Šta je novo?

GeForce GTX 760 Thread

Lagani OC, 1150/1500, Core i5 750 @ 3,6GHz, Sapphire 7950 vapor-X

Prilozi

• unigine4.jpg
    unigine4.jpg
    417 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Malo po malo, i na +217 mhz heawen prosao bez problema, vrteo je oko sat vremena , a potom test bencmarking i sve stabilno jos uvek, bez pucanja , Tomb raider sam igrao oko pola sata cisto da vidim kako radi , sve leti tako lagano jos uvek,, e videcemo dokle..;)

Boost na skoro 1350mhz,ubo si extra primerak,samo cepaj dalje,i obaveno probaj CRYSIS3,on melje grafike,ako i njega prolazi,onda je to to,teraj dalje!A memoriju slobodno razvali na nekih +700-800mhz!

@SUKIMTK
Upali GPU-Z pa ocitaj koji ti je asic qualitiy,to ce ti biti dobar pokazatelj kako ce ti se karta klokovati....

Ma potpuno stabilno prolazi bez greske, e dobro si me opomeno sad cu da probam crysis 3, pa javljam...

i pojačaj tu memoriju bar na + 600 slobodno :)

Poslednja izmena:
SINDA: Nisam te razumeo da li da uradim test ,benchmark crysis 3, ili da je odigram malo, ja sam je igrao jedno pola sata sve brate leti, ako si na to mislio... ODVRNO SAM MEMORIJU SVE SLJAKA KAKO TREBA;)

Prilozi

• Capture 14.PNG
    Capture 14.PNG
    1,001.6 KB · Pregleda: 85
Sa ovim betama nema bar u poznatijim naslovima. E sada DX9 i neki stariji DX10, to nisam probao.

Kako ti sljaka C3,bez upaljenog VSYNC-a? Meni je stutering razvaljivao na 7850cf bez upaljenog vsynca,sa upaljenim sve tecno kao puter....:)

Boban75:
Pa to,da odigras malo....drago mi je da je bar neko ubo dobar primerak!

Kako ti sljaka C3,bez upaljenog VSYNC-a? Meni je stutering razvaljivao na 7850cf bez upaljenog vsynca,sa upaljenim sve tecno kao puter....:)

Boban75:
Pa to,da odigras malo....drago mi je da je bar neko ubo dobar primerak!

Sa kojim drajverima si ti probao to. Od 13.8 bata i beta 2 napredak je ocigledan. Imaju sada i 13.10 beta ali njih nisam probao.

Ma jos u maju negde sam ja to testirao,dok sam rudario sa tim kartama....

Evo odradih sada benchmark za tomb raider,sve na ultra, ssaa 4x, tress fx on, bas me je interesovala razlika u odnosu na 760 klokovanu, moja je na default,bas se lepo drzi klokovana 760 :),

TombRaider 2013-09-12 11-00-20-01.jpg

Poslednja izmena:
Jedno offtopic pitanje..
Zasto ne mogu da otvorim sliku koja je u attachmentu sa androida ?
Evo ovo sto je dovla83 okacio vidim regularno!
@dovla83
Koja ti je verzija karte ? v1 ili v2 ?

Evo i jedan screen sa klokovanom, boost 1320, memorija 8200, u pitanju je rev 1, nije bilo nigde rev 2.0, razlika je samo u napajnju kartice, rev 1 koristi 6+8, dok rev 2 koristi 8+8,

Gavran, pa nisu bas kao sapphire, imaju samo rev 1 i rev 2, dok sapphire ima milion revizije jedne iste karte, po tom pitanju su neprikosnoveni :),

TombRaider 2013-09-12 11-57-33-70.jpg

Poslednja izmena:
@dovla svaka cast za klok memorije opet si ubo fantastican primjerak

ljudi kad pokrenem heaven uvek se kreshuje, i kad OC-ujem i kad je sve normalno :/
ja sam na windows 8.1 da nije mozda zbog toga ? :/

Nije. Potklokuj kartu kroz Afterburner za 50 Mhz, pa probaj ponovo. Koristiš 326.80?

Probaj sa drajverima 326.80 ili 326.97, trebalo bi da proradi,

koristim 326.01
ma sve sam vratio na normal i o5 creshuje, isto i kad oc-ujem :/
sad cu da updejtujem drajvere

sad prebacujem :D

ljudi koja podesavanja preporucujete za hawk ?

Poslednja izmena:
Stavi 326.80 (probaj Display Driver Uninstaller) i probaj. Ali ne očekuj puno :D... Probaj da spustiš klok kartici, najverovatnije previše bustuje i postaje nestabilna - nisi prvi na forumu kome se to dešava.

Poslednja izmena:
@Goldi,

Hvala, solidan je primerak, tek sada mi uopste nije zao sto nisam iso na msi lighting :),

Evo i jedan screen sa klokovanom, boost 1320, memorija 8200, u pitanju je rev 1, nije bilo nigde rev 2.0, razlika je samo u napajnju kartice, rev 1 koristi 6+8, dok rev 2 koristi 8+8,

Gavran, pa nisu bas kao sapphire, imaju samo rev 1 i rev 2, dok sapphire ima milion revizije jedne iste karte, po tom pitanju su neprikosnoveni :),

Pogledajte prilog 123056

V2 Verzija ima nov dizajn WF hladnjenja.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4687

Sto se tice tvog primerka ,dobri rezultati..
Fina kartica..Temperature u loadu ?

To je za 760-icu, 770 i jedna i druga revizija imaju identicno hladjenje, pisao sam i gigabytu pre nego sto sam kupio i receno mi je da je razlika samo u napajanju,

Ja nisam ni primetio da je rec o GTX770 obzirom da smo u GTX760 threadu.
'Ladno sam mislio da imas Gigabyte GTX760 v1 :)

Evo jos jedan test, tomb raider sve na ultra .....

Prilozi

• Capture 15.jpg
    Capture 15.jpg
    223.8 KB · Pregleda: 87
ljudi o5 samo pokusao, i o5 crash, i kad OC i kad je ne OC-ujem u otp isto vreme se crashuje :/
da li znate neki drugi program preko kog mogu da testiram stabilnost karte ?

Vracaj to ****** od karte,i trazi pare nazad!!

Poslednja izmena:
ljudi o5 samo pokusao, i o5 crash, i kad OC i kad je ne OC-ujem u otp isto vreme se crashuje :/
da li znate neki drugi program preko kog mogu da testiram stabilnost karte ?

Instaliraj Afterburner i spusti klok, rekao sam ti dva puta. Znam šta pričam - pogledaj temu o TDR-ovima za MSI GTX 660 PE/OC. Ako karta bude radila sa 50 MHz nižim klokom, vrati je na reklamaciju. A radiće sigurno... Pazario si MSI Hawk?

Poslednja izmena:
Vrh Dno