http://www.legitreviews.com/article/2065/2/
ASUS GTX680 DCII top sa najnovijim 310.33 beta driverom.
Iako je fabricki naklokana GTX680 u bf3 tek dostize konkurenciju
Pogledajte prilog 99406
Dobar Oc potencijal boostuje i do 1400mhz![]()
Ma greska autora testa vidi se na slici dole kad su radili OC-e da je 2GB valjda ih zabunile ove AMD-e karticeSve je to stoji ali me interesuje odakle Asus GTX 680 DC top sa 3giga memorije!?
Rezultat i ne varira u unigine sve je ok . Sporan je warhead ! nesto mi tu nestima ! daje neke nebulozne cifre i kad je karta na def . Power target pratim kad klokujem preko monitoringa iz benca u benc i tada dodajem ! npr ako power target ne prelazi 100 procenata bespotrebno ga je dodavati . A nesmeta i ako se doda ?!
Moje misljenje je da kad testiras OC domete da podignes taj power limit do 159, ubjedjen sam bio da ce kartica da boostuje vise od onoga sto pokazuje gpu-z ali ipak izgleda da ostaje na istom kloku cudno u najmanju ruku.@pc beast @goldi prihvatam kritike
probao sam unigine sa 159 procenata power target i sa 100 proceneta izmedju testova resetovan gpu tweak u monitoringu je isti u oba slucaja 88 procenata u gpu klok se poklapa .
Pogledajte prilog 99442
Pogledajte prilog 99443
Drugari da li neko moze da izvrti Warhead na klokovima kojim sam ja radio?
Zivo me interesuje sta se desava..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari