Haahhah kralju ja ne vidim sta si ti prilozio i rekao sam na predhodnoj strani ako ne vjerujes vrati se pa detaljno procitaj da ce na 1300mhz imati oko 70fps, nigdje nisam tvrdio da na 1300 mhz nece ufatit 70fps to je iz tvoje glave, rayko nije dobio taj rezultat HD7970 daje 73fps, bas mi je smjesno sto se PCbeast trudi a ne moze da izvuce 73fps, trebace mu klok od 1350mhz da to postigne, a za to mu treba dobar primjerak i sb platforma
😉
Morace PCbeast da zagrije cjeli stan da overklokuje do usijanja da dostigne 73fps-a
Pogledajte prilog 94014
Vidi,te visine oko klokova si ti postavio kao zadatak ne ja i konstantno o tome pricas.
Ja sam samo pokusavao da nadjem maksimalne vrednosti koje GTX680 na adekvatnoj platformi moze da dobije.
Nigde nisam rekao da je GTX680 brzi vec sam se trudio da nadjem realan rezultat u odnosu na maksimalne domete u klokovima.
To je sto se tice Warhead-a ..A malo pre sam prelistavao nas razgovor i dosta toga sto si pisao je konfuzno,neke stvari sam preleteo,tek sad sam
i video sta si pisao..
Dok sam ja pricao o fizickim mogucnostima karte ti si nastavljao o Warheadu i tu se nasa konverzacija razilazila.
Ako ti nije mrsko procitaj sve ponovo
😉
Drugo zamolio bih te da nekacis taj nepregledni ss gde se i ne zna tacan score (pise da je average 65 FPS)
Posto ovde ima usera koji imaju kartu zamoli nekog da uradi cisto da imamo precizniju sliku koliko daje 7970 pri 1250 Mhz u Warheadu.
Ja sam predlagao da to uradi mdm ali covek izgleda nije tu ili ne cita ovo (a i ko ce da cita ove romane
🙂 )
Tek sam sad obratio paznju na taj tvoj ss koji non stop potenciras.
Uopste nije ista mapa,kod mene je
ambush
Sta se desava kad je ista mapa :
Kad postignes klok od 1350 imaces oko 73fpsa.
Odvrti test na corei7 2600k sa istim podesavanjima gtx680 1350mhz memorija na 1700mhz (6800mhz) dobices oko 73fpsa,ali moras znaci imat veci takt od 100mhz u ovoj igri.
E moram ti i ovo reci ovo sto si gore zaokruzio sa 100mhz vecim taktom dobio si 2.5fpsa jesam li ja bio u pravu kad sam rekao 50 mhz moze 1-2fpsa da donese.
Kad vratis memoriju na raykove taktove dobijes 64fps rayko 66,dobijes 64 zato sto ti gpu radi na manjem taktu odprilke 80mhz nego u rayka ne znam stvarno zasto mislis da u rayka nesto tortluje.
To da li ces na 2011 platformi izvuc preko 70fps nije ni bitno jer i ovaj gore radeon radi na core i7 2600k sa taktovima 1250/6800 memorija je slabo isla vjerovatno bi bio jos veci skor recimo da mdm odradi test sa svojom karticom koliko znam u njega ide na 1250/7200 za memoriju osjetilo bi se vjerovatno bar bi se primakao 75.
Sve sto si do sad pricao pada u vodu dok ti neko odavde ne pomogne i ne izvrti na istim klokovima,mapa
ambush i onda mozemo da "nastavimo" polemiku!
Drugo razlika postoji izmedju mog score-a i Raykovog i tu fali fizicki bar 3-4 fps kad sve ukupno svedes.
Kolika je razlika u platformama to ne znam dok ne probam na drugoj platformi.
Zlatni,posto se do veceras nisam bas najbolje snasao u tvojim postovima niti sam video da ti zarko zelis da kupis 7970 sada shvatam zasto si se tako uzbudio
😛
Pa covece sto nisi rekao odmah,odustao bi od cele price i lepo ti pozeleo srecnu kupovinu
😉
P.S.I ovo oko Warheada sam krenuo iz zezanja ,malo da pecnem ali smo usli dublje u diskusiju..
Generalno me je vise zanimalo da ti pojasnim za stvari koje tvrdis da jesu i ako nisu ali ni to nije vise bitno,bitno je da smo se mi lepo
ispricali i da ces ti postati ponosni vlasnik jednog crvendaca koji razbija u Warhead-u
😀