Malo po malo, i na +217 mhz heawen prosao bez problema, vrteo je oko sat vremena , a potom test bencmarking i sve stabilno jos uvek, bez pucanja , Tomb raider sam igrao oko pola sata cisto da vidim kako radi , sve leti tako lagano jos uvek,, e videcemo dokle..![]()
meni je asic 77.9 :/
da li je to ok ?
Sa ovim betama nema bar u poznatijim naslovima. E sada DX9 i neki stariji DX10, to nisam probao.
Kako ti sljaka C3,bez upaljenog VSYNC-a? Meni je stutering razvaljivao na 7850cf bez upaljenog vsynca,sa upaljenim sve tecno kao puter....
Boban75:
Pa to,da odigras malo....drago mi je da je bar neko ubo dobar primerak!
@dovla83
Koja ti je verzija karte ? v1 ili v2 ?
Evo i jedan screen sa klokovanom, boost 1320, memorija 8200, u pitanju je rev 1, nije bilo nigde rev 2.0, razlika je samo u napajnju kartice, rev 1 koristi 6+8, dok rev 2 koristi 8+8,
Gavran, pa nisu bas kao sapphire, imaju samo rev 1 i rev 2, dok sapphire ima milion revizije jedne iste karte, po tom pitanju su neprikosnoveni,
Pogledajte prilog 123056
V2 Verzija ima nov dizajn WF hladnjenja.
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4687
To je za 760-icu, 770 i jedna i druga revizija imaju identicno hladjenje, pisao sam i gigabytu pre nego sto sam kupio i receno mi je da je razlika samo u napajanju,
Ja nisam ni primetio da je rec o GTX770 obzirom da smo u GTX760 threadu.
'Ladno sam mislio da imas Gigabyte GTX760 v1![]()
ljudi o5 samo pokusao, i o5 crash, i kad OC i kad je ne OC-ujem u otp isto vreme se crashuje :/
da li znate neki drugi program preko kog mogu da testiram stabilnost karte ?
ljudi o5 samo pokusao, i o5 crash, i kad OC i kad je ne OC-ujem u otp isto vreme se crashuje :/
da li znate neki drugi program preko kog mogu da testiram stabilnost karte ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari