Mislim da je 350 € neka razumna cena za GTX 670 i to nereferentni. Da li će cena biti takva - videćemo...
Prvi utisci:
-full metalni kuler,
-u ruci deluje daleko teza od MSI
-ostavlja utisak vrhunskog kvaliteta sto zbog materijala kulera sto zbog izrade; ukoliko se zanemare performanse i gleda samo fizicki za mene subjektivno najbolja kartica.
U kutiji nema nista (disk+knjizica+16pin to molex) osim kartice a realno i ne treba.
Naspram MSI kartice > starship USS Enterprise izgled, tezina, dozivljaj kvaliteta.
Realno, nije uvek necujna. U idle se ne cuje. Pod opterecenjem sam povremeno cuo neki high pitch zvuk iz nje koji nije iritantan niti intenzivan. Prerano je da donesem sud.
Cekao sam karticu dugo, naredjalo se posla pa se nadam da cu za vikend imati vrema da je malo mucim, OC...
Stigla i meni Gainward 670![]()
Jel ima neko GIGABYTE NVidia GeForce GTX 670 2GB 256bit da napiše utiske?
Planiram da je kupim pa me intesresuje.
Hvala na informaciji verovatno ću je uzeti samo mora malo da sačekam.
Onda, ima li negde ovih kartica na stanju uopšte? Osim referentnog MSIa, mislim?
Uh....kakvo "interesovanje" za tipa 3 i po kartice za ceo Srbistan....
Znaci....plache mi se kada vidim kako skupo naplacuju veliko NISTA....
Cemu ovo sluzi a uz to i ne radi....neka mi neko odgovori gde cu videti ogromnu...ali OGROMNU razliku u odnosu na npr. HD 6970.....sram neka ih je....
Prvo neka izbace iole lepsu igru ...a onda tek karticu tipa koja se muchi sa njom....eh....da li ce se vratiti takvi dani ikada....?
Onda, ima li negde ovih kartica na stanju uopšte? Osim referentnog MSIa, mislim?
Sve sam pretrazio, zvao, pitao i nista....
Kaparisao sam 7950 sapphire oc, jeb.s zelene![]()
Ma ja sam se bas zagrijao bio za 670-tku ali sam odustao, nemam zivaca!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari