Šta je novo?

GeForce GTX 670 Thread

hahahah. JA sam se definitvno bio odlucio za directcu ali posle gledao po netu, ima dosta prijava RSOD. Na kraju sam odustao i ostajem i dalje u crvenom taboru:)

Da, mada se cini da je veci broj problema sa TOP verzijom, kada karte nisu stabilne sa fabrickim boost-om.

Anyway, prilicno sam siguran da ce biti Gigabyte, samo cekam da vidim koliku ce cenu dusmani da stave za sledeci kontigent karata, ja vise od 400EUR ne dam! :)

ASUS pri max OC radi isto necujeno kao i na stock. Svaka im cast kako su to napravili.
Igrao sam se malo sa ASUS GPU Tweakom i na max podesenju za boost bi s vremena na vreme driver za graficku prestao da radi. Zavisno od igre/benchmarka.
Ostavio sam na podesenjima s kojim dolazi TOP i to za sada nije puklo.
Hteo sam tisinu u kucistu i to sam dobio, preporuka u tom smislu.
Nije bas sjajno sto se potrefilo da u momentu kupovine nove masine izadje D3 koji radi i na dinosaur masinama :D

Pa sto se mene tice treba mi najefikasnije single-card resenje za 1440p, a pritom davno nisam imao NVIDIA kartu, tako da se GTX 670 namece kao resenje.

Pritom volim da OC-ujem, pa je model sa aftermarket kulerom dobrodosao.

Eto toliko.

EDIT: takodje, imajuci u vidu da uvek prodam hardver koji ce biti zamenjen novim, gubici tj troskovi ovog "hobija" i nisu ne znam koliki!

Ovo o prodavanju hardware-a koji je "stari" vishe ne pije vodu....

" EDIT: takodje, imajuci u vidu da uvek prodam hardver koji ce biti zamenjen novim, gubici tj troskovi ovog "hobija" i nisu ne znam koliki! "

Chitash li ti i zadnji red koji si napisao...ja o gubicima pricam....a oni JESU VELIKI.... jer npr. polovnu HD 6970 ne mozhesh prodati za vishe od tipa 170-180e....a nova GTX 670 kosta 370e...e pa sada neka mi neko objasni da "upgrade" ne kosta....i dobijam...VELIKO nista u danasnjim igrama u 1080p.....znaci da dajem 200e josh ne pada mi na pamet....ko ima neka daje....
Ako se "toliko" isplati upgrade zbog chega su rezultati ove ankete porazhavajuci :
http://forum.benchmark.rs/showthrea...sor-koristite-(desktop)&p=2891818#post2891818
Uostalom Tomalak sta ti imas od hardware-a...pa da mi ovde raspravljamo?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
" EDIT: takodje, imajuci u vidu da uvek prodam hardver koji ce biti zamenjen novim, gubici tj troskovi ovog "hobija" i nisu ne znam koliki! "

Chitash li ti i zadnji red koji si napisao...ja o gubicima pricam....a oni JESU VELIKI.... jer npr. polovnu HD 6970 ne mozhesh prodati za vishe od tipa 170-180e....a nova GTX 670 kosta 370e...e pa sada neka mi neko objasni da "upgrade" ne kosta....i dobijam...VELIKO nista u danasnjim igrama u 1080p.....znaci da dajem 200e josh ne pada mi na pamet....ko ima neka daje....
Ako se "toliko" isplati upgrade zbog chega su rezultati ove ankete porazhavajuci :
http://forum.benchmark.rs/showthrea...sor-koristite-(desktop)&p=2891818#post2891818
Uostalom Tomalak sta ti imas od hardware-a...pa da mi ovde raspravljamo?

Znas kako, ja kada nesto pisem, pisem u svoje ime. Dakle, trosim svoj novac, prema svojim kriterijumima, zato sto hardver mene zanima. Nije mi ni bila namera da kupovinu novog hardvera predstavim kao neko univerzalno pravilo koje vazi za sve.

Drugo, ja nisam rekao da se upgrade isplati, niti moze da se isplati, posto je trosak. Nekome je hobi akvaristika, pa daje pare na to, neko drugi se bavi streljastvom pa na to trosi svoje pare. Moj hobi je igranje i hardver i deo para koje zaradim trosim na to. Troskovi ovog hobija su nista u odnosu na neke druge.

Moj hardver je nebitan. Ja sam vec napisao da je razlog sto hocu gtx670 to sto mi treba jako single-card resenje za 1440p.

Trece, ja sam mislio da je ovo forum za hardver entuzijaste, a ne da cu morati da se pravdam zasto zelim neko novo "parce" hardvera. Ja razumem da ljudi rade u Srbiji za 30000 i manje, ali to ne znaci da ne treba da se interesujemo, pricamo i kupujemo novi i skuplji hardver ako mozemo.

Tako da ja stvarno ne razumem sta je tacno tvoj problem. Ovo je thread posvecen odredjenom modelu graficke, u kome ucestvuju ljudi koji ocigledno imaju sredstava i nameru da je kupe. Tako da razmenjujemo iskustva i informacije o karti koja je predmet teme.

Dakle, u cemu je problem? Da ne treba slucajno da se pravdam nekome koliko trosim na hardver i zasto?

Poslednja izmena:
Ovo o prodavanju hardware-a koji je "stari" vishe ne pije vodu....

Meni je sasvim OK da svakih godinu dana dodam 150-180 evra da bih sve terao na max. To nije neki bog zna kakav trošak, pogotovo kada cpu-mbo, nema neke preke potrebe menjati tako često. Uostalom i pri prelasku sa 570 na 670 sam dobio dovoljno da opravdam uloženo, BF3 MP sad leti sasvim lepo, bez da štucne, a ranije nije baš bilo fluidno kad je sve na max, pa se moralo nešto "smanjivati", a meni je recimo bitno da imam barem 60fps-a, pogotovo u mp igrama :)

Poslednja izmena:
Nije samo Srbija u pitanju,ima toga i po Amerikama:D
Untitled.png
U svakom slučaju GTX 670 je odličan proizvod.

palamudite mnogo,aj vi koji ste uzeli provrtite par testova,stock/default,interesuju me rezultati (na intelu npr) iz prve ruke jer planiram da menjam ovu moju amd konf. :p

A ti ne budi lenj pa se vrati neku stranu unazad(14) i procitaj moje utiske o palitu(na intelu npr). ;)

Abacus,
ako nemas nesto da doprineses temi zasto toliki hate i zelja da se neko ili nesto popljuje?
Analiza drustva i svetskog poretka je za neki drugi forum. Ovde je tema GTX 670.
Koliko se isplati dati 150din za malo pivo u kaficu napram 60 za pola litre u super marketu. Moze li neko glasanje o o tome koliko ljudi bar jednom nedeljno sedne negde na pivo?
Ja ako hocu da sednem i palim svoje novce just for fun, imam svako pravo na to.

GTX 670 EVGA FTW ili MSI AMD Radeon HD 7950 3GB 384bit R7950 Twin Frozr 3GD5/OC ?

jel neko uzeo gtx 670 dc2 ili ovi nasi prodaju maglu sa virtuelnim lagerom?

Uzeo je manve procitaj koju stranu unazad :)

samo jedna porucena za celu srbiju :)

Nije jedna cini mi se da je bilo 4 komada sta ces kad uvoze na kasicicu :(

jos da ih je isti uvezao...

pa vidis da se onaj gore raspituje.

Pa ja malo pre gledao njihov lager i imali su Gainward GTX670 na stanju, čak su ih dobili među prvima u Srbiji, pre nekih 15-20 dana. Ako imaš pristup njihovom dilerskom portalu proveri i uverićeš se i sam da imaju.

ali to nije phantom.

Upravu si. Nisam kliknuo na njegov link nego sam onako ovlaš pročitao da traži Gainward pa sam ga odmah uputio na Pin. Zasad imaju samo referentnu.

Nazad
Vrh Dno