@solajam
Kada nemas ni jedan argument pokusavas da izvrnes istinu i izvlacis iz konteksta ono sto je receno pokusavajuci sebe da opravdas. Istina je ono gore sto sam naveo, to su tvoje i moje reci, tako da je to tvoje divljanje u nedostatku argumenata potpuno suvisno...
Ako si nesto imao da mi kazes, moga si tada kada smo diskutovali o tome, a ne sada da analiziras na najruzniji moguci nacin kakve su kome bile namere, zar ne ? Sta je ovo sada neka naknadna pamet ili sta. U najmanju ruku ovo je pokvareno sto sada radis. Posto si napisao ovde u temi da imas problem sa kartom odmah sam te pozvao i javo se u temi sa zeljom da se taj problem resi, a slozi ces se nisam morao niti sam imao ikakvu obavezu tog tipa prema tebi.
Inace ovo sto sam ti napisao u obrazlozenju radne garancije je vise nego logicno (jos jednom da pomenem slozio si se sa tada sa tim bez i jednog prigovora) jer ja tebe ne znam i ne znam sta mozes da napravis sa kartom, i kao sto rekoh nikom ne verujem, a sve sto sam rekao ispostovao sam. Po ko zna koji put u zivotu taj moj takav stav se pokazao kao ispravan, tako da sada ne moram da se sluzim insinuacijama sta si ti uradio sa tom kartom pa nije radila kod tebe kako treba, i da li si mi reko da je ok nakon 20min ili celog dana u kome si se uverio da je karta ok, mozda si je ti detaljno pretestirao potvrdio da je ok pa kasnije nesto zeznu, sve je to moguce, ali to su insisnuacije kao i ovo sto si gore izlupetao a pritom sve to si mogao do sada da mi kazes, najpostenije je bilo odmah nakon sto sam ti obrazlozio radnu garanciju. Tvoj odgovor je ipak bio...
"opravdao si nickname
Verujem da nece riknuti zbog lose struje, apc sua1000i + corsair HX850"
"Pozdrav
Da ti nesto kazem, jako sam prijatan prema svakome, dok neko ne pocne ovako da sere kao ti sada. Mozda nisi svesta da preterujes, i da nemas osnove za ovako maliciozne kometare i insinuacije, gde sebe predstavljas kao nejaku naivnu zrtvu, a mene kao lukavog podmuklog trgovca koga si uz to pokusao da okarkterises kao glupog i nesposobnog da pretestira kartu. Vidis kada se neko tako postavi, a ja nikome ne dajem razloga za tako nesto i prema svakome sam posten, e onda polako ali sigurno pocinjem da opravdavam svoj nick u zavisnosti koliko taj neko daleko ode sa svojim glupostim, ja uvek mogu dalje.
Ako se slazes mozemo ovu raspravu sada da zavrsimo u dobrom duhu jer ja se sa tobom ne prepucavam, samo ti vracam istom merom na svoj nacin. Ne mislim da si los covek, i mogu da razumem tvoj revolt. Ako mozes shvati da ja nisam kriv za to, poslao sam ispravnu kartu, naveo sve nedostatke koje sam ja primetio da ima, a to je heaven i slomljen propeler (heaven u testu koji sam linkovao), reko sam sve sto treba da se zna o karti i koji su uslovi prodaje, ti si se sa tim slozio, ispostovao uplatu, a ja sam ispostovao dogovori i isporuku, tako da nema potrebe za ovakvom diskusijom ili kometarima gde nesto ne verujes a ja sam napisao. Ako sam te nesto uvredio ili isprovocirao, a znam da jesam, izivini, bila mi je namera, ali to je samo odgovor na tvoje komentare, svakako izvini jer to nije uredu, jer ja nisam takav, bez obzira sto si mi dao slagort da ti se obartim na takav nacin.