Šta je novo?

GeForce GTX 760 Thread

Zovi telefonom. Koja firma je u pitanju?

Asusoljupci :d

gpuz.gif

Trebalo je da ti vrate novac za četrnaest dana - meni je firma A-M*** vratila novac za jedan dan - preproručujem ih. Nazovi tamo gde si kupio.

hne.png

MSI Lightning Edition :d

Шта мислите, да ли је паметно узети MSI 760 Gaming у Мађарској? Мислим да ћу бити у прилици да то урадим, али пошто могу да приметим да се у принципу свака друга картица враћа због неког дефекта нисам баш сигуран. Можда је тамо боља ситуација, или није?

Шта мислите, да ли је паметно узети MSI 760 Gaming у Мађарској? Мислим да ћу бити у прилици да то урадим, али пошто могу да приметим да се у принципу свака друга картица враћа због неког дефекта нисам баш сигуран. Можда је тамо боља ситуација, или није?

Uzmi EVGU superOC i ja upravo to planiram da odradim samo nzm kada cu za madjarsku ako uzmes posalji mi pvt u kojoj si tacno prodavnici uzeo, to znas da mozes da dobijes AFU, tj povracaj poreza samo ti treba posebna faktura.

Ма ја сам одлучио да ћу њу, само питам вас за мишљење пошто је доста картица враћено због неких кварова.У принципу ни враћање ми не би било проблем, али ашто ако могу да избегнем :) Знам то за враћање пореза, зато и хоћу. За тај "кусур" таман узмем напајање :d

Pitanje za vlasnike GTX 760 karte, koje vam ocene daje windows za:

3d business and gaming graphics performance
desktop performance for windows aero

Hvala :)

Na daje mi nikakve vrednosti jer to ocenjivanje u Win 8.1 u potpunosti izbačeno. Toliko o upotrebnoj vrednosti Windows expirience index-a

Dobro je pa su ukinuli tu glupost na 8.1 i ja sam to primetio, nego kada ce ovo pojeftinjenje za gtx 760 da se odrazi na cene :)

Mislim da je na win 8 prosirena skala, to je svakako bzv uzimati kao neko merilo jačine :-D

5.9 Vista ,7.9 Win7, win8 8.5 ili 8.6 ne mogu da se setim win 8.1 nema rate tj experience index score. Tj ima preko CMD i koda : Winsat formal

Poslednja izmena:
Nemoj tako, Gorane... zasto bre glupost :p

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    134.5 KB · Pregleda: 127
care slabo ti je to :p

Prilozi

• Un.jpg
    Un.jpg
    17.5 KB · Pregleda: 101
Procesor tek na 4GHz, jos uvek sam na box cooleru :)

Ma i ja koristim CM Blizzard t2 nije to daleko od boxa mada cpu je fino hladjen mogu ti reci zadovoljan :)

A na kom kloku, cisto informativno? :)

Rekao bih da nije mesto i da je ovo tezak offtopic, ali posto se forum ionako raspada, koga briga.

4.2 i vrlo zadovoljan temperaturama mada razliku ubradu ne osecam :p

Hvala na infou ;)

Vrh Dno