Aaa,cestitam matorac,da te lepo sluzi karta! Aj sad opleti po OC,da vidimo kakav si primerak utrefio!Uzeh danas jedan komad, Asus GTX760 DC2OC-2GD5, cena 220e, prvi utisci da je prilično jaka a pritom hladna i tiha kartica...malih je dimenzija pa je istu vrlo lako spakovati u vecinu kucista, koristi samo 6+2 pina za napajanje itd....evo par fotki, ne zamerite ako su loše, slikano je nekim prastarim aparatom....kad stignem malo cu se više baviti njom, za sad toliko..![]()
Ja da kupujem novu, svakako bih sacekao. Ako nista drugo, svakako ce uticati na pad cena nvidia 7xx grafa. Tako da zasta god da se odlucis na dobitku si, samo malo strpljenjai ja nameravam da uzmem tu asusuvu cim mi vrate pare iz altija :/
da li je vredno cekati 8xxx verziju amd-ovih grafickih kartica ?
posto uskoro ce i one doci
Ja da kupujem novu, svakako bih sacekao. Ako nista drugo, svakako ce uticati na pad cena nvidia 7xx grafa. Tako da zasta god da se odlucis na dobitku si, samo malo strpljenja![]()
Eh... Ja sam kao reklamaciju dobio ASUS GTX 760, naravno bez kodovaDa, nazalost nema ih u zemlji. Mislim da je neko ranije bio zastupnik za EVGA ali su vrlo brzo prestali sa distribucijom. Uzeo sam u Nemackoj, izasla me je ukupno 225 EUR. Uz karticu sam odmah dobio game kodove za ACIII, Batman Arkham City Origins, i pre neki dan su mi poslali code za Rise of the Triad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari