Mnogo je to para, 50 somica nikako nije malo, da je 40 uzeo bi je![]()
@nex999
Ne kontas o cemu se radi ?
Nije problem u v-sync i nije problem 57fps, vec u tome sto karta obara klok do 300mhz a to se manifestuje tako sto se javlja lag, pogledaj par stranica unazad sliku koju sam postavio.
![]()
Maximum Performance resava pad napon, memorija ostaje zakucana na podeseni klok, ali gpu i dalje seta od najnizih klokova do oko 800mhz. To svakako nije resenje, postoje korisnici koji ne znaju sta koja opcija znaci u drajverima niti bilo sta menjaju u tim podesavanjim.
*******i je napisao(la):Odakle ti ideja da ce pad frejmova sa 60 na 57 dovesti do toga da igra secka ???
*******i je napisao(la):Evo sada sam pokrenu King's Bounty, klok GPU 324 mem 400mhz a to se manifestuje tako sto animacije nije tako fluidna, kada je klok preko 1000mhz sve radi kako treba i animacija je glatka. Nije to nesto sto se tako lako primeti ili sto smeta da ne moze da se igra, ali ja primetim.
*******i je napisao(la):Kaze 60, ali kada to pocen da se desav, spadne na 56-57 pa se vrati na 60
To je onda nesto drugo ako laga, a fps nema vecih oscilacija.
...slicno je kod mene bilo u Skryimi, u zatvorenim prostorima, FPS zakucan na 60, a pojavljuje se lag... taj problem je resavan iskljucavanjem VS-a, igranjem u prozoru, ili ubacivanja d3d9.dll i antilag.cfg koji sadrze neke parametre.
Nadam se da ce NV to uspeti da to resi, jer ovako sa seckanjem u nekim igrama i nije bas dobar izbor za gamere, IMO.
To je onda nesto drugo ako laga, a fps nema vecih oscilacija.
...slicno je kod mene bilo u Skryimi, u zatvorenim prostorima, FPS zakucan na 60, a pojavljuje se lag...
D3D9 antilag helps to reduce input lag (esp. with the mouse)
in Direct3D 9 games by limiting the amount of frames that
are rendered ahead by the video card. It can also limit
the framerate for smoother gameplay and reduced cpu/gpu
utilization.
To install, put the d3d9.dll and antilag.cfg to the game
executable directory.
The antilag.cfg contains two configuration parameters:
RenderAheadLimit: This is the amount of frames that D3D9
is allowed to 'render ahead'. A value of 1 means that the
render queue is flushed immediately when a frame is ready.
This provides minimal latency, but can cause a significant
performance drop. A value of 2 allows one frame to be in
the queue, which provides a good compromise between low
latency and good performance.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari