Šta je novo?

GeForce GTX 670 Thread

Mislim da je 400 € previsoka cena ne samo za nas iz Srbije...

Upravo zbog toga ja sam na 70% od 7850 crossfire za te pare. Sije i 680-tku ubjedljivo!

Slazem se da je i 400EUR previse, ali ajde...kao sto rekoh, to je neki maksimum sto bih dao, mada ako bude manje - super. Cene svakako nisu visoke samo kod nas, price-gouging je opste prisutan, narocito u Evropi.

CFX/SLI su takodje dobre varijante, ali se igram u borderless windowed modu pa mi ne odgovaraju takve opcije.

EDIT: a i zeleo sam da predjem malo u zeleni tabor ovaj krug, posle 4850/5870/6970cfx haha :D (Ocekujem pohvalu od PCBeast-a lol)

Poslednja izmena:
Mozda je bolje malo sacekati jer dati za tu grafu vise od 400e je ludost. Valjda ce navaljati kolicine za koji mesec :p

Mislim da je 350 € neka razumna cena za GTX 670 i to nereferentni. Da li će cena biti takva - videćemo...

Dugo bese ovo zakasnjenje,
dobila je, svetu javljam,
izvestavam javno mnenje,
ovaj dan cu da proslavljam.

Elem, puz mi je danas doneo ASUS GTX 670 Direct CU II karticu!

Čestitke, a sad da čujemo impresije i oduševljenja :)

Ima Asus Direct CU u BC Group-u, 46,769.00 dinara. Preko 400EUR, tako da cu ipak malo sacekati...

@manve, i ja bih bio zahvalan za utiske :)

Ma da udaraju po cenama dok mogu videli priliku da zarade u ovoj pometnji :(

Prvi utisci:
-full metalni kuler,
-u ruci deluje daleko teza od MSI
-ostavlja utisak vrhunskog kvaliteta sto zbog materijala kulera sto zbog izrade; ukoliko se zanemare performanse i gleda samo fizicki za mene subjektivno najbolja kartica.
U kutiji nema nista (disk+knjizica+16pin to molex) osim kartice a realno i ne treba.
Naspram MSI kartice > starship USS Enterprise izgled, tezina, dozivljaj kvaliteta.
Realno, nije uvek necujna. U idle se ne cuje. Pod opterecenjem sam povremeno cuo neki high pitch zvuk iz nje koji nije iritantan niti intenzivan. Prerano je da donesem sud.
Cekao sam karticu dugo, naredjalo se posla pa se nadam da cu za vikend imati vrema da je malo mucim, OC...

Prvi utisci:
-full metalni kuler,
-u ruci deluje daleko teza od MSI
-ostavlja utisak vrhunskog kvaliteta sto zbog materijala kulera sto zbog izrade; ukoliko se zanemare performanse i gleda samo fizicki za mene subjektivno najbolja kartica.
U kutiji nema nista (disk+knjizica+16pin to molex) osim kartice a realno i ne treba.
Naspram MSI kartice > starship USS Enterprise izgled, tezina, dozivljaj kvaliteta.
Realno, nije uvek necujna. U idle se ne cuje. Pod opterecenjem sam povremeno cuo neki high pitch zvuk iz nje koji nije iritantan niti intenzivan. Prerano je da donesem sud.
Cekao sam karticu dugo, naredjalo se posla pa se nadam da cu za vikend imati vrema da je malo mucim, OC...

Hvala na prvim utiscima. Jesi li testirao mozda koliko se sama boost-uje?

Jel ima neko GIGABYTE NVidia GeForce GTX 670 2GB 256bit da napiše utiske?
Planiram da je kupim pa me intesresuje.

Jel ima neko GIGABYTE NVidia GeForce GTX 670 2GB 256bit da napiše utiske?
Planiram da je kupim pa me intesresuje.

On što sam ja video na netu za Gigabyte je da se svi slažu da je pri normalnom radu karta potpuno tiha. Stvari se menjaju pri overkloku i Windforce hlađenje je glasnije od ASUSovog DCII, ali to možeš regulisati Afterburnerom ili nečim drugim. A što se tiče ostalog, specifična je po tome da ima PCB od GTX680 - dakle 6+8 pin napajanje. Trebalo bi da sve ovo omogući i veći overklok, ali to već zavisi od konkretnog primerka GPUa. Mislim da nećeš pogrešiti ako pazariš kartu... Malo pretraži net, puno ljudi je zadovoljno kartom. Isto tako, izgleda da dosta ljudi ima i RSOD problem sa ASUS DC2T kartom...

Hvala na informaciji verovatno ću je uzeti samo mora malo da sačekam.

Onda, ima li negde ovih kartica na stanju uopšte? Osim referentnog MSIa, mislim?

Uh....kakvo "interesovanje" za tipa 3 i po kartice za ceo Srbistan....
Znaci....plache mi se kada vidim kako skupo naplacuju veliko NISTA....
Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi....neka mi neko odgovori gde cu videti ogromnu...ali OGROMNU razliku u odnosu na npr. HD 6970.....sram neka ih je....
Prvo neka izbace iole lepsu igru ...a onda tek karticu tipa koja se muchi sa njom....eh....da li ce se vratiti takvi dani ikada....?

Čemu ovaj rage? :D

Uh....kakvo "interesovanje" za tipa 3 i po kartice za ceo Srbistan....
Znaci....plache mi se kada vidim kako skupo naplacuju veliko NISTA....
Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi....neka mi neko odgovori gde cu videti ogromnu...ali OGROMNU razliku u odnosu na npr. HD 6970.....sram neka ih je....
Prvo neka izbace iole lepsu igru ...a onda tek karticu tipa koja se muchi sa njom....eh....da li ce se vratiti takvi dani ikada....?

Pa sto se mene tice treba mi najefikasnije single-card resenje za 1440p, a pritom davno nisam imao NVIDIA kartu, tako da se GTX 670 namece kao resenje.

Pritom volim da OC-ujem, pa je model sa aftermarket kulerom dobrodosao.

Eto toliko.

EDIT: takodje, imajuci u vidu da uvek prodam hardver koji ce biti zamenjen novim, gubici tj troskovi ovog "hobija" i nisu ne znam koliki!

Poslednja izmena:
Ma ja sam se bas zagrijao bio za 670-tku ali sam odustao, nemam zivaca!

Ma ja sam se bas zagrijao bio za 670-tku ali sam odustao, nemam zivaca!

Znam osecaj, meni rekose bice ove/sledece nedelje, tako da strpljivo vrebam.

Patient%20Bear.jpeg

Poslednja izmena:
hahahah. JA sam se definitvno bio odlucio za directcu ali posle gledao po netu, ima dosta prijava RSOD. Na kraju sam odustao i ostajem i dalje u crvenom taboru:)

Nazad
Vrh Dno