2012 was a good year for NVIDIA in terms of new video card releases, and driver support. The GeForce GTX 600 series started off strong, and ended strong for the year. It seemed more often than not NVIDIA got its driver optimizations for games right the first time. This is something that buyers should take into consideration for any graphics card series. It is important to look back at the history, and support for new games as they are released. Most of you reading this are like us, we pre-order games, and start playing our brand new shiny game immediately when it unlocks in Steam. It is at that moment, at that time, that we must have proper driver support and optimizations for these games on our video cards. We play these games as soon as they are launched, and day 1 game support is of most importance. We want drivers that optimize performance, and provide SLI support immediately. NVIDIA has a good track record for 2012 of providing this.
A zašto ih nisu poredili sa ATI, takođe sa poslednjim drajverima?!:d
Za meni je FAIL sto su uporedjivali na 1920x1080. Zasto ne 2560x1440?A zašto ih nisu poredili sa ATI, takođe sa poslednjim drajverima?!:d
Jel' cemo ovako za svaku betu ili je samo ovo izuzetak?
Dobar siPošteno skoro svaka beta donosi malo bolje bolje performanse i mislim da i treba da se napomene. Sto da ne, ipak to kolega Beast stavlja u jedan post tako da nema problema
![]()
OK ako je tako i to je sasvim u redu... ali o tome, koliko vidim, ni reci u onom postu...Ova beta je vazna zbog drugih stvari koje resavaju problem sa 310.90 koji na srecu niko ovde na forumu za sada nema https://forums.geforce.com/default/...90-geforce-sli-multi-gpu-cold-boot-gpu-issue/
Gledam ove grafikone vezane za poboljsanje FPS-a u igrama sa 313.96 drajverom, i nesto mi nije jasno. Uporedjivao sam grafikon single GTX 680 kartice i single 670-ice. Po njihovom grafikonu 670-ica baca vise frejmova od 680-ice u Batman-u? Neka mi to neko malo objasni?![]()
Gledam ove grafikone vezane za poboljsanje FPS-a u igrama sa 313.96 drajverom, i nesto mi nije jasno. Uporedjivao sam grafikon single GTX 680 kartice i single 670-ice. Po njihovom grafikonu 670-ica baca vise frejmova od 680-ice u Batman-u? Neka mi to neko malo objasni?![]()
Nisam ni do sada shvatao ozbiljno, mada mi je skroz nelogicna situacija. Evo, ova dva grafikona mi uopste nisu logicna, 670-ica u Batman-u daje 120 frejmova, dok na grafikonu za 680-icu sa najnovijom betom stoji nesto malo iznad 70?! Potpuno mi je nelogicno. Nece da mi ubaci grafikone, uglavnom, mislim da znas o cemu pricam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari