjeni samo sa MSI, Sapphire, i Powercolor.
Molimo Vas za razumevanje.

!@#$%

Posle kratke prepiske javio se neko razumljiv (posto je prethodnik ocigledno pobrkao AMD i Nvidia proizvode i igre) i prosledio kod za igru!
Sjajno mi je sto Srbija nije uvek skup bandoglavaca, sta vise....

Zavisi od uvoznika/maloprodaje i brenda i kakve oni međusobne dogovore imaju. Kodovi se ne dobijaju uz sve brendove, a sa druge strane maloprodaje na različite načine deli te kodove, emmi recimo šalje kodove na upit preko maila.

Tako je i ja sam isto tako dobio, uzeo MSI u Emmiju, i sledeci dan mi poslali na mejl kod:D

Posle kratke prepiske javio se neko razumljiv (posto je prethodnik ocigledno pobrkao AMD i Nvidia proizvode i igre) i prosledio kod za igru!
Sjajno mi je sto Srbija nije uvek skup bandoglavaca, sta vise....

Haha imao sam slican problem u WinWin-u, uvek sa nekom raspravom mora da se dodje do rezultata. Jos sam na 770-ici cekao 10 dana za Black Flag hah.

A da li daje igru WinWin? Ja sam uzeo kod njih MSI, ali ne vidim nikakav info na njihovom sajtu? /valjda su sestrinske firme emmi i winwin/

@G!!! Za koje igre daju vaučer?

A da li daje igru WinWin? Ja sam uzeo kod njih MSI, ali ne vidim nikakav info na njihovom sajtu? /valjda su sestrinske firme emmi i winwin/

Isti im je dobavljac Alti Cacak ali iz nekog razloga imam dosta bolje iskustvo sa Emmi, a i sto se tice hardvera uopste. Mozda zbog neasfaltiranih puteva nakon Nisa :smash:

Kako kad, davali su kada sam uzeo 970, i pre godinu i po dana 770 (MSI naravno). Moras da ih pitas licno, ali ako na'vatam da pise da ide vaucer i vec sam porucio onda to mora da daju kako znaju i umeju :d

Uz vaucer mozes da izaberes sta ces da aktiviras

FarCry 4
Assassins Creed Unity
Crew

igre aktiviras preko uplay, ushopa tako nekako
http://www.geforce.com/pick-your-path-game-bundle/redemption-instructions

Koliko sam ja shvatio ovi iz Emmija su kontaktirali ove iz Altija i oni su mi poslali vaucer.

Poslednja izmena:
Poslali su mi jutros vaučer iz WinWin-a. Sad još da odlučim šta da aktiviram, Crew ili Far cry :)

Btw, mali offtopic, treba posle da naručim novo napajanje, pa šta vi mislite, za isti novac ima TT SPS 630W Gold sertifikat 90% (54A) i TT SPS 730W, Bronze sertifikat 80% (57A), šta je bolje?

Poslednja izmena:
uvek gold

ljudi planiram da uzmeme gigabyte gtx 970 G1 zanima me dal je bolja od msi 970?
i dal neko zna razliku izmedju gigabyte G1 rev 1.0 i 1.1 hvala

Dosta je vec pisano o tome. Ako ne planiras OC ili ako zelis da ustedis 50e (valjda toliko?) uzmi MSI. G1 svakako ima bolje reseno hladjenje i bolje se klokuje. Obe karte su tihe ako ti je to bitno tako da ako ti je to presudni faktor koju god uzmes neces pogresiti.

ja sam uz strix 970 dobio vaucer

a jel zna neko razliku izmedju rev 1.0 i rev 1.1
mislim na gigabyte G1

Nazad
Vrh Dno