- Učlanjen(a)
- 11.02.2014
- Poena
- 130
@Mazi7 - jednom godisnje posto zivis od toga je tamanVerujem da je pocelo da smara, taj beskonacan gaming a moras da igras koncentrisano i da budes dobar u tome sto radis da te ne bi pljuvali u komentarima(svakakva prozivanja sam video za mediocre gameplay na jutjubu
). Pa jos posle uvlacis u Premier pa se cimas oko obrade, koliko videa izbacujes pretpostavljam da radis svaki dan po ceo dan...
Lepo sto hoces da izadjes u susret oko modovanja igara, ne treba za sada nista. Nema veze sa temom, super su ti poredjenja karti GTX770 i GTX970 na Assassins Creed Unity, jel su karte na def ili na MAX kloku? I jos jedna stvar, zasto koristis FXAA umesto najnovije eksluzive za Maxwell chipove - Multi-Frame Sampled AA (MFAA)? Kazu da FXAA dosta muti sliku i da je generalno gore sa njim igrati nego nemati uopste AA.
Glavni bench tj poredjenje je bilo na staroj 770-ici, isao sam sa FXAA jer je najmanje zahtevan, a s obzirom da je igra jos bila iz one narodne verzije posto je u EU isla par dana kasnije nije ni bilo nikakvog updejta. Hteo sam samo da pokazem ljudima sta da ocekuju od te neke default graficke koja je u rangu sa nekim solidnim amd karticama takodje.
Sa GTX970 benchovi su uglavnom na defaultu bili, mozda sam jedan sa OC-om ali je to uglavnom u opisu naznaceno. Trebao bih da uradim jos par benchova medjutim nisam stigao. Crysis 3, Batman Arkham City mozda Skyrim i sl. A za FXAA sam skontao posle sa 970 karticom
Sve u svemu ja bolju kupovinu nisam imao do sada za moje prohteve, 970 radi kao san
P.S GTX970 OC sam uradio samo za FC4 i Battlefield 4 :d
Poslednja izmena: