Šta je novo?

GeForce GTX 760 Thread

Ajde je neko uzimao ovu Asusovu kartu da nam kaze kakva je sto se tuce OC i koliko su ventilatori bucni? :)

Dobar dan, interesuje me da li moze mala pomoc oko izbora gpu-a. Dvoumim se izmedju ASUS-a GTX760-DC2OC-2GD5 i MSI N660 TF 2GD5/OC.
Kompjuter koristim uglavnom za rad CAD/CAM (AutoCAD, Revit i Photoshop CS5)oko 80-90% vremena. Igram poneku igru ali je to uglavnom neka strategija na rezoluciji 1280*1024.

Znam da je 760 nove generacije i da je verovatno bolja i izrada i da su reseni neki problemi na Kepleru (pretpostavljam), ali je i razlika u ceni velika (za mene).

Ako imate neki savet recite.
Hvala.

Za strategije u toj rezoluciji nećeš dobiti ništa kupovinom 760-tke. Za CAD i CAM ne znam, pretpostavljam da koriste grafičku akceleraciju i da će im i 660 biti dovoljan.

Da li vredi upgrade sa HD7850 na gtx760? Obe karte su Asusove izvedbe, kolika je realna razlika u igricama?

Imao priliku da voshtim i jednu i drugu.....7850 je ok karta kad se naklokuje,ali 760-ka je daleko daleko brza.....

Hvala! Jos pogotovo za 192 e + novi Batman arkham origins :)

New Egg gde bi nasao sigurno ne kod nas, ali našao sam sad jos brutalniju ponudu... E kad bi kod nas bilo takvih ponuda barem neke kodove od igrica ili nesto...

Ne znam kako ces je doneti, ali ako ides legalnim putem opet te izadje na nekih 26k dindzi sa palcenim globama.
A mislim da ce uskoro moci za te novce i kod nas da se nadje.

Hvala na odgovorima za resavanje dileme.

Poslednja izmena:
Evgina super oc je 185 eu + code za Batman, nema sanse kod nas da ce biti takva ponuda, i ne placa se dostava. Kutija mi nije vazna samo neka kartica stigne... Ako bude bilo mesta donece mi jos se nisam cuo sa drugarom:)

Uzeh jednu 760ku ;)

Uzeh danas jedan komad, Asus GTX760 DC2OC-2GD5, cena 220e, prvi utisci da je prilično jaka a pritom hladna i tiha kartica...malih je dimenzija pa je istu vrlo lako spakovati u vecinu kucista, koristi samo 6+2 pina za napajanje itd....evo par fotki, ne zamerite ako su loše, slikano je nekim prastarim aparatom....kad stignem malo cu se više baviti njom, za sad toliko..;)

Prilozi

• IMG_4489.jpg
    IMG_4489.jpg
    767 KB · Pregleda: 118
  • IMG_4494.jpg
    IMG_4494.jpg
    443.5 KB · Pregleda: 129
  • IMG_4497.jpg
    IMG_4497.jpg
    459.5 KB · Pregleda: 140
  • IMG_4502.jpg
    IMG_4502.jpg
    375.6 KB · Pregleda: 117
uz svo dužno poštovanje , skromnog sam mišljenja da se zbog mantle-a i arhitekture novih konzola , ipak opredeljujem za GCN 2 kartice .

i ja nameravam da uzmem tu asusuvu cim mi vrate pare iz altija :/
da li je vredno cekati 8xxx verziju amd-ovih grafickih kartica ?
posto uskoro ce i one doci

Uzeh danas jedan komad, Asus GTX760 DC2OC-2GD5, cena 220e, prvi utisci da je prilično jaka a pritom hladna i tiha kartica...malih je dimenzija pa je istu vrlo lako spakovati u vecinu kucista, koristi samo 6+2 pina za napajanje itd....evo par fotki, ne zamerite ako su loše, slikano je nekim prastarim aparatom....kad stignem malo cu se više baviti njom, za sad toliko..;)
Aaa,cestitam matorac,da te lepo sluzi karta! Aj sad opleti po OC,da vidimo kakav si primerak utrefio!;)

i ja nameravam da uzmem tu asusuvu cim mi vrate pare iz altija :/
da li je vredno cekati 8xxx verziju amd-ovih grafickih kartica ?
posto uskoro ce i one doci
Ja da kupujem novu, svakako bih sacekao. Ako nista drugo, svakako ce uticati na pad cena nvidia 7xx grafa. Tako da zasta god da se odlucis na dobitku si, samo malo strpljenja :)

Poslednja izmena:
Pa da, OEM verzija. Imas 3 razlicite 760-ke. Ti i 192 bit su za OEM.

Ne videh to ranije, pa rekoh mozda je jos nekome promaklo. :)

Ja da kupujem novu, svakako bih sacekao. Ako nista drugo, svakako ce uticati na pad cena nvidia 7xx grafa. Tako da zasta god da se odlucis na dobitku si, samo malo strpljenja :)

To mozda u nekoj normalnoj zemlji, ovde kod nas tesko da cemo gledati taj film.
Ja bih iskreno bio srecan da se to dogodi posto sam izvisio za 660-tku jer nije vise dobavljiva kako mi rekose iz jedne maloprodaje.
Tako da ako vec moram da se pruzam preko 20k onda bi se pruzio makar do MSI 760-tke.

Uzeo sam nedavno EVGA GTX 760 SC AC i moram da kazem da je kartica fenomenalna. Izuzetno je tiha cak i kada je maksimalno opterecena. Za 1080p gaming odlican izbor jer sve novije igrice mogu da se igraju na Ultra, za vece rezolucije mislim da bi trebalo uloziti u neku malo jacu karticu.

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=02G-P4-2765-KR

Nema ih nigde u zemlji... Neko je doneo iz inostranstva? Koliko te koštala?

Da, nazalost nema ih u zemlji. Mislim da je neko ranije bio zastupnik za EVGA ali su vrlo brzo prestali sa distribucijom. Uzeo sam u Nemackoj, izasla me je ukupno 225 EUR. Uz karticu sam odmah dobio game kodove za ACIII, Batman Arkham City Origins, i pre neki dan su mi poslali code za Rise of the Triad.

Da, nazalost nema ih u zemlji. Mislim da je neko ranije bio zastupnik za EVGA ali su vrlo brzo prestali sa distribucijom. Uzeo sam u Nemackoj, izasla me je ukupno 225 EUR. Uz karticu sam odmah dobio game kodove za ACIII, Batman Arkham City Origins, i pre neki dan su mi poslali code za Rise of the Triad.
Eh... Ja sam kao reklamaciju dobio ASUS GTX 760, naravno bez kodova :(. Dobro sam prošao, naravno. Mislim da je PIN uvozio, šteta, EVGA ima stvarno dobru reputaciju po svemu.

Ako hocete EVGA, pitajte Suboticane da vam donesu iz Madjarkse.

Mogu vam doneti sta hocete od tehnike, pogotovo oni sto svaki drugi dan idu po televizore, aparate pa cak i kompjuterske delove.

ljudi posto nemam nikog drugog da pitam pa moram vas
unapred se izvinjavam ako krsim pravila pa neka moderator obrise poruku ako prekrsim pravila :/

13.9.2013 sam vratio hawk 760 kao sto svi znate, i jos mi nisu vratili pare a sad ni na email ne odgovaraju :/
sta da radim ? :(

Vrh Dno