Šta je novo?

GeForce GTX 770 Thread

Pozdrav svima. Ajde mi molim vas recite jel dobar ovaj model GTX 770? GeForce GTX770 Gigabyte OC 4GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit/GV-N770OC-4GD I npr. koja je razlika izmedju ovog modela i Asus ili MSI Gaming? Hvala vam unapred :)

Poslednja izmena od urednika:
Za 4 giga vram-a ces platiti 10000rsd vise?
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB/DDR5/DVI/DP/N770 TF 2GD5/OC

Za 4 giga vram-a ces platiti 10000rsd vise?
GeForce GTX770 MSI GAMING 2GB/DDR5/DVI/DP/N770 TF 2GD5/OC

Znas zasto. Zato sto sam pronasao nacin tj. video sam nacin da igram igre na 2730x1550, e sad kad ima vise GB graficka onda ce bolje raditi u tim ultra HD rezolucijama, zar ne? Da li bi dobro radila ta graficka koju si mi sad poslao na takvim rezolucijama, naravno sa high, ili ultra detaljima? Tu naravno treba da imas jak procesor. Ja planiram da uzmem ovaj CPU AM3+ AMD FX-6300, 3.50GHz BOX Black Edition

Samo me jos jedno zanima, jel je bolja GTX 770 EVGA ili ova MSI Gaming? Koja je razlika

evo sa ovim najnovijim drajverima , i malo klokovana.....
hcqtPtH.jpg

Poslednja izmena:
uopste mi nije jasno sto dobijam u 3dmarku 11 rezultat 10080 tj dobijam jako mali score na Physic testu i combine ...
PT : 25.07
CT: 36.42
na i5 2500K @4.6ghz i sa default clokom MsiGTX 770 Games...
koja je fora?
od kako sam updateovao bios na ploči sve mi se poremetilo

Sta mislite o gtx 770 4GB gigabyte? Jel je bolji od npr. MSI Gaming gtx 770 2GB? (Ja planiram da igra igre u rezoluciji 2730x1550)

Uzmi graficku sa 4gb ram-a ako ces koristiti visu rezoluciju, ja imam 770-tku 2gb u Assassin's Creed IV Black Flag na maximum u rezoluciji 1920x1080 povuklo 1815mb VRAM-a

Uzmi graficku sa 4gb ram-a ako ces koristiti visu rezoluciju, ja imam 770-tku 2gb u Assassin's Creed IV Black Flag na maximum u rezoluciji 1920x1080 povuklo 1815mb VRAM-a
A da li znas mozda, ili bilo ko. Koja je razlika u perfomansama izmedju gtx 770 gigabyte 4GB i MSI Gaming 2GB gtx 770, imali uopste razlike u brzini itd?

Ponavljano je xy puta već da nema nijednog razloga uzimati model sa 4GB osim ako je ista cena.

Neces se bas naigrati na UHD rez sa GTX770.
Slaba je karta za ove najzahtevnije naslove.
Ima u temi i neki chart sa poredjenjima 2GB vs 4GB.

Ali ako te samo UHD gaming zanima onda obavezno model sa 4GB.

Neces se bas naigrati na UHD rez sa GTX770.
Slaba je karta za ove najzahtevnije naslove.
Ima u temi i neki chart sa poredjenjima 2GB vs 4GB.

Ali ako te samo UHD gaming zanima onda obavezno model sa 4GB.
Znam da je ovo off. Ali mi je mnogo bitno ovo, 4 dana mi je vec koju graficku pa koju. Da li bi mogao npr. da igram sa R9 280X Shappere Toxic na UHD nove igre na ultra ili na skoro ultra podesavanjima za FX 8320 procesorom?

To su ti kartice koje se razlikuju do 5% u snazi, sve zavisi do igre.
Ja licno ne volim AMD, njihovi driveri su me oduvek izludjivali, tu nVidia mnogo bolja.
Ja sam se isto dvoumio izmedju 280X i GTX770 i uzeo sam MSI GTX770 2GB i odusevljen sam kartom.
280x ce tesko ovde i naci zbog pomame za rudarenjem, svi bi lovu bez motike. :D

To su ti kartice koje se razlikuju do 5% u snazi, sve zavisi do igre.
Ja licno ne volim AMD, njihovi driveri su me oduvek izludjivali, tu nVidia mnogo bolja.
Ja sam se isto dvoumio izmedju 280X i GTX770 i uzeo sam MSI GTX770 2GB i odusevljen sam kartom.
280x ce tesko ovde i naci zbog pomame za rudarenjem, svi bi lovu bez motike. :D
Ajde mi ti kazi sta znaci to rudarenje? Pa nzm. Sad kad si mi rekao da je gtx 770 slaba za ove UHD rezolucije :( Nzm sta da radim...

Rudarenje je kad hoćeš pare bez motike.
A dal je slaba ili ne za UHD gledaj celu temu ili sve moguće testove na netu kao i svi mi. Nemoj da si lenj. ;-)

A sta mislite kako ce raditi npr sa MSI Gaming gtx 770 na rezoluciji 2730x1550? Na ultra podesavanjima?

evo ovo je najstablinije sto sam ja uspeo da odradim , a da mi prolazi 3dmark11, 3dmark13 i ungine 4 .......platio sam 275eur

edit*^
gore (par postova iznad) sa malo vecim klokom grafe ,manji rezultat....
to je zato sto nisam znao sta beshe oko CPU-a treba da ukljucim iskljucm (uradio update ploche i sve se promenilo u smislu nekih novih opcija i vratio sve na default)..... i kad sam ukljucio X.M.P iako je bio na 4600mhz i disableovao one C6 o one gluposti, sad mi je physic score bolji.... sigurno sa corsair h75 bolje da klokujem , al ne znam kako vishe od 4.6ghz kad pokusam na 4.8 ili 5 na ulasku u win me saceka plavi ekran, moram to detaljno da podesim i voltaze i sve.... ako neko zna voleo bi da mi kaze :)

Poslednja izmena:
Oho, lep si primerak dobio :)

Poslednja izmena:
Zna li ko, dobijaju li se sad kakvi kuponi za igre uz 770 karte? U pitanju je MSI Gaming model.

Zavisi od Prodavca ako je Emmi, WinWin ili Pc Practic od 29.4 dolazi sa Watch Dogs.

Vrh Dno